winning11

查看: 13496|回復: 23

[口爆王報告] 再次單人匹馬出三Q (嘉輝會)

升級  15.58%

三星會員

星期四又JJ痕,決定又再出征嘉輝會,又在羅湖上$30巴士,途中當然要記得電一電葉經理訂房,我重要求要特別房(聽就聽得多乜空中飛人之類)今次快D,不用45分鐘就到。但當時正下大雨,真是貴人招風雨。到了總站已有師兄叫車來接我,師兄真聰明,跟住我和師兄上車去天外天!我又見到葉經理了,今次我主動要求抱抱,竟然Ok,一對波波壓過來,正!!!則邊個師兄當然用羨慕的眼光看着我啦!哈!
上到2樓,又去餐廳等一陣後去金魚缸;今次葉經理叫我和師兄一齊去睇女,是但啦、師兄眼見都是好人就一齊選今天的妃子吧。
一入到去又是一塊大玻璃,我和師兄都期待囡囡的出現,今次有大約有20個囡囡,今次oK喎,最特別的是竟然有個模特(688號) ,但係小弟一D都唔覺她那個部位像模特,只是高一點。最後我和師兄都選好妃子,另外今次亦加$100來個陪瞓一齊玩。入房後見到有傳說中的空中飛人工具,但我都唔係咁鍾意呢D玩意,有乜意外的話就大檸樂。
之後妃子來了,她個子不高,樣子OK、大波、粉Lin。先來個抱抱先。後來陪瞓都來了,真是眼前一亮,樣子十分甜美,竹筍波、粉紅色五毫子大的Lin,使小弟愛不釋手……正。原來妃子和陪瞓是同鄉(湖南) ,而且一早認識,所以去到沖涼時一人一邊,非常合拍,跟住清潔到7788,妃子已經吹吹,陪瞓吸Lin,真是人生一樂口爆也。
回到床上妃子叫開始起鐘,跟着她們就一左一右來服待我做一D東莞式,做到咁上下,被陪瞓的吸引下,JJ又回復生氣了。今次我又叫陪瞓先吹吹啦,都OK勤力。最後忍唔住帶套上馬,陪瞓一面尷尬的表情,真是可愛,最後叫她坐上來,看着竹筍波及粉紅色Lin跳來跳去,又爆了。這次真的累了,妃子就繼續她的服務,陪瞓冲完涼又繼續睡在我左邊,真開心。其實都唔知妃子做咗幾耐,但被她又吹又吸下,JJ又返生,但今次真是有心無力,帶套做咗一陣已經無力,亦無咗一種衝刺力。所以我叫妃子吹爆吧,她馬上除套,手下並用下,又來口爆。但小弟已大傷元氣,奮死在床上。最後冲涼交小費,但她們都願上鏡,所以沒有拍照。
當我帶着疲倦的身軀出房門時,葉經理已經等我一齊落回2樓,我又叫咗個炒返食(都ok好食) ,跟住又同葉經理吹咗一陣水,她勁叫我帶多D人來,妳以為我是斜皮條嗎? 但她說除了打電話訂房有優惠外,另外有三人同行就一人免房費的優惠。下次師兄去就記得啦,如各師兄有需要就留個言,小弟可比葉經理電話號碼比大家。

車費 $55 + 房費 $168 + 妃子 $400 + 陪瞓 $100

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
jj痕應該去睇醫生,唔是去叫雞架
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  15.58%

三星會員

應該係心痕多過JJ痕

升級  1.48%

二星會員

又短時間出3Q, 真係辛苦呀
戰神 該用戶已被刪除

升級  23.33%

三星會員

I want Manager IY's telephone.

升級  72.83%

三星會員

So many Winning11 brothers like this shop, i want to go too!!!

升級  33.33%

二星會員

酝酿紧~三人行免一人房费,咪相当于免三人车费?!

升級  88.58%

三星會員

三Q.....    辛苦晒.....

升級  32.96%

二星會員

Nice very extra +100 + one more Girl Girll 3P

升級  53.33%

一星會員

pls give me mananger china mobile....tks

升級  26.3%

二星會員

師兄我也想要葉經理的手機號碼.......謝!
HAVE A SEXY DAY!

升級  14.08%

三星會員

師兄我也想要葉經理的手機號碼, 謝謝!

升級  1.48%

二星會員

葉經理呢排都係好忙............

升級  22.96%

二星會員

葉經理今個月都好發
向ca同cp講拜拜!
我愛我的沙灣囡囡!!!

升級  1.11%

二星會員

我都想要經理個電話......唔該

升級  3.5%

三星會員

嘉輝會,好抵玩喎,多謝報告!

升級  1.11%

二星會員

嘉輝會,好玩,多謝.  I think I need to plan this Saturday -- today.
做2Q,付人仔450.

升級  46.67%

一星會員

真係辛苦呀! 小弟一定大傷元氣死在床上

升級  73.33%

一星會員

檸七兄 , 條女陪妳咁耐 , 真唔話得啦