winning11

查看: 3169|回復: 2

[北蒲男爵報告] 常平 老虎回鄉偷跳報告 (I) 藍毛凡仔團

升級  1.83%

三星會員

小弟第一次寫報告, 如果內容太沉悶的話,請多多包含.

老虎番左鄉下兩星期

我就join左 ar 藍毛個凡仔團, 諗住見識下啦 !

果日藍毛約左團友仔6:20深係廣深鐵閘口等 , 我 5:10 先係鰂魚涌開完會走 , 跑到我褲nut先去到MTR, 又跑到我氣咳先去到月台, 諗住上左MTR就 OK la !

6:25 先去到 Lo WU, Call藍毛,佢話佢地已經入左閘, OMG, 藍毛話: 你跑到你就跑 la !詌我唯有跑狗詌跑, 終于俾我赶到6:40前, 過兩關, 買埋飛,跑到上火車,join到藍毛+團友仔  

呢次都係我生平過關過得最頻能既一次  

30mins後,到左我地既樂園 - CP la !  

講真, 我落左火車我仲Feel到有少少缺氧

出左閘, 藍毛 call 左 K場車來接我地, 大大架商務車, 但點解5夠位坐, 5通真係無預我 ???  

詌我唯有同藍毛 share 一個位 la  

好快 5 分鐘就到左我地今晚既目的地 - 凡仔K場

團長做野 - 開房, 間DJ, 點酒 ...

團長開mic講野: 頭round囡囡可以玩光豬 ...

十多條女入離, 講真可以玩光豬既囡囡, 都5係詌易簡 ... ,坐個Mami 可能重有So!

無乜Brother簡到光豬女, 詌唯有去花街簡女 la!

去到花街, 簡來簡去, 都簡5到我杯茶 , 眼見D Ching, 個個都拖到女返 K 房, 我重未簡到, 5通我今晚要

" 5唱K " ?

詌我叫Mami 帶D女入離被我同D未簡到女既 Ching 簡 La!

又十多20個囡囡入離, 其中有個 , 著水手服, 樣似譚小環既囡囡, 1 見到我地其中1個Ching, 就想跑返出去?

我叫Mami Dig 返佢入離, 果然亮女, 係我杯茶, 叫佢坐低

再問, 原來佢同果位 Ching 係 Friend (我古係熟客)

我冇所胃, 坐得低, 最緊要係arm心水同好玩.

之后我拖譚小環同其他4 pair中間條船食飯, 叫到成台送, 食5晒, 叫服務員送返K 房再食, 買單每 pair

RMB 50, 超平.

食完飯 , 返 K 房玩, 過程都係 sing and drink , 摩摩, 揉揉 , 楂楂 ...

玩玩下, 團長又做野, 叫左 2 條女 (ar 公女) 入離玩猜妹 ...

我地猜既妹, 緊係書左要除 3 既妹 la!  

可能其他 CHING, 未 warm up, 好似除 3 既都係 D CHING 多 ....  

詌我下又做野 la, 仔女仔女仔女詌分開D女, 果然比我地做到條女要除埋Bra, ha ha!

可惜條女又用D3傘住個 ball,

如事者, sing and drink , 摩摩, 揉揉 , 楂楂 ... 又玩到成點先走

本來想去埋 SN, 但第2朝又要開工, 都係下次先.

詌團長order大大加商務車, 車我地返皇崗, 結束我地既 Party

團費 RMB 380, 包(火)車上(商務)車落, 食飯 RMB 50, 女 RMB 200, ar 公女每人 RMB 40, TOTAL RMB 670

后記:

見到個有團友仔一攬二, 仲比條女叫返屋企玩

平時 D friend 5 得閒, join下團都几好玩, 藍毛哥, 下次再玩過 !

升級  88.15%

二星會員

盡興啊!

升級  21.85%

二星會員

ching 第一個報告就咁精彩 ....  support !!!