winning11

查看: 1478|回復: 8

[新龍觀] [似有若無報告]【新龍觀】環保清唱骨版芯駖·99號

升級  3.5%

三星會員

異性相吸..唔止係外型吸引..仲係吸住我哋男人加骨友的一雙手
做咗個大波妹..新龍觀..而家大家所講嘅環保遊樂場
女士為呢間的99號34的巨型D暖笠笠大水袋
唔浮唔鬆唔墮吸到我對手實一實
樣姣服務上乘..大隻大乳牛..五官輪廓都幾靚女

年齡:目測大約33-35左右..年輕談唔上..又未到中女...呢輪睇Viu TV法與情..Collar成員芯駖比賽時都35歲..而家都37..雖然都仲跳得演得唱得..但成日俾人話Lolly Talk班女後生啲..結果係青春贏咗..1月1日個商台頒獎禮已經見高低..咁呢個新龍觀99號又未至於37咁嘅年紀..目測後生過芯駖囉

樣貌:妝淡順眼..有笑容..都係有啲似Collar的芯駖...有高度..直長髮中間界..微微髮色有染啲..有打扮識打扮...係有啲風韻味道

身材:有高度..約162cm左右..34D大水袋..真波,好好摸好好搓好好揸...頂級靚圓球..半肥瘦應大則大應細則細...腿算滑..腿型係靚的

過程:打聲招呼..帶房嗰位同99號講我係老友記熟客好好招呼我喎..佢答..我對個個都咁好招呼架啦..叫主任哥仔放心..即係同時間講埋俾我聽啦...果然好揼得有踩油背添.........下半場....99號用佢雙手十隻手指加指甲做先鋒部隊..喺我全身四圍竄嚟捐去..當然係觸電式咁high...再搭兩個暖水袋肉型球磨加夾...有用lin頭磨..有放入罅位夾...前排攻擊再用水袋攻完就用嘴攻...連環式浸襲..舔耳舔頸..到格甩底到lin兩邊..落底...簡直好似足球員兩邊底線照顧晒...就底線傳中..膝頭舔番上去..托高我少少籮袖玩獨龍...再玩環保唱唱頂級的刺激感..標眼水咁爽...深深放到最深處..出出入入來來回回...齒無整痛我..唇好柔軟...舌當然靈活..就係咁我就完全係硬上加硬了...然後上膠膜...開始了直接嚟女上..咁就開始咗同呢個骨版Collar芯駖的合體...啪足接近10分鐘...派咗大堆白汁做禮物回贈俾呢位新龍觀99號做結尾...告完畢..家用途690..抵到咁有咁多服侍...性價比贏晒啦

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  1%

三星會員

有冇車牌?

升級  3.5%

三星會員

有的

升級  1%

三星會員

very good

升級  50%

一星會員

night shift /