winning11

查看: 9720|回復: 7

[UBKUBK報告] 大阪·飛田新地 (新人帖)

升級  43.33%

一星會員

原本想去板橋區某間口交店,聽講會接外國客可惜去到佢哋話接受外國客,可能因為疫情,之後我轉去飛田新地,當時大約下午五點,天未黑,只有一半嘅店開咗,當時已經睇中一個細細粒、面尖尖、大眼嘅女仔,旁邊個大媽話芭比face,又真係幾似,不過都係行過圈睇吓先,咁行咗一個圈,最後都係返去搵佢,先問價錢,揀咗¥21000/30分鐘,ok後會比對拖鞋你着上樓上,樓上有幾間房,佢帶我咗第二間,入面大約三張榻榻米大,有床同一張細枱,有房燈但無開,只開枱燈,各自除衫,佢本來喺樓下見客同入房時,啲笑容都有啲生硬,期間我用簡單英文讚佢靚、可愛,佢就開始露齒笑之後佢示意我去床上,咁囡囡大約高160,金長髮,瘦底靚線條,身好白,鎖骨有細紋身,肯定20頭左右,下面無毛一線鮑,我瞓低後,佢用手幫我chok 幾下,其實我都硬晒,然後佢幫我載套,期間我就摸下佢身同個胸,佢全身又滑又軟,好好摸,載好套之後就用口吹,趁佢身體靠前時我就摸佢屁股,佢個屁股好似布甸咁軟,好正,之後佢示意我起身,然後佢瞓喺床上M字腳,雖然燈光暗啲但都睇得好清楚佢下面係粉紅色,咁我直接放入去,發覺入口位同裏面都比想像中鬆,但都係好舒服,我一路插嘅同時佢將手翹喺我頸上一直望住我,發出啲嗯嗯聲咁,咁插咗一陣之後我叫佢轉位用後背式,佢個屁股唔大,但形狀同線條好靚,放入去之後每撞一下都就好似波浪咁郁,我慢慢咁大出大入,唔知佢係配合我定有feel,插入去嗰下佢裡面會夾緊,咁樣夾好舒服,開始有想射嘅感覺時,我就開始用力加速,佢就好似忍住咁壓底聲音啊啊咁叫,最後我插到最裡面咁射出嚟,射完之後我再抽插多幾下先依依不捨咁拎返出嚟,佢就轉身側身坐咁幫我除套同用濕紙巾抹,之後我著衫先,佢就整理下張床,然後佢都開始著衫,期間我一直望住佢,佢見我望住佢,就笑一笑行到我面前,背向我彎低身著底褲,因為枱燈喺我旁邊,所以睇得更清楚佢下面同後門,佢著好衫之後我打算起身同佢一齊出去,點知佢示意我坐低,然後出咗房,2,3分鐘後佢拎住一盆嘢入嚟,有杯茶,糖果,零食咁,我知呢度規矩,咁我飲個杯烏龍茶同拎住支糖,就同佢出去落樓。by ubkubk

升級  43.33%

一星會員

聽講會接外國客可惜去到佢哋話(唔)接受外國客,打漏字

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  94.25%

三星會員

12月頭去咗大阪 神戶福田玩泡泡浴有間受外國人21000円90分鐘 服務一流由其水床好AV但40路以上,可以一試,之後去京橋粉紅沙龍玩口爆地下一層那間做外國人生意9000円50分鐘 又係40路熟女,但空間細 質素一般以下,我朋友扯唔起添 不建議玩

升級  94.25%

三星會員

我都有去飛田睇過,但無得沖涼差D,寧願去松島新地,女小D,但有涼沖

升級  94.25%

三星會員

泡泡浴 服務有保證,自動波大車69 水床1Q床上1Q,有可樂啤酒供應,有浴缸有洗車凳地方超大,推介大家一試,大阪坐京阪線方便

升級  7.04%

二星會員

謝分享
我都跟風出一個關於飛田新地的分享帖先

[kongtauwong報告] 大阪·飛田新地的分享 (跟風帖)
http://sn11.cc/thread-2214538-1-1.html

升級  43.33%

一星會員

mltr 發表於 2022-12-23 01:19
12月頭去咗大阪 神戶福田玩泡泡浴有間受外國人21000円90分鐘 服務一流由其水床好AV但40路以上,可以一試,之 ...

我今次都有玩泡泡浴,係一個好好嘅體驗,不過未寫完,之後都會放報告上嚟