winning11

查看: 19216|回復: 14

[UBKUBK報告] 大阪·道頓掘人氣泡泡浴Amour Club

升級  43.33%

一星會員

[UBKUBK報告] 大阪·道頓掘人氣泡泡浴店Amour Club (新人帖)

早上十一點,網上見都多囡囡已經開工,所以去睇下,入去簡單英文問香港人入唔入得,有三個樣幾惡但態度好好嘅店員話ok,咁叫我先揀服務同畀錢,揀服務有個英文圖表,有圖案話你知可以做啲咩,幾耐收幾錢咁,咁我揀咗20000日元/1小時,畀錢後去睇相揀囡囡,大約有十個人可以揀,有三個我都覺得ok,店員見我決定唔到就指住其中一張相話good,咁本身都係我考慮嘅其中之一,咁我就話ok,this one,thank you,囡囡張相係三個日文字,唔知點讀,資料就寫C波,正常三圍,22歲。之後俾個號碼牌我叫我入等待室坐下,當時已經有兩個客人,都同時喺度飲酒食煙,大約等左十幾分鐘,其他客人都走後就叫我,囡囡喺電梯口等我,囡囡同相個樣差好遠,應該得三成似,雖然p圖p得好勁,不過我覺得囡囡本身ok,瓜子面,少少哨牙,金髮長到肩頭,應該B波,大約165,非常瘦,咁佢帶我上樓入房,間房都好大,一半係浴室,有氣墊床、浴缸,另一半係有床嘅正常房,有鐘可以睇時間,咁首先各自除衫,佢好瘦所以線條明顯,特別大腿線同屁股蛋,下面少毛,形狀三角,應該有打理過,又係鎖骨有紋身,囡囡本身都幾熱情,好好笑容,咁我都用簡單英語讚佢可愛、靚女,不過佢聽唔明,佢拎部電話開翻譯apps問我講咩,咁我用自己部電話開翻譯同佢傾幾句,佢知道之後都幾開心,之後佢去浴缸開水,然後示然我去坐凹形凳,我坐上凳之後,佢坐喺正面用花灑同我沖身,然後用浴球幫我洗身,洗得好仔細,手指腳趾腳板都有洗, 期間我都只係摸下佢手臂,怕阻到佢,然後佢去我身後開始洗背同下身,大致洗咗一下之後佢開始用胸幫我上下刷背,唔大但好柔軟,雙手由凹凳下伸向已經硬晒嘅棒棒開始清洗,都係洗得好仔細,龜頭、冠狀溝、股溝都有洗,而且手勢好溫柔,洗完沖水之後佢關浴缸水龍頭,試咗水溫之後示意我入去,然後佢踎低好快咁自己沖身,再準備兩份一次性牙膏牙刷同一杯黑色漱口水,然後入浴缸同我對住坐一齊浸,一齊刷牙,啲漱口水就吐出浴室地下,然後佢主動爬上我身開始kiss,我抱住佢慢慢享受兩條舌頭同嘴唇嘅交流,期間我一直摸佢條腰同patpat,kiss左一陣之後,佢示意我平躺,然後佢用大腿撐住我身開始口交,佢口交技術好好,先用舌頭慢慢打圈舔前面,再舔棒身,可以感受到佢條小舌頭嘅柔軟,之後佢用口幫我含,而且係用真空吸,吸到佢面到凹晒同吸到雪雪聲,好似睇緊Av咁,可能浸住熱水,明明好舒服但完全未有想射嘅感覺,口交幾分鐘之後,佢起身出浴缸去清潔氣墊床同準備一盆潤滑液,然後示意我背躺喺氣墊床上,咁佢倒啲潤滑液喺我身上,然後佢用全身同我身體接觸,磨左一陣之後,佢就開始用舌頭毒龍鑽我,感覺到舌頭都伸咗入去,屁股都掂到佢啲牙,而佢雙手由我大腿內側一路掃上到鼠蹊位同棒棒,佢唔係用chok,而係好似輕輕摸過咁嘅感覺上下掃,舒服到不自覺咁震,應該都整咗5分鐘,我覺得有啲想射嘅時候就轉身示意俾佢,咁佢坐喺我身上一隻手chok 一隻手用手掌包住龜頭咁摩,咁樣好舒服我好快就射咗,射到個人都震晒,佢大致用水沖走啲精之後示意我去浴缸度,不過地上有潤滑液好難行,佢將氣墊床同浴室地下仔細清潔後示意我坐凹形凳沖涼,都係用浴球仔細咁沖,同樣有波推同洗J,但可能頭先射得太勁,想硬都未回到氣,之後佢都沖完身大家就著衫,著好衫後仲有少少時間,咁佢喺雪櫃攞左枝烏龍茶倒左一杯俾我飲,期間再用apps傾下偈,我俾啲旅行相佢睇咁,之後佢用翻譯apps話我知時間差不多,我話ok,之後就帶我落樓
因為步驟多,建議各位師兄可以選擇長啲服務時間,另外要90分鐘服務先有69玩

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  7.04%

二星會員

謝謝分享資訊啊 師兄

升級  1.85%

二星會員

飛機?         

升級  56.67%

一星會員

下次我也要試吓,不過一定要選兩小時的plan,因為可為出兩次,而且可以「本番」。

升級  4.07%

二星會員

跪求地址

升級  94.25%

三星會員

ultramanking 發表於 2022-12-28 09:54
下次我也要試吓,不過一定要選兩小時的plan,因為可為出兩次,而且可以「本番」。 ...

大阪好似唔可以本番,所以我去咗神戶本番

升級  43.33%

一星會員

ultramanking 發表於 2022-12-28 09:54
下次我也要試吓,不過一定要選兩小時的plan,因為可為出兩次,而且可以「本番」。 ...

呢間唔可以本番,網上同店員都有強調

升級  43.33%

一星會員

師兄用google map可以查,離旅遊熱點好近

升級  33.33%

一星會員

點可以搵到?

升級  20.25%

三星會員

請PM小弟, 好人一世平安!

升級  0%

二星會員

各位大佬 弱弱一問  乜嘢叫本番

升級  43.33%

一星會員

Ddmajik 發表於 2022-12-28 23:52
各位大佬 弱弱一問  乜嘢叫本番

扑野(插入女性陰道)

升級  18.17%

三星會員

未去過日本嘅泡泡浴,想問問可以出幾多次 ?
仲想問問出野個陣時係用手打出來定口爆?

升級  4.07%

二星會員

UBKUBK 發表於 2022-12-28 16:39
師兄用google map可以查,離旅遊熱點好近

如果可以嘅話pm小弟,唔該