winning11

查看: 3807|回復: 17

[怡春苑] [陳震男報告]【怡春苑】撻著咗就唔曉停·小婷婷

升級  60.75%

三星會員

[陳震男報告]【怡春苑】撻著咗就唔曉停·小婷婷
http://sn11.cc/thread-2243749-1-2.html

去年年底返工嘅小婷婷,自己已第一時間品嚐,當時覺得囡囡非痴女型,但只要你有本事撻著佢,都唔係人咁品。事隔3個月,係時候嚟個中期報告,結果係︰此女可以長期食用,長揸!

官方介紹︰ 全新入行,90後,清純靚女,高挑瘦底,有34c,順得人意,值得一試

年紀︰廿尾,唔係妹妹仔,亦絕非中女
樣貌︰相頭組無誤,斯斯文文眼大大,之前覺得佢似大台姐仔傅嘉莉,今次再望都係咁覺得
身材︰中等身形,瘦底,34吋B仔波型,手感一流
服務︰相頭組配套,冇69、冇口爆,得碰碰車牌

小婷婷好記性,咁耐冇見都仲記得細佬,不過佢可能真係認得我「細佬」,因為佢話記得我條J Size同佢好夾,頂到剛剛好。大家咁熟絡,我都唔客氣即攬住嚟揸波,再隔住底褲伸手摸下妹妹,不過婷婷好注重衛生,話入去沖涼先慢慢玩。

沖涼時候,離不開玩下水簫,婷婷呢樣有進步,唔單止含得比之前有技巧同時間耐,佢仲好重視水溫,見佢校一輪水溫先含一口,再一啖含落條J度,略高嘅水溫令細佬浸溫泉一樣舒服,佢仲一路吹一路R袋,隔咗陣又換另一啖水, 盡量保持一定溫度,呢啲心機位要加分。

出去到抹身,小婷婷依然係唔畀我上床住,要企喺度畀佢立食蕉蕉,唔知師兄們喜唔喜呢招,本人就非常Likey,睇住一個靚女跪喺自己面前,又瀨又吹又含,仲有眼神交流,之後我仲晾其中一隻腳上床,君臨天下咁畀囡囡慢慢擔,成個過程high過喺床吹。

上到床,囡囡冇提供毒龍同69,咁索性唔玩背,直接啜lin同吹簫,婷婷口簫係強勁,下下瀨到底,而且佢好似喺吹緊過程得到滿足,事關我輕輕摸下妹妹,已經濕到出洞口,於是立即戴套上馬。

先嚟女上,婷婷用慢坐方式入洞,上上落落細佬全面受壓,勁易走火。於是我都坐直個人,玩下打樁機,一邊啜lin一邊砌,婷婷開始有反應︰「好……舒服」「頂到……我」「塞到……好滿」,而且每句都未能完全講出,中間都加插幾下呻吟聲,極為挑逗。

然後婷婷主動提出︰「可唔可以畀我瞓低等你鋤我?」事後問番婷婷,佢話自己屬於傳統女性,最鍾意男上女下嘅感覺,喺富安全感下可以盡情放鬆自己,特別易到達高潮。事實上真係冇錯,一轉玩男上女下,婷婷就變得更肉緊,四肢都出盡力攬實我,而當我將整個人再仰前,令細佬頂住佢上陰道抽插時,就好似撻著佢一樣︰「咁樣……好舒服」「唔好……停」「繼續畀我……就到……」真係句句入心,下下進擊,而且仲開始感受到收陰機嘅威力,喺我慢落番磨磨下之際,就有股神秘力量輕搓細佬,非常過癮。結果我就係用最簡單的男上體位,抽插咗7、8分鐘下,齊齊到達高潮埋單,之後大家仲攬住傾偈作賽後檢討,非常有建設性。

總結︰同小婷婷做,其實真係滿滿嘅女友Feel,雖然冇重口味嘅口爆毒龍,又冇特別花巧嘅招式,佢有嘅就係投入地同你做一場愛,想從你身上得到高潮,係一份交流。如果你可以滿足到佢,咁自己都會有一份額外嘅滿足感,亦係射精以外嘅快感。

(報告屬個人主觀感受,純粹分享不喜勿插)

註:陳震男報告-怡春/金帝/春秋/雲來/金田/三川
Superadmin

[陳震男報告]【怡春苑】撻著咗就唔曉停·小婷婷
http://sn11.cc/thread-2243749-1-2.html

[陳震男報告]【怡春苑】被大台姐仔夾爆派貨·小婷婷
http://sn11.cc/thread-2238385-1-2.html

升級  25.93%

二星會員

好似幾啱我,後生啲,唔需要太多服務,做愛投入就可以喇,搵時間去試試先

升級  73.33%

一星會員

有交流的技師絕對系另一種享受.

