winning11

查看: 557|回復: 3

[金碧泉] [幽皮士報告]【金碧泉】同樣高分·03號+18號

升級  2.75%

三星會員

估唔到黎明以前嘅金句係可以形容到我而家心情
就係手背係肉手心又係肉
呢輪去旺角金碧泉先後食咗兩件好嘢
一個係3號一個係18號
已經有好多brothers做過佢哋
大家果然係識食囉
兩個都係好嘢靚女又識揼又玩得好激
咁我得一支公一個細佬
真係嗰種魚與熊掌不可兼得
又順得哥情失嫂意
只可以同一時間揀一條女入房
不過我都做齊兩條女了係先後
3號:眼測係2尾3頭,有女人味,長髮輕妝清涼打扮衣著,裙好短,上身緊,見晒美腿同事業罅,唔肥,台型夠有高度唔矮,揼骨中力位準,把握時間進入下半場,嚟個掃身R籮,快慢都有,兜底兜前來來回回好似過山車穿梭我全身,手勢勁爽又入晒骨入晒肉,轉身見佢解甲,外衣解後露白底白罩,一對大C咪咪彈出嚟,堅貨喎,細淺lin,啜啜好口感摸摸好手感,磨磨我上身再途經老二往下身,再上番我佬作長期徘徊停留上下郁,成隻小野貓式動作,再以同一姿勢動作同我錫lin深層清潔車底,唇磨舌轉深舔樣樣齊,有輕緩叫聲,愈嚟愈入局,見佢咁好嘴藝我都做番對佢相同嘅事,玩鮑加手無停過喺佢對滑滑大髀同籮油,實在皮膚好滑,上馬佢都按奈唔住,好快已經加速好似好餓好大食咁,見差唔多就男上,乘機考佢車牌,成功pass有中車,開始有喞喞聲原來出晒水,又轉番側入同狗仔,埋尾托高佢對長腿作最後衝刺,成功排洪,最後一滴都無晒
另一個係18號,都係好like嘅bg,佢係高高瘦瘦微曲頭髮,都係女人味濃都係廿尾三左右後生女,中女村姑C9無佢份,身體同樣同眼角未有歲月痕跡,佢仲大波少少我目測有D,都係34左右,又係罅深腳長長唔肥無腩,個樣相對比3號仲姣少少添,揼功都係中中上上,好有心機逐個位撳按,有踩有推油,加鐘稍休一陣入房開波,前奏做足rpp好舒服又係兜底移前移後上上落落來來回回,手勢溫柔舒服中晒重點,都有啲功夫睇到又Feel到,細佬都係好快硬,D波更加係爽YY玩波地時,同樣都係捽碟係過程,佢就企左企右踎前跪後同我試味,大家各自忙碌,最後嚟個終極騎馬仔,就係咁樣我哋就合體成為兩合為一,抱實又有車住又有十指扣住又有,又係合拍到一個點係意想唔到佢同我咁爽

想講番係我下畫搵過佢哋夜晚成點幾鐘都搵過佢哋,兩個都答話通常都會做嘢啲,平時未有嘢做就幾個女仔打下牌買嘢返嚟打邊爐喎,慳番時間車錢喎,咁佢哋都幾熱鬧開心喎

總結係兩條女都好掂,不分高低,兩個打和,兩個我都like爆

1萬

18萬

管理員

通告:全新積分攻略·首發報告獎勵 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  56.67%

一星會員

宜家落樓幾錢?

升級  2.75%

三星會員

$7XX
八舊有找