winning11

查看: 1217|回復: 4

[新龍觀] [happy2000]【新龍觀】環保獻唱要安歌·78號

升級  17.12%

四星級會員

星期六晚無啦啦話寒冷天氣警告,我都帶唔夠衫又無提前講,淨係話星期日早上相當清涼,點估到星期六晚七點零又話凍,不過都係12-15度,未跌穿10度,都頂得順,我個bag就點都有件長袖運動外套,加一件厚衫都夠照嘅
咁我又mark咗女當然要到準時到場啦,我係mark咗新龍觀呢件78號,半熟女大約三章嘢左右,又幾好款喎,微妝眼角兩邊微翹起的,好姣好淫,仲加咗少少閃粉,加埋一副都幾完美body,有34D上圍,爆衫,咁下半身就一定唔會爆啦,78號下身係瘦底,見到條幼腰幼長腿襯短裙簡直無敵,即係樣又得身材又得又唔中女
都同佢幾talk得,加鐘後就調調啲房內嘅嘢,大家明啦,本身無開冷氣兼開定暖風機,夠暖,解晒所有障礙物,開始著手用手rpp,全身都有留到佢手的痕跡,細心撫摸每一寸每一個部位,再攬實我後面兩邊用呢對34D巨型雙球壓我背係咁磨,正面都係相同動作,手掃完再泰山壓鼎夾我已經硬晒嘅老二,我都唔客氣用手回下禮,佢就錫我兩點,再慢慢移下上音樂課堂,仲要係環保呢度好吖嘛,話有驚喜又得話無又得,驚喜係佢真係咁做,唔驚喜係有唔少師兄都讚過佢係呢方面環保專家,但真人瞓喺度親身感受先知78號係玩得咁激,加埋洗車底嗰種碰電式感覺,簡直係尤如置身極樂世界咁high享受,移位佢俾個妹妹我玩,我無嘗鮑,淨係啜下佢籮袖大髀咁囉,但手就有捽豆同逐隻手指放入去,由一變二,再由二變三,簡直好似拍緊日本愛情動作片咁囉回番身佢同我披上戰衣,淺車一輪就將弟弟同妹妹合體,佢妹妹都係多水多汁的,加埋佢叫聲好嗲表情管理又做得好,結果我已經想派彩,只能轉多兩個體位,終於都係忍唔到了,今次派彩份量都多,證明呢位78號功夫真係好有料到,一定返食,樣得身材得揼都得,加埋呢種招呼,好似真係無乜值得挑剔囉

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  33.33%

一星會員

佢係沒環保的,而且有潔癖

升級  17.12%

四星級會員

Lemort524 發表於 2024-1-29 17:13
佢係沒環保的,而且有潔癖

佢對我有啊..或者我冧得掂佢???

升級  33.33%

一星會員

增值好