升級  17.78%

二星會員

我都鍾意囡囡跪着吹,感覺好正。如果口技了得就仲正。

升級  60.75%

三星會員

我丑但我持久 發表於 2024-3-15 08:35
好似幾啱我,後生啲,唔需要太多服務,做愛投入就可以喇,搵時間去試試先 ...

持久兄,就試下用你嘅持久力征服囡囡,睇住佢嘅眼神同反應,單單玩男上已夠high

升級  60.75%

三星會員

久久 發表於 2024-3-15 10:06

技術可以訓練出嚟,亦都可以好公式,但投入度就好睇囡囡心態,冇得呃

升級  60.75%

三星會員

battlestar 發表於 2024-3-15 11:30
我都鍾意囡囡跪着吹,感覺好正。如果口技了得就仲正。

正呀,下次試埋坐床邊等囡囡吹

升級  17.78%

二星會員

此女可以長期食用,長揸。 有冇要到w7?溝下佢,之後可能解到更多功能

升級  1.11%

二星會員

陳震男 發表於 2024-3-15 13:44
技術可以訓練出嚟,亦都可以好公式,但投入度就好睇囡囡心態,冇得呃

震男兄冇錯,囡囡嘅投入度同有冇比我哋真正撻著咗,係冇得呃!

升級  1.11%

二星會員

battlestar 發表於 2024-3-17 17:05
此女可以長期食用,長揸。 有冇要到w7?溝下佢,之後可能解到更多功能

震男兄睇怕已經解锁到更多個人功能,唔方便在此公佈吧!

升級  1.11%

二星會員

久久 發表於 2024-3-15 10:06

約年輕相頭組,就係玩呢瓣!

升級  60.75%

三星會員

把身一横 發表於 2024-3-17 23:42
震男兄睇怕已經解锁到更多個人功能,唔方便在此公佈吧!

真係冇,如實報道,車牌都係碰碰車
至於囡囡會唔會個個都玩得咁投入,好睇師兄們係咪溫柔對待,慢慢交流出最適合節奏同體位

升級  33.33%

一星會員

陳震男 發表於 2024-3-18 03:21
真係冇,如實報道,車牌都係碰碰車
至於囡囡會唔會個個都玩得咁投入,好睇師兄們係咪溫柔對待,慢慢交流 ...

溫柔對待應該都幾啱我,對住囡囡我唔忍心粗暴

升級  6.3%

二星會員

浪漫公子 發表於 2024-3-19 03:17
溫柔對待應該都幾啱我,對住囡囡我唔忍心粗暴

快啲去啦你得嘅

升級  42.83%

三星會員

佢話最鍾意射出來時那種暖暖感覺。

升級  17.78%

二星會員

blueq 發表於 2024-4-4 08:32
佢話最鍾意射出來時那種暖暖感覺。

藍兄,請問佢是否解鎖到貼身感受?

升級  25.93%

二星會員

陳震男 發表於 2024-3-15 13:42
持久兄,就試下用你嘅持久力征服囡囡,睇住佢嘅眼神同反應,單單玩男上已夠high ...

震男兄講得冇錯,囡囡反應好肉緊好享受,高潮嚟果陣揽到你實一實好肉緊話好舒服,又襟砌,砌到最屘狗仔式争啲頂唔順大叫比我比我

升級  60.75%

三星會員

我丑但我持久 發表於 2024-4-18 15:27
震男兄講得冇錯,囡囡反應好肉緊好享受,高潮嚟果陣揽到你實一實好肉緊話好舒服,又襟砌,砌到最屘狗仔式 ...

大家節奏同好夾,真係一個好好嘅對手