winning11

查看: 9232|回復: 8

[淡水王子報告] CA 天地無限套餐 + 金三角挑戰新彊仔

升級  35.25%

三星會員

上星期六去咗ca試天地嘅浪漫式,收費$168手,218吹,咁星期日凌晨2點到去到,之前特登去咗天地羅卡片,唉點知間場訂唔訂房一銀樣價錢,由咨客帶直接入房,間房等於深圳骨場格局,唔大唔細,之後主任黎到,睇左6個,感覺到佢應該無女,因為想再睇係咁講話呢幾個特登留,留你老豆咩,明明聽住你係對講機叫囡入嚟,又唔係講號碼,咁求其揀左一件,咁218係包吹,我主動問佢駛唔使畀錢先,唔好一陣我瞓緊走入嚟嘈我要我身起,我比埋錢佢找錢後仲係囡囡面前講我邊隻.之後又係開始工作,囡囡沖涼唔算仔細,可以叫做其他地方都洗得乾淨,反而小分分無特別洗耐D咁,通常D囡都係其他地方求求其,小弟弟好似有仇咁係咁捽架嘛.

之後都係搽油推,反轉身時,囡囡要求過膠吹,但我講有無得唔過膠呀,佢沉默一陣,竟然起身圍番件毛巾出咗去,完全估佢唔到,之後去番入嚟,我問咩事,佢又係講不如唔好吹,手打好舒服,我話咁我比168得喇駛咩比218喎,擾攘一陣,佢又出咗去,我打電話比主任問咩事,佢又話問我去睇下,之後囡囡番黎,話唔吹好唔好,之後佢竟然問我做好唔好,但佢又唔提錢,不過講真我就真係無咩興趣吹,因為飲完酒,有時候吹爆果感覺仲舒服過做,而且我又唔使點出水出力嘛.我講左一句你入得到咪得囉,因為果時搞左咁耐都軟晒,而且佢唔幫下口,硬都要D時間架,年紀大囉唔係D後生仔呀,咁之後佢好似鑽木取火咁轉下轉下又比佢搞到硬左,佢就自己上埋黎=.= 唉,空洞派傳人,無咩感覺.佢係上面搖左十零分鐘,我又再自己腦海加D幻想,將自己代入同緊某某明星先有番D想出嘅感覺,但出完果之感覺好似無咩做過野咁,呢種感覺就好似平時食果D快餐,好快完,但又好似無咩做過野咁,快感嘅感覺得番平時十份之一咁.

之後無奈快沖涼瞓,因為得番五個鐘瞓,今日星期日仲要返工,唉,間場如果計裝修一定最新,但D房就比起黃金細一半,但就美記D房光好多,當然都媲美記細一半,但呢到有一樣野好,冷氣夠,但佢地比果張棉被,係果D冷氣被,所以唔使開最大都夠凍=.= ,去美記都有枝屈人屎飲,黃女都有枝怡寶,呢到咩都無,都係得果杯好難飲嘅飲品,次次都唔飲,唔明CA D場點解間間都沖得咁難飲.好彩自己慣左買定枝水係身.如果去開天地玩呢到都可以.畢竟有時候行到身水身汗沖個涼,都係百幾蚊,而且我地呢到第早一早八點幾要起身返工百幾蚊有得瞓有得出都算唔絢.但我之前係上角星之星K完,黎呢到都35蚊的士,特登黎嘅下次一定唔會,而且D女可以做做下出去果下先令人覺得難以接受.=.= 定係D女太新,唉我都唔明,自己walk in都係呢個價,所以唔使訂房,就算訂左都無咩用,囡囡咁搞法,d主任都好似唔太幫得手.唉,去呢到真係貪佢唔就腳咩.

第天星期日星期日早上九點3,4果字到

我係百佳落車行去金三角坐車

去到爛地十字路口時見到果新彊細佬偷緊果著紅衫嘅阿佰果背包

我用國語大聲講小心呀,果阿佰都聽唔見,果時佢差唔多行到路口果到有小店同有個唔知乜水著白衫嘅人企係到

佢又係咁行,都唔知果阿佰果時諗緊乜野,比人開晒果背包都唔知,唉

我再向前行,有個成年新彊佬對住我唔知講咩,果時睇下其他地方唔見佢d同黨,如果佢唔係新彊佬,我又唔趕時間我真係想係地拎舊磚追住佢黎打,不過d新彊仔身上有刀,而且趕住返工,所以無繼續睇,行去車站,大家當然唔好咁on9學我大聲提,因為分分鐘比人尋仇架

希望果阿佰無擺銀包係背包,因為我見到果細佬係背包拎緊野出黎,如果去到十字路口(長安酒店方向,即係平時去右轉龍倒會果個)d新彊仔依然夠膽繼續羅,我都無佢辦法,

祝飛花同畢比特兩公婆
情比金堅~~永結同心
兒孫滿堂~~白頭到老

升級  45.19%

二星會員

師兄, 你好嘢! 扒手你都不拍, 照爆

升級  59.33%

三星會員

佰幾元都算係咁啦
食神

升級  16.3%

二星會員