winning11

查看: 4417|回復: 2

[anticsl報告] 誓死對抗金融海嘯之行【麗斯】打孖上

升級  40%

二星會員

經過上次經驗今次再學精左,今日放假,特登編左過平靚之旅
行程:
10:00食完早餐就過關,打的去"嘉豪"(7左無搭佢咖專車,如果唔係$17都慳埋
沖完涼,大堂都唔坐直入房中式AGAIN<BR>又係比條女攪(今次條女樣唔得,100飛機tips都唔比留返去麗C好過)
不過正骨真係OK,起樹手勢都好,比左30tips算
條女問我點解唔比佢打出黎,我話我未試過,唔好意思
條女話我好仔,嫁得過,仲比埋電話我叫我CALL佢中
埋單$48(原來上次7左,做左大堂要68),好抵
註:MON-FRI 08:00後入場,17:00離場,即可$48雙中式

好第二站,麗C!!!
點零中去到,無咩人,locker仔認得我,又係一樣熱情
大堂坐左陣,呀彭主任同另外一個女0既埋黎招呼異口同聲介紹左一個孖號囡囡
其實睇相我唔OK,因為真係唔吸引,呀彭又話係中女
我先頭好猶疑,不過兩條友係咁SELL,心軟下,OK啦
好,入房!!!!條女入到黎,唔可以話好正,但my cup of tea,我最忍like呢個type
好彩無走寶,真人好過上鏡好多,好老婆feel(唔係老虎)0個隻, 我一直想個老婆係咁款
身材好OK,有波路,都彈手,LIN淺啡,皮膚白,手腳幼,身有肉,總之我中意啦
條女唔係技術型,但係有D嗲又唔係姣0個隻,小小傻,成日笑
同佢傾左好耐,其間按,講真按身真係唔得,I Don't care
其實條女唔算好玩得,唔比飲奶,唔比摔碟,其他OK
不過佢會主動錫LIN,挨埋黎,又叫得幾自然,氣氛OK0既
呢條女可能未必0岩其他C亨,不過我就抄晒牌,一定會跟進下

攪掂出去按腳,順便回下氣,部長埋黎叫我睇下條陪訓女
佢話好靚女,新黎未上中,我話有得睇無得食,佢話睇0岩下可比我食先
我一口應承. 心諗無死.頭啖湯<BR>不過0岩0岩出左去,要等,OK啦
點知等左成個中都未返,經理過黎同我講揀第個,可能返唔切
我灰左,之前仲滿心歡喜添<BR>佢介紹左第2個,但成班女去左食反,個埸得番3條女
帶左我入房等,黎左個好大波,但太黑,彈左
心諗睇埋呢個唔0岩就走人

點知黎左個青春0既,腳長長咁,樣立下都幾正0既,又有D波路
呢條女同頭先0個個唔同野,初時有D COOL COOL地, 20歲,好爽,撈咪唔重
睇清楚,樣唔算靚,亦唔係甜0個D,不過睇落會中意囉
不過佢身型真係GOOD FIT, 163,走肥,腳OK長啦
波真你挺0既,唔大但個形好靚,成個人整體好BALANCE
佢口技唔錯,因為佢錫LIN好到家,一D唔偷懶

總體黎講,今日行程我好滿意,亦好抵玩

使費: $48+30(正骨)+10 locker + 100 x 2+20按腳TIPS+10 loceker=RMB308

升級  30.75%

三星會員

連跑三場,師兄真係年青力壯

升級  8.75%

三星會員

真係好抵玩...