winning11

查看: 4546|回復: 3

一舊試 麗斯

升級  40%

二星會員

蚊地搬完屋周身骨痛,又返上去DUP骨
經過上次唔抵玩之旅後,得神州兄提點,今次實行PLAN A
即係嘉豪都城+麗c,先去嘉豪,下午點零鐘去到,無咩人
locker仔都幾好服侍,locker都ok多,中場格局,無池有蒸房
沖完涼出黎,大堂幾十個位,睇下餐牌
18:00 $68 中式2鐘+1大堂,ok啦
叫左按腳,男技c mama地啦
上房d路9曲13彎

技c入嚟,中女但順眼囉,手勢都ok,幾夠力
心無雜念0嘅我,比佢按到想瞓
0係就瞓0個刻,佢幫我按背0嘅時候,成個身挨落黎,又有波餅食,我已知有老鼠
跟住起勢推c忽同c眼,又狂掃袋
不過我想睇下佢有咩花款,不為所動
佢全情專攻我敏感位,不過我對佢無咩feel,最後都無叫佢打
佢亦無主動問,不過幾好玩,都簽左50比佢

跟住行過去鳳凰路,去第2站,麗c
佢地做緊promo,一舊水港式,上到去地方唔大
一入已係大堂,廿零張椅,去更衣
locker有幾十個,沖涼得5-6格,不過沖涼無位擺手機
locker仔幾好招呼
去大堂,女經理埋黎招呼,叫佢介紹囡囡
佢介紹**話好好服務,唔好唔收錢,咁有信心,好就試下
入房!!d房比一般大有d似睡房,幾企理
2-3分鐘,經理帶左囡囡黎,not my cup of tea,不過都ok0嘅
既然介紹到就試下啦

囡囡好有禮貌,part1都一般般啦,ok 落力0嘅,因為按完佢成身汗
part2囡囡幾好玩,全程上下無格手
B波都夠玩0嘅,不過林左d,不過真係任摔碟,只係細細聲叫我唔好插入
(如果要其實我覺得可以,不過無謂強人所難)
起機手勢ok啦,不過囡囡真係點玩都得
叫佢快就快,慢就慢,瞓低起身,全無咋形,仲會主動配合
因為勁出摔碟手關係,囡囡漸入狀態,叫聲都好自然
0係佢5指山下,終於派彩
洗手後,返黎攬住我吹水,又比手機d相我睇,幾好feel下
>不過囡囡係服務形,相頭一般,年紀大左d,但服務好好
去沖涼時問locker仔,食相頭青春有咩好介紹,2個同聲話,!)同^( , %
下次要試下先,整體好滿意,locker仔仲主動問我要唔要車去羅湖,抵讚!!!
會再黎,正價都係168,唔貴,希望keep到服務啦,不過女就得30個到

使費: 68+15(按腳tips)+50(中式tips)+10(locker仔) + 100(港式)+10(locker仔)=total rmb253 抵玩啦

升級  88.58%

三星會員

邪骨仲平過正骨.....

升級  0.37%

二星會員

唔系呀嘛

升級  0.37%

二星會員

唔系呀嘛,甘按X好过正了