winning11

查看: 6377|回復: 4

[mncmncmc報告] 長安 新場驚喜苦戰小妖精+陪訓Model

升級  0%

二星會員

先旨聲明,場名唔講啦! 睇得多d人成日話人出廣告帖,費事比人屈!!

話說上個星期去左"靘靘灣"搵個紅牌相好,
搞完哂溫馨緊ge時候,
講開長安呢排都冇咩野新場,
相好即刻話"咩冇呀,岩岩國家做完生日先開左間試業,新到冇朋友呀!"
仲話佢遲d都轉去個度添!! (唉!"靘靘灣"又冇一個紅牌)
咁我即刻上哂身,含情脈脈咁同佢講啦,
"去到新地方,咩野都唔熟! 會唔會冒險左d呀!仲有喎! 我咪搵你唔到?  死啦!咁點算呀!"
相好唔出聲,我惟有再講啦:
"唔係啦!  我蝕底d幫你去探下路,睇下間場得唔得先啦!嘿嘿!(奸過石堅!)"
當堂黑左面,寫左個經理電話比我,"你咁蝕底!!睇下我洗唔洗比番多少錢過你?"
"啍!!!呢個經理係我fd來,你搵過邊絛女,做過咩野我都會知,去探路啦!探飽佢!!"

過左長假期,雞咁腳上去踩場,
皇崗開車就打電話比個韋xx經理(金庸小說個主角!!)
講到明係相好比佢個電話我ge....睇下佢個新場掂唔掂!
仲要大大聲講:"我淨係睇咋! 唔敢幫襯架! 相好話你會報寸比佢聽架喎!"
"明白哂!大哥! 包係我身上!你冇幫襯過我嘛!  錦一方恭候大駕!!!"(真係醒到冇朋友!!)

到左錦一方,再打佢電話,原來佢架車已經係度,
開車唔洗一分鐘即到達新場(師兄弟識自己搵架啦,咁大個貼士!)
一入門口...打左個突!唔對路!
係就係新開張,不過一路行入來,好似冇"靘靘灣","銀蛇島"d格局咁高喎!
上到房,全新但唔係好豪華,仲有d野未整好添!(TV未駁好天線.睇唔到!)
不過應該有ge玩具就齊哂!
會唔會瀨野架!!!

"岩岩開張,係有d細節野未整好,加工趕緊架啦! 下次來一定整好哂,
不過人地有GE,我地有哂架! 唔係點敢試業!
T台裸選都鐵定下星期搞掂!原諒下!
搵件好野食下,包你滿意笑住走!
要咩野類型先!"

升級  0%

二星會員

我大喝一聲:"吼!梗係要後生,好波,走肥,走腩,長腿,唔詐型,最好仲淫過我架啦!仲洗問?"
"得.....得...得!  盡我所能! 盡我所能!"
"大哥你訂左房就免房費!我地呢度行400,500,600,800,1000!
我個個組別帶D比你過下目!  有啱GE就記低, 我搵左好野比你睇埋先決定啦!"

如是者....真係貨如輪轉!  食用率都好高下!
500蚊禮金個D"櫻花組"都已經非常OK,(櫻花組D短和服,SEXY到呢.......)
800禮金來左2件,透視裝身裁好到不得了!
1000禮金得1件著行政套裙好似同800差唔幾......唔抵玩!
心目中已經記低左二個目標號碼,都係500櫻花組GE!

經理返咗來...........
仲帶住一個著短和服GE櫻花來添!
"大哥!睇下呢件啱唔啱食?  真係要信我!呢件出晒名小妖精,仲咸過我加埋你! 頂得順冇?"
5'2"-3"左右,問過佢18歲!
個裝100%日本妹LOOK,走肥,走腩,長腿,三吋高跟鞋,冇得頂!
最衰最衰....!冇咩波喎!  頂盡夾盡走唔出我對眼  B都唔知有冇!!!!!!!!!!!
經理見我望住對波定左型,
額角好似有DD汗........
"一定要信我,呢件小妖精好玩! 一定要信我呀!!!"
唉.....耶穌上晒身咁! 係差在頭上冇光圈咋! 唔信你點得? 唔好最多下次唔搵你!
件妖精又走埋來好似八爪魚咁抽我水.....食就食啦!

呢個時候,有件唔係著制服GE女被人帶左入來企係一邊,好似等緊經理咁!
我望下........呢鑊衰心急啦!佢好簡單著件短TEE+牛仔褲高跟涼鞋!
5'7"-8" 要樣有樣,要腰有腰,要長腿有長腿.........最慘仲係35C起碼......!!!!!!!!!
我即刻問經理:"佢食咩野大架?佢係幾多號?"
點知絛友仔居然答:"佢未有號碼,佢昨日先來,以前未做過,宜家係陪瞓MODEL(8張毛佰佰)"
第一時間,腦筋急轉彎...."人地"銀蛇島"個D陪瞓+100就有囉喎! 你地呢度MODEL又點陪瞓呀?"
一邊細細聲口嗡嗡 "車....又話人地有咩野,佢都有晒GE........?"

點知佢即時彈起身,而紅耳熱,差小小青筋都現埋...
"你當我流架..................!!!!!!!!!!!!!!!!"
死........玩大左添! 大鑊啦!

升級  78.58%

三星會員

多謝祥盡報告,
如果加埋相就更加正.
笑看天下美女,飽嘗人間艷福

升級  1.48%

二星會員

多謝報告~~

韋xx, 我都聽過佢個名, 原來佢係做經理架?!

升級  1.85%

二星會員

CHING , 比d相黎睇下好喎