winning11

查看: 5930|回復: 5

[mncmncmc報告] CP 一日走三場之旅

升級  0%

二星會員

9月頭看見幾位C兄出了報告,其中有三個場佢地話幾好,便心思思忍唔住2星期後去試一試,雖然話國慶,但細佬需要就博一博啦!

到了火車站後,便到第一個場語x多,我其實在CP和CA都打滾了好幾年,所以坐出租車當然又平又正啦,首先截沿途經過的出租車或剛落客的出租車,問他到紅C 打錶可不可以,他說可以便上,如唔得就下一部,通常問1至3部就OK了,到達紅C 剛剛10個大洋人仔,比其他等候的出租車平50至100%,這絕招你們可作參考,大家可省卻少許金錢  注:有些司機沒有司機証或假証的就最好不要上了(因安全理由),落車後語x多就在紅c後面相當易搵,去到便去試試佢地的CA式沐足,這裡沐足每小時約40元,房間非常好因為新開,至於我們二人的囡囡就真是麻麻地,雖然是低胸有野睇,但真是比番40元價錢的囡囡你,我這個樣子幾好,不過無波路,我朋友這個就嚇人了,所以最後我們決定不加鐘便走了

之後當然亦是到C兄介紹的寶x林沐足試一試,就在美x登對面,因為C兄說這裡按腳的囡囡都很好雙乳,所以就試試啦,因為這天是星期日非常多人,足足等了30分鐘才入閘,入到去眼見有6至7個囡囡行過,其中有一個ok,比例同C兄說就有所不同,當然這場是正骨場,囡囡制服沒有語x多咁暴露啦,我哋二人的囡囡很平凡,不算好亦不算差,按摩就麻麻地,但這裡唯一好處就是她們按頸時招式很巧妙,她們先坐在圓凳上,這凳有轆可左右搖擺,我頭先放到她的大脾上,左搖搖右搖搖,後腦有波餅送,技師當然是有著衫啦,但都幾有feel幾過隱

最後當然是去最重要的sn啦,這間場都是C兄介紹的話靚女最多,叫做 X美,一入到去先看看房間,非常殘舊,硬件真係唔得,主任來到招呼很好,先後看了5轉,每轉5-7個,合共約有30幾個,主任沒有覺得不耐煩,但可食的祗有2個,400有一個高身材幾好樣就麻麻,300有一個矮的有樣有波有笑容,結果我當然選擇後者啦,一入到房囡囡很可愛,但埋身看真d,先知道樣子麻麻,全靠化妝,因為這場燈很暗所以瀨野,她首先自己脫了後我真的眼前一亮,波唔靚,另外亦細了2個碼,因她之前著制服兼谷大個胸,所以又再瀨野,真慘!!!, 真係有笑容都補唔番,至於服務方面就麻麻地,因這場比起我去的CP其它場Service少了約30%,最後都出了2Q,過程就不多說了因瀨野唔想再講,流程亦差不多,總之我的經歷是用好慘!!!來形容啦,埋單300+198,另外我朋友選這個囡囡都係唔掂,雖然身材合乎他的要求,但囡囡講多過做,服務又比其他場少,總結這間場沒有C兄所說這麼多靚女,我個人就下次不會再去了,可能人人經歷不同啦,包膠完畢,祝各位國慶前人人平安,中秋後不再嚴打安心Happy

埋尾就多謝各位師兄收看,這包膠用了約2小時寫,希望各師兄識做鬆鬆手啦........thanks

升級  78.58%

三星會員

有時真系要講下G運架,
希望下次的經歷再不是用好慘!!!來形容啦.
笑看天下美女,飽嘗人間艷福

升級  96.08%

三星會員

呢排上去都唔好有太大期望,
求祈安安全全,止下痒就算啦!
戰神 該用戶已被刪除

升級  1.48%

二星會員

G運, 真係可遇不可求啊

升級  59.25%

三星會員

CHING 果然標誌尼害,看清楚是二足浴,一淫共三場。多謝包膠。