winning11

查看: 4257|回復: 3

[師弟報告] 師弟手記 之 2 人遊 海泉灣

升級  30.67%

三星會員

24 號 , 跟 退役 JS 女友一起食宵夜
問她去不去按摩 , 她話好
我話去龍華皇廷 , 她 SAY NO
咁我話去沙頭角海泉灣 , 她 SAY YES , 原來她也知沙頭角好靚 , 想入去
於是便搭車入了沙頭角海泉灣 , 由水圍去 , 約 25 分鐘便去到
今天跟的士講好價才上車 , 我開 60 大元 , 成交 !!
由水圍出濱河大道 , 直奔羅湖 , 直去黃貝嶺方向 , 轉入蓮塘 , 好快便到梧桐山隧道
穿過隧道已到了沙頭角 , 再行多 5 分鐘就到目的地 海泉灣 了

今天是星期日凌晨 , 休息室 = 平日的羅湖區大場
冷清清 , 但我鐘意 , 十連位都有 , 此場太美妙了

JS 女友話浴室好正 , 冇乜人 , 唔便同人迫

在休息室 HEA 左陣 , 睇有線電影台 , 跟住 JS 女友話想做 FACIAL
咁就由她去 , 我就過網吧 HEA

個多小時後 , 便入房了

男按泰 , 女按中

以我的泰JS 手勢好好 , 是真正的好好 , 上了 4 輪 , 我是第 5 輪 , 依然是努力去按
事前 JS 也申明 , 按了 4 輪 , 好倦 , 怕按得唔好 !!
咁我也好奇問 , 5 輪 ??? 生意好好嗎 ??? 但我又唔覺 !!
JS 話此場由白天到晚上才好生意 , 暫時全部只有 80 幾位 JS
所以是夠做的 , 遇上客多 , JS 便係咁上鐘
所以唔好睇小此場冇客 , 只是時段問題
我就覺得我去的時段 , 咁鬼小人 , 完全合我 !!
JS 也訴苦 , 以前是 雙鐘 90 分鐘
5.1 之后 , 改成雙鐘 120 分鐘
提成冇提升 , 但就做的時間長了 , 有點怨氣
所以最后 , 我也是小簽 50 元以示鼓勵
JS 女友就同我慳 , 小簽 30 元 !!

JS 走后 , 又是到我最渴望的時間
由於 JS 女友回家近一個月 , 我也沒碰過她近一個月
最后又在房內搞搞震 , 賽果 1:0
此場的按摩房 , 關燈后 , 在外是無法看到內里 , 又少人巡房
我已當此為小弟的性地

睡到中午 12 點 , 去了吃 中午 自助餐 , 超多人
食品質數 , 叫唔錯 , 由於冇拍照 , 唔知怎講
十多款餸 , 如要付費 , 20 蚊我也願付

食飽后 , HEA 多陣便走了 , 由於下大雨 , 就放棄在沙頭角行街街
坐他們車回羅湖口岸交通樓

兩人消費 , 一中一泰 , 又美容 , 全程 414 元 , 算合理

對不起 : 今天冇拍照 , 報告比較沉悶

師弟
2009 年 第 100 篇報告

升級  7.78%

二星會員

海泉灣好似幾好喎

升級  14.44%

二星會員

師兄的報告每次都咁詳盡同咁好睇!正!

升級  76.67%

一星會員

海泉灣好似幾好,多謝師弟兄分享