winning11

查看: 15828|回復: 10

[mncmncmc報告] CP 淫亂雜交派對 威尼斯食多件豪放技師

升級  0%

二星會員

星期五放工番屋企換完衫, 就同兩個friend一行三人北上, 今次嘅目的地就係CP.

去到CP都成十點, 由於驚住搵唔到女嘅關係, 係CP火車站搵左架面包車帶我地去搵女, 講好價等我地搵啱為止, 收費四草野.
上車後車左我地去木棆D倉簡女, 司機帶我地行左兩, 三間我兩個FRIEND都搵啱囡囡, 係我仲未簡啱, 行多幾間, 終於都比我搵到件斯斯文文, 長頭髮, 白白淨嘅囡囡. 之後六條友迫係架車, 過左昇平酒店(應該係呢個名) 攞左間套房 (有一廳一房). 同條女之前係車上面都楂楂抄抄, 到酒店都唔理得仲未食野, 餵飽細佬先. 得一間房, 三對輪住入去砌, 攪到成點先完事. 講番我簡條女, 之前見佢坐低嘅時候條腰有條帶, 仲諗住條女著T BACK 咁正? 咁就唔沖涼拉高佢條牛仔裙, 將T BACK拉埋一邊先砌一劑先, 頂佢個胃原來真係一條帶係背後長左一段仔落pat pat扮 T back. 算數唯有照番正常程序沖涼, 上床吹, 帶套入. 不過條女比我砌緊嘅時候眯埋眼, 輕輕咬住唇, 細細聲呻吟個FEEL都幾正.

玩完落街食飯, 係中元街D海鮮餐廳叫小菜食, 值得一讚個牛油蝦超正.

食完買左打半大青島上房, 開頭同D女玩7 8 9, 飲到大家都High high 地, 之後就提議玩斗地主. 男嘅輸左比女嘅就要比廿蚊條女, 女嘅輸左就一係飲一杯酒 (刷牙杯咁大杯), 一係除一件. 因為之前都飲左好多, d女飲唔到就簡除. 開頭都好奸咁除隻襪都當一件, 但係除除下都除淨底衫褲. 個friend條女輸左唔肯再除, 我地都無迫佢, 叫佢唔好玩囉, 但係d女睇錢份上又點會唔玩? 好快幾條女都變左同我地玩光豬斗地主. 除晒無野除, 酒又飲唔到, 就同d女講輸左就要比我地淫慾一番. 係度玩下, 你楂下我條女, 我抄下你條女, 有時兩個攪一個, 好快就玩到大家慶烚烚. 一對首先入咗房砌, 另一個friend好快都捉埋佢條女入房. 我心諗兩對係房砌緊, 仲唔入去玩埋一份仲等咩? 但係條女點都唔肯入去, 咁就係廳開波先. 入咗條女玩左幾野就換個掛鼓姿勢, 抱埋條女入房. 入到房見到兩對係床上大戰, 我就將我條女伏係化妝台度, 用左手拉住條女右手, 個波係條女嘅右邊露左出黎, 用右手一路楂條女, 係鏡度見住後面張床兩對係度扑緊, 又見到條女一路比我插緊嘅淫樣, 再聽到幾條女嘅呻吟聲, 真係high到爆(而家諗起都扯旗). 因為飲左酒, 之前又出咗一Q, 玩左好耐先出~~
玩完沖完涼D女就話夠鐘要走, 三條友係酒店唔知點瞓, 攞多間房又好晒, 咁就食個早餐坐車落深圳, 過威尼斯桑拿先瞓. 瞓醒五點幾, 見到經理同培瞓老師就同佢吹下水, 同經理講下網上D人寫嘅野, 佢都話間場上星期停過電黎, 不過攪番掂啦, 佢仲叫我幫手留意下有無人寫邊條女服務唔得或者有d咩做得唔夠好, 等佢去跟進下. 所以ching遇到呢間場唔得嘅女就係度reply我個post啦, 等我同番經理講等佢執下d女. 遇到好嘅更加要reply啦, 等我下次試下. 之後問老師有咩好野, 佢話有件以前係港都做嘅, D人叫佢小公主 (個名好七) 嘅紅牌過左去威尼斯, 同埋另外六條女訓練緊, 一聽到有D未訓練完嘅女啱晒我口味, 叫佢簡件正嘅比我, 佢話d女訓練得三, 兩日未得住, 月底先可以推出市場 (講到d女好似貨物咁), 咁唯有叫經理幫我搵件好野啦. 佢幫我叫左15號入嚟, 長髮金毛, 佢話條女玩得好放. Part 1 唔多講啦, 都按得唔錯, 到part 2, 一開始就伏係我背脊請我食個波餅先, 之後d 蘭花手掃 pat pat, 掃袋底d力度掌握得好好, 到反過身黎, 一路係咁楂佢, 佢一路係度啜耳仔, 呻吟, 一路係度雀, 玩左一輪終於山洪暴發.

埋單走人仲係$128, 過左樂源路口間二郎田雞食野真係要推介下, 咁大個人都未食過d咁大隻嘅田雞, 食野都好平, 三條友兩舊唔使食咗超多野. 食飽射夠就番歸睇波啦

升級  78.58%

三星會員

多謝祥盡淫亂雜交報告,
如果加埋相就更加正.
笑看天下美女,飽嘗人間艷福

升級  1.48%

二星會員

而家倉都搵到好野?! 真係恭喜晒

升級  53.33%

一星會員

O~~~~幾好WOWO

升級  60%

一星會員

多謝祥盡淫亂雜交報告

升級  29.26%

二星會員

多謝絕對精彩cp報告,但威記小弟就不敢恭唯。

升級  53.33%

一星會員

没图,好想

升級  17.41%

二星會員

Yes, take some photo next time

升級  18.15%

二星會員

混戰最好玩,如果能互插就更爽!

據聞ca個邊有得玩?!

升級  11.48%

二星會員

没图沒真相

升級  10%

一星會員

有冇得加入啊? 好想join