winning11

查看: 4370|回復: 6

[怡春苑] 首發:[14273733報告]【怡春苑】首試新囡·夢美人

升級  14.17%

三星會員

首發:[14273733報告]【怡春苑】首試新囡·夢美人
http://sn11.cc/thread-2239752-1-1.html

又係我曹格,好耐冇出報告係因為試唔到好野推薦俾各位師兄,今日試到啦。

話說今日冇心水咁殺上怡春,祖兒告知6點有個新囡返工  好靚,咁我梗係信佢,話曬熟客仔冇理由老點我掛。。。

由於仲有一段時間先6點,例牌自己沖個涼恰一恰舒服D,不知不覺夠鍾,祖兒親自帶上嚟,可能新囡真係人生路不熟,交帶我要錫住佢教下佢,得!冇問題

跟住本日女主角夢美人就出現,一身路人look,熱褲仔黑T加對波鞋,後尾先知因為太趕,準備唔切上班裝。由於佢外形完全係我杯茶,點著都差唔多……哈哈。

介紹返外形,中短髮美人一個,樣子標青,身材好掂,瘦底,胸唔算大,好彩我唔係巨乳控。年紀頂盡俾佢30中 ,分分鐘30頭添,佢話以前有跳舞,而家肥咗,我心諗唔輪係掛   咁都叫肥……值得一講嘅係佢屁股好彈手

由於佢真係唔識,係到左騰右騰唔知點開始,我就教佢通常流程係一入嚟打聲招呼,跟住可以沖涼,沖干淨可以水簫,不過我唔好所以叫佢唔需要,跟住就出去正式開始。

我覺得佢開頭太緊張,放鬆唔到,做野就住就住,到中後段叫做放鬆咗D冇咁緊張之後,完全變咗另一個人,技術一下子提升不少,所以各位師兄需要少少耐性,混熟後投入咗完全值得擁有。投入咗連搞野都唔同,開頭怕怕羞羞,後尾狗仔主動向後un,十足同女朋友搞野咁。

大致情況都係咁上下,到完事後著返衫大家寒暄幾句,先知佢趕返黎又新囡好緊張,大家錫住黎玩阿,不要太粗暴,咁先吸引到更多新囡入行

總結:初做反應十足,有技術有身材有樣貌有反應

下次再試到好野又推薦俾大家

曹格

(報告屬個人主觀感受,純粹分享不喜勿插)

註:14273733報告-怡春
Superadmin

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  6.3%

二星會員

師兄食嘢真係快手, 搵日上去下 夢美人

升級  14.17%

三星會員

Uncle19 發表於 2023-12-15 20:35
師兄食嘢真係快手, 搵日上去下 夢美人

係咁啱想去又咁啱佢頭鍾所以可以試試

升級  6.3%

二星會員

可遇不可求 做囡囡頭鐘我最愛

升級  14.17%