winning11

查看: 6101|回復: 3

[kongtauwong] 大阪·飛田新地的分享 (跟風帖)

升級  7.04%

二星會員

剛見有師兄分享 飛田新地 我又跟下風出個帖講下
其實飛田新地都算唔錯的.起碼一定係日本妹.以青春通為例一定係後生女
廿歲出頭,基本上咩類型咩打扮嘅女仔都會坐定定打晒燈比你可以近距離睇清楚問清楚才入閘.
明碼實價唔存在欺騙成份,但最大缺點就係冇得沖涼
襯現在日元低水,如果大家有機會一定要入閘試下的
其實飛田新地下午就開始有囡囡上班 旁晚放工時間就最旺,但晚黑十點就開始收檔
如果大家去就要因番時間了
我本身係一個白虎控來,所以難得去到當然都要搵個白虎妹妹玩下啦
當天我專登早小小3.4點去,但可能太早只得幾檔有開,我唯有去第度食個TEA等多陣啦
5點左右我再返去,終於等到大部份都開門了,行下又行睇左好多間鎖定幾個目標就行入去問
我鎖定嘅都係以學生妹打扮,感覺比較幼女Feel的,問左幾檔龜婆要求要係白虎.又國語又英文
又身體語言才能夠讓她知道我要白虎.最後其中一個龜婆教我只要寫無毛就可以明白.
原來要在飛田新地搵白虎妹都不容易,問左成7,8間都冇 每一間我都差點忍唔住入閘
好彩堅持繼續再行,當時都接近6點遇到一間剛剛開燈營業,我都本著失望心態去問
我見到囡囡還在化妝中,校服裝,感覺似16,7歲的樣子(利申跟據日本法規廿一歲才可從事風俗行業)
所以該囡囡一定是已經成年,我寫給龜婆無毛兩字.她答道YES YES,那時我感覺就像中獎一樣
白虎,幼女Feel,還要頭鐘(應該係) 即時畀錢入閘,我選了17000蚊廿分鐘
囡囡拖住我手上閣樓入房,房間好舊好簡陋,日式趟門好昭和風,地下有張床墊有張枱仔一盞小燈
囡囡出去倒杯茶過我飲然後就好怕羞地幫我寬衣到除埋我底褲時可能因為見到我條冇毛 J
囡囡大叫了一聲講左幾句唔知咩日文之後就對住我條 J 傻笑.到我幫佢除衫了.佢皮膚的確好幼滑
B仔波但係實的的好彈,到除底褲仔了.饅頭仔只有幾條幼毛,周邊範圍都好光滑摸落冇刮手感覺
肯定是天然白虎來.佢好簡單地用濕紙巾幫我清潔 JJ 當時我已經硬到標水
而佢竟然遞張濕紙巾示意我幫佢清潔個饅頭仔,我好仔細地沫啊.
佢坐向張枱仔上面隻腳打開.細燈剛好照射著她的冇毛鮑,我跪向到沫沫下終於忍唔住奶落去了
有小小濕紙巾的微香.但大脾內側就有小小汗酸味,我好努力用條脷幫佢清潔,而佢都好識做
我們就69起來了,但好快佢就要我上套了因為時間所限只好速戰速決
開始時佢女上坐落來,我可以邊做邊食下波仔,之後就推番底佢男上這抽插角度可以發揮得好D,
我托起佢雙腳可以好清楚觀察我抽插著佢嘅光板穴,因為帶住套佢又好多水所以好滑好跣,
這時因為我托起了佢雙腳,我忍唔住奶左幾下佢腳板底.一奶佢鮑鮑即時有夾實我感覺
我再進攻佢腳趾時,佢即時呻吟得好大聲,雖然佢腳板腳趾都有小小汗酸味但這時我已忘我了
我好出力咁啜佢腳趾Feel到佢典下典下我就忍唔住射了,射了之後我們還纏綿了幾分鐘才捨不得拔出來
原本此時已接近半小時了.之後佢草草幫我沫一沫 JJ 佢連底褲都冇著就推門出去倒茶回來
還有些糖餅給我,之後就拖手落樓.離開時嘴唇邊還有小小她的汗水味道但心裡就很甜

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  43.33%

一星會員

師兄都有個好體驗,竟然有69玩,我當時唔比除口罩,

我都記得去到每一間差點忍唔住入嘅感覺

升級  7.04%

二星會員

UBKUBK 發表於 2022-12-23 20:32
師兄都有個好體驗,竟然有69玩,我當時唔比除口罩,

我都記得去到每一間差點忍唔住入嘅感覺 ...

我那次是2019年的事.當時應該會比現在熱鬧得多