winning11

查看: 40164|回復: 42

[EASON_ICDE報告] 長安/嘉年華 膽粗粗走去試 請鑒賞

升級  6.33%

三星會員

天口熱,系屋企真系無聊之極,睇睇Websit,長安又開間新場,D女睇落都唔錯,反正得閒,無理由唔去行下架。點知。。。打左幾個電話,個個唔系話唔得閒,就系話唔想去,你老尾!好,一與獨行!~~

半路經過公司樓下,睇到我好熟悉既毛家飯店,又諗翻起以前系度溝既一件部長,皮膚絲滑,個樣又甜,腳長腰細,床上反應更加系淫婦上身,叼唔死你唔罷休甘!功夫簡直一流。。。可惜啊~~~~由於本人大細老婆太多,最後飛左我,往事不堪回首啊·····

上高速,長安落,四十分鐘就到啦,拿拿聲打電話BOOK房,跟住開埋個GPS,跟住路線到達目的地,酒店外型睇落唔錯,四星標準,外型企理,泊埋車,拿拿臨搭LIFT上樓,電梯度寫住5F 康體部!~~米即系桑拿部,大陸硬系一樣野搞到好多名甘,複雜!

一出電梯,之前致電果個經理已經系門口等住,經理幾好樣,入房即刻吩咐距:我要上鐘部長,我就系睇到D廣告既部長幾正先黎架!矮肥既唔好叫哦,等我可以重溫下同毛家飯店果件部長既短戀嘛。。。唉,又勾起我D傷心事~~!~

過左五分鐘,黎左四個部長,有個金毛,皮膚好白,不過我睇到另外一個高D既部長既時候,不得了,我覺得應該就系距啦,我今日既女豬腳,長髮飄渺,個樣又幾分端莊帶幾分淫蕩,挑逗既眼神····等我陣間插到你暈先得。。。 我就要呢個~~~經理好識做甘吩咐幾句:好好招呼老細!之類既說話就帶埋其他女出去啦。

關埋度門,我并唔急着開战,但系呢條女似乎對付我呢挺老淫蟲已經系老手,距輕輕甘HI埋我身度,兩隻手兜住我條頸,陰聲細氣甘系我耳仔邊一邊边吹氣一邊問我去唔去沖凉吗?沖你老尾,一黎就系甘攻擊我既耳仔,雖然我身經百戰遮,耳仔好冷敏感架嘛,小喇叭!搞到我細路開始充血,條女好似重猴禽過我甘,我都唔可以示弱,一與使出一招隔衫搓LING功,彈指之間已經鬆開距個的兇圍,開始調戲距心口果兩粒紅豆。。。於是條女開始發出D鬼叫甘既呻吟聲,對我上下其手,我就一與“渣”“咬”“瀨”“搓”,見差唔多火候,拿拿聲戴翻個袋,叫條女趴系張擡度,撩起距條裙,跟住就好似AV咁,用手指隔住條底環系甘撩距個西,(呢D絕招一般唔外傳),D蜜桃水就開始氾濫啦,跟住我一野扯低距條底環,狗仔式!插入!唔知丑講句唔知系咪我靚仔,加上我出埋D絕招,條女既狀態超好,我一只手系甘撈距個波,雖然唔算巨型,但系系我最中意既吸手波,一邊攻擊距深處,每一野都撞到“啪啪”聲, 呢個時候真系感覺距個patpat肉都幾結實,最后就系距鬼殺甘嘈既嬌聲淫氣中以半邊燒鵝髀結束呢次戰鬥。

事後條女幫我清潔乾淨,再幫我全身剝光豬,條女話我知好耐未試過呢種感覺,頭先激情得製,我地兩個都系著住衫黎戰鬥既,感覺非常刺激,好似偷情甘,重同我講話:愛死你了!我頂,唔通距想做我九姨太~!~?

跟手就沖凉,BJ加口爆,感覺有D公式化,不過而家D桑拿既服務都系甘既啦,見怪不怪啦,感覺比較好既的就系距D舌功純熟,唔會感覺有齒感,記得有次去松山湖,揀左條女,D牙有只虎牙,堺冷到我細路都紅埋,呢度比較唔爽既就系冲凉房西D,不過呢度之前系客房,都情有可原既。沖完凉就上床享受SO服務,毒龍果D,好彩我戰鬥力強,可能之前果Q交流比較好,呢Q條女更加多水,我細佬前進路線非常順暢,又出又入,期間距重死甘攬實我叫我大力D,好似幾年無食飽甘,半個鐘頭之後我就KO左拉。

出房埋單600,免房費感覺比較抵,我用既系日式圓床房,房都唔錯,出黎果陣重見到D部長帶女試房,有唔少好野,我諗我下次一定會翻焯~ ~~

邊位師兄教下我點樣post相

升級  78.58%

三星會員

".......邊位師兄教下我點樣post相......."
進入發新話題頁面後,
往下去,便會看一個制叫"添加附件"......
笑看天下美女,飽嘗人間艷福

升級  6.33%

三星會員

不如我Send email比你你幫我POST啊。

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
一星會員用唔到 " 添加附件 " 架
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  6.33%

三星會員

師兄幫下手得唔得啊~?~?

升級  35.25%

三星會員

阿花你幫下D師弟出相啦
祝飛花同畢比特兩公婆
情比金堅~~永結同心
兒孫滿堂~~白頭到老

升級  1.48%

二星會員

條女同間房都好似幾好啊~~

多謝報告

升級  30.75%

三星會員

個部長身形唔錯,我都好有性趣同兄台做吓襟兄弟

升級  59.25%

三星會員

多謝包膠,欠囡囡樣貌。

升級  24.81%

二星會員

好似好正, THANK YOU

升級  80%

一星會員

very good photos, thanks!

升級  6.33%

三星會員

唔好意思 呢幾日多野做 無上網,已經PM左你拉。

升級  78.89%

二星會員

老友請問你是否住在寶安?有空一起玩吧!

升級  80%

一星會員

好野波~~~~~~~~~我仲意

升級  21.85%

二星會員

部長?經理?身材要是不好皮膚要是不好就是一個字貴.

升級  59.33%

三星會員

身型好似幾好喎
食神

升級  59.25%

三星會員

犀利半小時才出。多謝包膠!CA 恢復正常。

升級  35.56%

二星會員

大爺般享受, 正
a good man from hk but play in china.

升級  3.7%

二星會員

恭喜前輩吃到好桂....

升級  40%

一星會員

OL制服真系引死人啦