winning11

查看: 4567|回復: 4

[師弟報告] 師弟 dup骨週記 5月第3週 (有圖)

升級  30.67%

三星會員

上星期 , 已減少 dup 骨次數 , 共 dup 了 5 晚 5 次骨

星期一 , 休息了
星期二 , 休息了
星期三 , 皇后大道 ( 福田區 )
星期四 , 678 ( 福田區 )
星期五 , 皇后大道 ( 福田區 )
星期六 , 皇家貴族 ( 羅湖區 )
星期日 , 金怡雅源 ( 福田區 )

星期三 , 皇后大道 ( 福田區 )

休了兩晚息 , 身痕去了皇后大道
皇后大道平日送大堂項目 , 此終是抵去
是晚修脚后便選了日式

埋單
日式 128 元
修脚加一 5 元
修脚小費 10 元
日式小費 30 元
加一 13 元
共 186 元

星期四 , 678 ( 福田區 )

朋友 B 君上來深圳找我聊生意
傾到一點幾 , 他身痕 , 便一起飛的去了沙灣求水山莊 ( 看心情是否出這報告 )
玩到四點幾 , 找地方落脚 , 便由沙灣飛去 678
因朋友也想試 , 我就第 4 次去了
招呼依舊 .... 好好
部長見到我 , 立即送個果盤來 , 令小弟有翻 D 菲士
HEA 到 5 點幾 , 超倦 , 上房
是日 DUP 泰式 , 冇乜特別 , 跟前幾次差不多
埋單
泰式 148 元
加一 15 元
小費 30 元
共 193 元

星期五 , 皇后大道 ( 福田區 )

是晚又去皇后大道 , 因過了 12 點入 ( 即星期六凌晨 )
冇大堂項目送 , 失望
於是食多幾碟水果補數 , 呢間場以波蘿 , 西瓜最好食
依舊點熟技師 , 中毒了

是晚按泰式
埋單 108 元
加一 11 元
小費 30 元
共 149 元

星期六 , 皇家貴族 ( 羅湖區 )

網上紅人 古天樂 一早 BOOK 了我 , 要我陪他 DUP 骨 , 冇法啦 , 做古仔的三陪
凌晨 4 點幾 , 專程跑去羅湖 K 歌王接他 , 因我怕他勁醉
見條友仔行到直綫至知他未貓
商議正邪后 , 决定正 , 截了部雙人人力車直往漁民村皇家貴族
沿途幾浪漫 , 如果古仔是女臭好啦
入到皇家貴族 , 冇乜人 , 我倆不知幾高興
冲凉後上休息廳 , 至知 大鑊 , 兩人相連位冇 , 搞到要坐果吧
古仔第一次去乍 , 咁臭出事
同服務員話上房又冇房 , 坐多陣至有相連位 , 咁臭埋去 HEA 啦
6 點幾仍未有房 , 兩條 麻 LUCK 佬 便在休息椅睡了
一睡便睡到 11 點幾 , 至話有房 , 咁臭緊係上房啦
我同古仔拍房 , 他 DUP 港式 , 我 DUP 泰式
由於港式先DUP背 , 泰式先DUP正面
我成日見到古仔半個八月十五 , 見技師推他 PAT PAT , 推到他好舒服
成日聽見他倆依依泣泣 , 真羨慕
DUP 完已點幾 , 再瞓 !!
瞓到 3 點 !! 真 HAPPY !!
我埋單
泰式 138 元
小費 30 元
共 168 元 , 當然付港幣啦

古仔埋單
港式 138 元
小費 30 元
也是 168 元

倆條港男老正報告完

星期日 , 金怡雅源 ( 福田區 )

做到凌晨 5 點幾 , 見肚餓 , 當然去金怡雅源
是日挑了日式 , 全程冇增值服務 , VERY 乖
睡到中午點幾 , 食埋午飯 , 剛剛到默哀 2 點 28 分
師弟就在骨場内向四川同胞默哀 , 真幾傷感
埋單 106 元
小費 30 元
揚州炒飯 16 元
共 152 元

升級  7.67%

三星會員

原帖由 飛花亂愁腸 於 2008-5-24 09:22 AM 發表
好耐見古仔上呢度同 169 喎,佢近排好嘛

多謝小蚯關心!!
近來都係行行企企,食飯兩味!同埋係玩QQ多.............
不過都係齋吹,無得食..................

QQ2

QQ2

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
原帖由 silver koo 於 2008-5-24 19:00 發表
多謝小蚯關心!!
近來都係行行企企,食飯兩味!同埋係玩QQ多.............
不過都係齋吹,無得食..................

耐冇見以為你乜咗啫
我連 QQ 都唔識玩呀
呢兩個是啲 Q 友呀
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  7.67%

三星會員

原帖由 飛花亂愁腸 於 2008-5-24 07:13 PM 發表
耐冇見以為你乜咗啫
我連 QQ 都唔識玩呀
呢兩個是啲 Q 友呀

我乜左??睬過你呀,死仔.................
唔識可以慢慢學GE姐
係,一個SZ,一個DG的!

升級  35.56%

二星會員

QQ女很漂亮。鉴定很爽。