winning11

查看: 3555|回復: 8

[玩家報告] 無熱水的【麗斯】桑拿淨桑報告 (新人帖)

升級  96.67%

一星會員

VIP會員2022

昨日同朋友經過鳳凰路...咁岩又經過麗斯桑拿.....見網上好似好多好評.....但又未試過~
咁就膽粗粗上去見識下...上到去見到硬件麻麻地,ok 無問題...
天寒地凍,諗住沖番個熱水涼爽一爽啦~一開水喉,嘩,仆街! 凍水~~~我即時問lock 仔係咪無熱水~~
佢叫我等下~~仆佢既街~我等撚左至少十分鐘~~無吹水~~係開住二格水喉等左十分鐘~等極都係得果微微溫暖的水喉水~~~拿拿林用左一分鐘沖左個凍水涼....

直接入房...仆街...經理帶左二件豬扒到食唔落既野黎~~~我再問經理:可唔可以睇多轉~過了一分鐘~~~又黎二件...嘩﹗驚嚇到呢~~~我平時都有玩平價場,但咁岩呢獲真係緊頂唔住~我唔知點樣可以用文字黎形容比大家知~~

當然我心中果團慾火已經進化為一團怒心,再問問經理淨桑幾錢~~經理話38~~okok..
38蚊買個教訓~~抵....諗住換番自己衫啦~~仆街,個好撚柒既 lock 仔阻住我條路問我拿tips....我只係比左句說話佢....

老實講,經理態度ok~~硬件非常一般,女質數有好有壞真係好睇彩數,只係怪我運氣唔好…
但無熱水既桑拿場真係唔撚值得去的~請都唔去~

升級  14.52%

四星級會員

天寒地凍,玩死人咩

升級  15.92%

三星會員

VIP會員2022

好彩聽到師兄報告,一定唔去

升級  69.25%

三星會員

真係不幸,無熱水+豬扒

升級  68.52%

二星會員

乜麗C依加搞成咁?聽講早輪裝修過噃,天冷無熱水,D女又唔得?無去成年幾,開「大」都怕者冇埋了。

升級  52.22%

二星會員

聽講早輪裝修過噃,天冷無熱水,D女又唔得?

升級  36.3%

二星會員

咁多女得一个得就死得啦....無热水無热水無热水...地方破舊.....頂距廢....热水呀.......我見到D女時我呆左....四個字....無言以對 ,硬都即變軟 , 頂吾顺既關系我都系比左$38蚊走左.......請我都要諗諗

升級  27.78%

二星會員

又一黑名單,多謝師兄分享

升級  0%

二星會員

唔理你平唔平價場,熱水係基本需求,係屋企沖都有喇,平得過屋企咩