winning11

查看: 28726|回復: 52

[上樓骨] [kongtauwong] 第一次3個囡囡來幫我打飛機

升級  7.04%

二星會員

如果有睇我帖嘅師兄應該都知道我對高潮控制,男潮吹 龜頭責等玩法好有心得
早幾日襯未收爐見儲落D存貨應該都要洩一洩出來 唔集過年啦
所以就打比相熟女助女睇下佢有冇時間幫我盡出.佢諗左一陣話下晝冇問題
但有個請求.我心諗要求咩呢? 佢竟然話想我做一次MODEL來示範比佢剛入行的姐妹睇
教佢地點樣幫男人打飛機.我一聽到即刻扯晒旗答應左佢.我見一陣要做MODEL現在又還有時間
所以即刻幫條JJ做過除毛先.可讓望落去長一點.免得失禮人地嘛"其實小弟扯盡都有16cm的"應該合格掛?
由於一陣要展出比人睇感覺好興奮諗下都硬晒,終於夠鐘了我去到女助手工作室原來竟然有兩個姐姐
要睇我示範,但果日真係好凍,仆街我去沖涼時竟然唔夠熱水(現場是使用處死式熱水爐)
我沖了一陣基本上已經是凍水,凍到我9都縮晒.當時只係縮剩一粒菇仔,就連兩粒旦旦都縮埋入去
加上剛剛又做咗除毛.所以成抽野變左童裝(蜡筆小生)
我步出浴室眼見3位女仕等待著我,我用毛巾遮住粒菇仔,當時好老尷.我死死地氣坐上按摩床
手還執著毛巾遮掩住,女助手見我怪怪咁叫我唔使緊張,我有邊忽佢未睇過喎
佢一手搶走我毛巾,我都來唔切反應.終於粒小菇菇就盡現在3位女仕面前.這刻我真係想搵個窿捐
實在太醜死鬼了.而佢地見到我粒菇仔縮到的得番個頭,仲要比包皮包住就即時大叫大笑
她們不斷地話我粒蘑菇仔好得意好可愛這樣足足維持了十多分鐘,但當時感覺還很凍根本扯唔起
女助手本身都有份取笑我,但最後都幫我解圍話大家要做正經事唔好笑喇,另一手就開始比溫暖我
粒蘑菇,但其實佢雙手都係好冰冷的,所以摸落來真係好刺激,佢慢慢挑逗我龜頭又用指尖輕輕打轉
慢慢小弟終於爭氣了,開始變番一條芝士腸,個龜頭都可以整個露出來.
這時另外兩位女仕亦好細心留意著我嘅變化,還大叫好神奇啊,不用幾十秒就能夠快高長大了
我繼續保持住老尷,因為佢地係超近距離睇住我,近嘅情況基本上佢地呼吸我龜頭都感覺到
接著女助手攞出一個軟膠環來捆綁住我春袋,還向她們講解這膠環是用來固定我的包皮能夠完全拉下
好讓成個龜頭伸來,這時由於我春袋被捆綁.所以形態就同個福袋一樣,佢地已經唔再怕醜出手來玩我春袋
又磨我龜頭,老實講我都未試過有6隻手同時在撫摸小弟弟,小弟竟然唔爭氣,尿道口竟然開始滲出了液體
流晒水,女助手見到我有反應就即時示範用指推我尿道管位置來擠出汁液,當時3對眼專心地睇實我尿道口
分泌出很多透明液體,兩位女仕又叫起來了,我整個龜頭都沾滿了自己的液體,反晒光閃令令好濕潤
女助手知道我進入了狀態就開始落bb油了.而我的小弟弟都已經完全伸出變成一條微彎的硬棒了
女助手一手扣實我春袋另一手就用掌心磨擦我龜頭又按壓我尿道口按壓,不時又上下套弄龜頭冠位置
來向示範她們示範.又叫她們落手試.由於幾雙手不斷地套弄,這時我龜頭已經充滿血紅得就像一個
布冧.女助手知道我想射了就即時放手停止刺激我,反覆好幾次,我終於流出了精液(不是射出)
原來女助手要向她們示範佢最耍家的多重射精玩法.又好細心講解她們要留意住男方反應
感覺要射時就要停止,如果控制得好反覆幾次就可以令到男方射精出來但不高潮,又提她們要有耐性
不可心急,她們又真係好似學生般不停點頭,還問我是否很爽還可以繼續嗎?
我答她們這玩意其實已經試過好多次,最高記錄我曾經可以出6次才高潮的.
其中一個問剛才你射時不是已高潮了嗎,我補充她其實只係射出不未到高潮,但感覺就可以
停留在高潮邊緣,可把高潮感覺拉長幾分鐘至十多分鐘,佢地又不斷點頭
女助手見我回了氣又開始進攻我了,如是這我又被她弄出了兩次了,女學員們見到我射了3次表演得好震驚
佢話不能相信可以近距離睇住我出了3次,當時我成個肚大脾範圍都滿佈了白精,房間亦充斥著我精液的味道
腥腥甜甜般,這時我已經開始有小小不由自主地抽搐.她們問我還頂得住嗎?我答應該還ok的
可以再刺激多點.接著女助手用手撥埋我射出的精液來作潤滑劑再次搶攻我龜頭,其實我都知道應該差唔多要
真正高潮了,我成個人都瞓低了全身不停抽動,而女助手就用雙腳壓實我又叫她們配合按壓住我
其中一位女學員竟然用手把我的精液塗滿我面上來羞辱我,女助手有見及此竟然用腳印我塊面
又把腳趾塞入我口中.而另一位學員又不停地扯我春袋,我已經感覺到我整個身體已經成為她們的玩物了
我已經冇意識再抵抗亦冇氣力了,我唯一的力就係把我最後一滴精噴射出來.
終於真正高潮射出了.我整個龜頭都滿佈精液白泡,但她們似乎未肯收手.女助手叫她們繼續不要停
現在才是真正戲肉.我高潮了但根本不能停下來,我已經有想瀨尿嘅感覺,女助手叫她們哄埋我龜頭
話我會再噴射多次,女助手再一次摩「師兄弟」來套弄我,我真係要噴了
我潮吹了,就好似開花灑一樣 噴在兩學員面上,佢地竟然呆左冇反應得切
兩三秒後才彈開,這時候女助手才放開手來,而我就只剩下微微的呼吸同微弱抽搐
地訓在床上,JJ開始軟下來了,女助手奸笑起來問她們學到了嗎
我赤裸裸地在床上根本連起身氣力都沒有,兩位學員好似意由未盡又用手指挑弄我的小JJ
但我今次真係比唔到反應她們了,回了氣才死下死下去沖涼
步出浴室時小小JJ又縮番只剩粒菇頭,她們見到又開始取笑我,又用手指點佢摸佢
但我真係太累了,硬不起來,只好穿回衣服跟她們吹陣水才離開

