winning11

查看: 7803|回復: 5

[EASON_ICDE報告] 常平/美怡登 Happy細媽輪流食之旅

升級  6.33%

三星會員

[EASON_ICDE報告] 常仔Happy細媽輪流食之旅 順便召集禮拜二去K

話說本身約定老友今日上常平Happy,但系前兩晚俾電話俾細媽XY,又諗起距雪白肌膚,心裡嘅衝動啊又次壓抑唔住啦···於是拿拿聲,求其買兩隻香水,系深圳坐火車出發···常仔,我又黎啦···

黎到火車站門口一樣有好多司機系度拉客,我多口問左句,美怡登幾錢~~~我叼死距,竟然夠膽死同我講20文~~~簡直變態!最後行到金地利門口,上黃的,十文到步,各位師兄一定緊記,到中元街其實打表都唔使十文。

K房篇

到步美怡登就真殺四樓,XY已經系度等緊我,哇,今晚著長褲西裝,白色衫,真係有味道啊···俾埋份禮物俾你···拿拿聲坐低,嗌打酒先,其實今晚得我一個人,其他老友要聽日先殺到,一個人坐間鐘房真係覺得好大,期間靚女DJ黎到,加埋小Y,我,仲有中餐嘅一個老友,我再電話叫埋系東城蒲開嘅周星星,小Y嘅領導,先得果六丁友,XY見我兩個朋友系度,拿拿聲就帶女入嚟,結果多數豬扒,不過無所謂啦,我今晚食嘅系XY,唔係女,求其叫件坐底飲酒就算啦。。。

坐左個零鐘頭,期間唱歌飲酒大話骰,呢D招牌動作一定有,周星星正粉腸,杯酒不沾,Shit!重系隔離做埋茶博士,不停飲茶,任隔離條女點撩都唔飲,我就趁機攬住XY,不停借D依摸小Y大髀同上圍,坐坐下,Shit!XX黎左,重一野做系我隔離,大姐···唔係黎呷醋啊~~~?唔好咯掛~~~今晚我要食小Y哦···XX睇我同XY攬到實一實,都知道咩事嘅啦,就講左句:花心蘿蔔~~~就出咗去,臨出去果陣,我同距講:陣間翻黎拿香水啊···我買左支香水俾你~~~XX頭都唔回····

過左一陣,我睇XX真係唔翻黎,就拿左支香水出去,叫個服務員拿俾距···點知五分鐘后,XX直情殺入嚟,拿住支香水問我系米驚俾XY見到我送香水俾距,Shit,你玩甘大~~~好·~~~我就拿埋XY支香水出黎,放系臺面···你地一人一支,我送俾你地嘅···哈··········最後趁XY唔留意,我就同XX咬耳仔,同距講~唔好呷醋,呢個XY我今晚食緊嘅啦,你睇唔過眼可以唔入嚟,唯有甘講···費事搞到距以為我好霖距,到時食住我····最後XX系我嘅威逼利誘之下,終於和平離開我間房,臨走前重要俾個好幽怨嘅眼神···唔好甘啦,啊妹~~~~

玩到11點半,今晚飲好少,只系叫左一打酒,期間XY同距個領導蔡琴(樣同打扮都有幾分相似)都好似飲大左甘,系我話XY領導似蔡琴之後,呢兩個姐妹花,就不停開始唱蔡琴D歌,因住斷氣啊···蔡琴D歌甘難唱,周星星就系度同兩條女打牌,中餐老友系叫左水吧部長送完果盤之後開始同DJ玩一個極度無聊嘅遊戲···大話骰輸左食生果~~~我頂····最後系我號召下,散場食宵夜,XY已經俾我搞掂左,今晚我食硬嘅啦···哈··············終於完成目標··········

客房篇:

散場落樓食宵夜,人食完宵夜就拉住XY上房細佬食宵夜,哈····入房除衫,XY皮膚果然夠白,又滑···胸去到34C,青筋波,一手扎唔曬,估唔到距人仔細細,有甘好嘅身材,沖凉上床,無任何服務,但系我已經扯到恒曬,三下兩下,戴袋上馬,常仔無0.02,唯有用下0.03,跟手大戰,都係果幾味,不過感覺XY以前應該做過比較短嘅時間,事關緊窄度都幾好,不過一D服務都無,靚女系甘嘅啦,不過都算OK,Pink lin,少毛,白雪雪嘅波波系我大力作為之下,系甘浪~~~呢幕可謂正到暈···

完事整支煙,XY就拿拿聲走左去沖凉,跟住著衫話要翻歸,唔係呀·~~ 留我一個人系酒店,甘即係點啊···衰妹···最後系我要求下影左兩張相留念重要唔俾出樣~~~~Shit~~!沖凉····

XY就甘走左拉,我一個人唯有上下網,點知電話響···原來XX ····乜甘夜重唔瞓啊···唔係醋意攻心啊···XX直接系電話度問我~~~你間房有無人·~~無啊···唔通你想黎穩我···點知真係···甘順便幫我帶兩支野飲下唔該···

等左一陣···XX就黎到啦,原來已經翻左屋企換埋衫···重搽埋我送嘅香水···一入到黎就要整個濕吻···好···黎到···跟住照舊···睇下電視,巢下波仔,搓下碟,又去馬,片刻后,完事沖凉瞓覺,瞓到中午十一點幾,又醒再Morning Q,跟住睇下電視,準備出去食野,16679師兄俾電話我話系灣仔準備出發,唔好甘早啊···預六點前到,食飯去K就得啦,XX又話去睇唐山大地震,系常仔樂購,35妏一張飛,好啊···陪你睇下電影,費事你話我如何這般當住你面帶其他女人開房···不過而家有個問題···究竟我今晚應該點·~~穩XY訂房?跟住叫距黎一Q俾距走人~定係穩XX訂房,成晚穩距陪我??

升級  84.44%

二星會員

精彩嘅報告,無得頂,多謝師兄。

升級  6.33%

三星會員

唔信啊~?叫版主穩我,我SEND相俾距。

升級  24%

三星會員

唔信啊~?叫版主穩我,我SEND相俾距。

我都信你,其他討論區都見到你,
但我都upload到好多相上黎wor.....

升級  97.04%

二星會員

无相片睇下,支持下拉。
我不帅的,不要爱我

升級  45.19%

二星會員

有冇教學呀..我之前份部告有相又係唔識POST上來...