winning11

查看: 17347|回復: 26

[淡水王子報告] 鳳崗 KFC嘉輝會 出咗三次精報告 上集

升級  35.25%

三星會員

地點~鳳崗嘉輝會

日期~2月l7日

尋日放假見得閒,再加上近排有好多師兄對鳳崗嘉輝裡面嘅天外天桑拿議論紛紛,既然大家都對

哩間新場有疑問?咁小弟唯有親自去體驗一下喇,我下午一點半過關去到車站冇車,等咗大約

十五分鐘先至上到車,小弟在途中已經打電話俾葉柔幫我訂咗間房,兩点四十五分到達終站落

車,我見仲有時間剩咪走去買杯五花茶坐低慢慢飲囉,我見差唔多三點正就行過去嘉輝會喇,

入到去天外天桑拿門口就已經有小妹過嚟招呼我喇,【哩位先生有沒有訂房呢?】我就話已經

幫葉柔訂咗房喇,【而哩位小妹就問我電話號碼最後四個數目字】我答完佢之後,佢就用對講

機叫葉柔落嚟帶我上去揀女,搭上到去嘅時候葉柔就問我去唔去玻璃房裡面睇囡囡揀女?我就

答佢話梗係要睇喇,而佢就叫我先買單俾$l68蚊房費先至可以行入去玻璃房裡面揀女喎,我

就答佢話冇問題,我俾咗房費之後行入去一望!裡面已經有三個人在睇女,而玻璃房後面就企住

大約十二個囡囡喇,我眼見哩批囡囡啱啱三點鐘上中班,我就梗係要睇清楚先至揀喇,而哩個時

候葉柔就靜靜雞行過嚟我嘅身邊同我講(零生日)哩個女仔好好,樣又靚皮膚又夠白,最緊要就

係去招呼好又唔會偷懶,包你滿意呀,其實我一行入嚟就已經望中咗(號碼零生日哩位囡囡好耐喇)

仲打算叫佢,只不過我怕揀靚女會招呼唔係咁好啫?所以遲遲未有決定!既然葉柔經理大力推銷

,咁我就信佢一次咁多喇,揀完女之後葉柔就帶我去房間等(零生日過嚟)哩段時候葉柔就問我要唔

要加$l00蚊玩双飛喇,咁我話有冇得睇下啲女先,佢話可以之後就用對講機叫再陪瞓嘅囡囡過

嚟比我睇,但係嗰時我心諗應該都係好似(米鋪桑拿)咁樣!啲陪瞓唔慌靚得去邊,但係唔使錢嘅嘢

我睇下冇壞,最多到時候睇唔啱咪唔玩双飛囉,最緊要就係睇下啲陪瞓妹係咩質素嘛?等咗三

分鐘陪瞓妹仲未到嘅時候(零生日就穿咗套空軍七號嘅制服)入咗嚟喇,而哩個時候陪瞓妹就已經

喺房出面,經理叫佢入嚟,我一望落去即刻眼前一亮?嘩.....乜條女咁靚嘅,有樣又有身材皮膚

又夠白,以佢對波仲好鬼死大對,不過我都忍得住唔玩双飛!因為係房入面(零生日都已經好

肉緊捉住我隻手,以我哋亦都有眼神嘅交流,我睇得出佢好淫賤同開放,我心諗如果等陣間

(零生日條女俾我舐撻嘅話)條陪瞓妹係度肯定會阻頭阻使會唔方便!所以我就決定唔玩双飛喇,

好.......就咁決定開波,關好門後條女幫我除衫跟住一齊去洗白白,沖涼期間條女就已經幫我做

服務喇,【波D】【水中簫】【毒龍鑽】最後就問我【口爆】好唔好,跟住我就話【口爆】

梗係好喇,佢吹咗我大約十分鐘倒喇,我就係佢口裡面口爆咗喇,我好口爆完都冇見佢即刻

吐番出嚟,我問條女點解唔吐番啲精出嚟呀?佢就同我講原來有大部份嘅精子佢已經唔小心吞

咗落肚裡面喇,所以先至冇即刻吐番出嚟咋,咁我就即刻同佢講對唔住呀,佢就好有禮貌同我

講(沒關係......我冇事的請放心)口爆完再幫我沖乾淨後佢就幫我抹身,抹完就叫我上床等佢做

服務,佢出嚟之後就同我講以家打電話起鐘喇,我就同佢講好呀,佢報完鐘後就即刻走過嚟抱住

我話同我做服務喎,我就同佢講五分鐘後你先至幫我做服務喇,你休息下先,但係哩條女竟

然冇聽我講,仲幫我揼骨按腳 ,咁五分鐘後我見差唔多喇,就叫佢你以家可以開始做

服務喇,條女一聽到我咁講都不知鬼死咁開心仲眉飛色舞,我心諗你使唔使咁喉蠄呀,大把

時間做喇?跟住佢幫我做服務都係嗰啲波D~吹簫~毒龍鑽最後仲舐埋我腳指,佢舐到我都

覺得夠皮嘅時候,我就叫佢瞓係張床倒等我玩下佢對波先 ,佢今次亦都係好聽話咁瞓係度

,我見佢瞓係度咁我就唔客氣喇,我開始啜佢對波又舐下佢條頸,佢就開始呀呀聲係咁叫好舒服

呀,跟住我見佢鬼死咁享受就向佢下面進發,首先舐下佢個肚邊舐下舐下就舐到佢隻脚,佢嗰陣

時已經把兩隻腳打開,吓.........唔通佢知道我想舐撻就順勢打開双腿俾我舐撻,我見機不可失

我就即刻舐下佢條大脾罅試下先

升級  52.59%

二星會員

大佬好硬呀!
Boss叫即刻去回會,只好用記事本擋擋

升級  53.33%

一星會員

好ching等你出下集

升級  81.42%

三星會員

好戲在後頭!

升級  72.83%

三星會員

頂左先, 再慢慢enjoy

升級  72.83%

三星會員

oh!!!  原來又係畢比突的教徒.  

升級  1.48%

二星會員

呀~~~~~~你唔好同我地Winning班兄弟講你連相都冇一張啊

升級  35.25%

三星會員

救命呀!份報告超過一萬個字發唔到出去呀

請問有咩解決方法呢?

升級  78.58%

三星會員

熱切期待,硬著等........................

升級  35.25%

三星會員

救命呀!份報告超過一萬個字發唔到出去呀

請問有咩解決方法呢?

升級  35.25%

三星會員

嗚............我寫好份報告唔小心洗咗

今日出唔到報告呀,又要重新寫過

升級  36.67%

一星會員

嘩!!!!!!!咁正我都想去呀!唔知各位有冇興趣約埋一齊出發呢?!
北上尋歡~~~

升級  36.67%

一星會員

唔緊要,等你~~~
北上尋歡~~~

升級  1.48%

二星會員

睇埋你下集先決定~~

升級  3.33%

一星會員

哇.........强人。如果有相就更家美满。

升級  3.33%

一星會員

怎樣去!我要試,介口$$同米鋪一樣?

升級  1.48%

二星會員

我係一個西人,幫下幫你翻譯下...

佢叫你開個新帖呀~~

升級  34.07%

二星會員

C兄快d出埋下集

升級  30.75%

三星會員

點止出上下集呀,直头出精呀!

升級  88.15%

二星會員

太精彩了,師兄好嘢!