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  39.63%

二星會員

師兄,求介紹

升級  60%

一星會員

我都想要

升級  7.04%

二星會員

大家都可以講下你們曾經遇過比較有趣嘅玩法

升級  39.63%

二星會員

kongtauwong 發表於 2023-1-25 11:21
大家都可以講下你們曾經遇過比較有趣嘅玩法

我聽得多,未見過未試過,即刻搵下資料先

升級  7.04%

二星會員

supermanryan 發表於 2023-1-25 11:34
我聽得多,未見過未試過,即刻搵下資料先

你搜 男潮吹 龜頭責 射精控制等就有好多片

但香港好小囡識玩

升級  39.63%

二星會員

kongtauwong 發表於 2023-1-25 11:40
你搜 男潮吹 龜頭責 射精控制等就有好多片

睇到身痕

升級  7.04%

二星會員

自己打個飛機熱下身先

升級  39.63%

二星會員

kongtauwong 發表於 2023-1-25 12:06
自己打個飛機熱下身先

,我唔識控射

升級  60.42%

三星會員

聽落好過癮。師兄可以 PM 地點嗎?

升級  96.67%

一星會員

師兄請pm地址,萬分感激,謝謝

升級  93.33%

一星會員

師兄請pm地址,萬分感激,謝謝x2

升級  80.75%

三星會員

最後Ching係要畀錢定收番演出費呢?

升級  33.33%

一星會員

師兄,請pm係邊間足仔,萬分感謝。

升級  10.37%

二星會員

師兄玩得招積,勁呀

升級  56.67%

一星會員

師兄請pm地址,萬分感激,謝謝

升級  7.04%

二星會員

上面問果幾位師兄 其實可以追番我舊帖就有答案

升級  7.04%

二星會員

dogdogchi 發表於 2023-1-26 10:37
師兄玩得招積,勁呀

多謝你先
我現在還不斷交學費發掘緊新場

升級  11.42%

三星會員

kongtauwong 發表於 2023-1-26 11:23
上面問果幾位師兄 其實可以追番我舊帖就有答案

師兄,大約在幾時的舊帖呀,俾些貼士大家啦