winning11

查看: 712|回復: 4

[金碧泉] [paul pierce]【金碧泉】四度Happy·18號

升級  93.83%

三星會員

我哋香港歌神陳奕迅又出事
上次咩地方唔記得咗.俾話叫佢講普通話.該歌迷話聽唔明.結果陳奕迅發髀氣
叫人講唔該.麻煩你咁樣
今次就係國內唔知乜城市.歌迷嫌歌單太悶.豎起中指.搞到陳奕迅背住觀眾
好似係整理情緒..諗下點回應.但佢當時唱緊係任我行喎
呢首係至尊歌喎商台攞獎喎.唔通每次演唱會都唱K歌之王明年今日咩
真係次次唱唱K歌之王明年今日先係俾人鬧.唔通歌神開演唱會一定唱呢啲所謂hit歌咩
任我行都係hit歌喎.而且一次演唱會大約20首
咁梗係有大約5首係side track.都要尊重無pulg過嘅歌嘅曲詞編監
唱呢啲所謂冷門歌又無問題喎
古巨基有次演唱會都公投俾歌迷揀歌.結果好踴躍個個都點冷門歌囉
唔係下下跟足程序.好似揼骨咁.有時都有啲唔按章法嘅女
咁玩得仲有驚喜啦.揼骨得嗰90分鐘.有啲唔係金碧泉咁.仲少過90分鐘
隨時係75-90分鐘.如果下下都係千篇人律.入房揼骨踩背推油
再做前奏就開始嚟料.除非真係條女好得
否則都係千篇一律會悶.咁呢個金碧泉18號又真係好識玩喇
做咗佢四次.熟咗啲變相係次數多.每次都有唔同玩法
雖然呢度都有少少指示規舉係加鐘後先曳曳
不過有次我真係心急咗啲.佢又好就我喎.先送我一次飛行里數
咁當然係有rpp掃lin呢啲小情趣.出咗一次貨再揼下骨下半場再嚟料
咁18號係當然有計.有本事令我短時間內再振雄風
第二轉當然有做多啲徹底啲包括再rpp送波餅夾夾再演奏
喺咁強嘅對手下當然係再次令我老二站起來.咁就女上開始正式戰役
不過短時間出兩次就真係腳都軟啲
搵佢四次係第三次先係咁.第一第二同第四次都係出咗一次貨
係第三次我細佬餓啲啫其餘次數都係跟番傳統下半場做齊前奏再開波
咁講番18號係有身材有相頭唔肥波路強揼得.當然就相當玩得
應該唔使幾耐我哋就會第五次合體囉報告完畢

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  1%

三星會員

情有獨鐘!

升級  44.07%

二星會員

C兄搵到啱揼囡囡,要諗下进一步解鎖

升級  93.83%

三星會員

relax1234 發表於 2024-4-12 12:48
C兄搵到啱揼囡囡,要諗下进一步解鎖

師兄你都去尋覓下佢嘅芳心和胴體吧