winning11

查看: 7717|回復: 3

[kq007報告] 再闖【銀海會所】

升級  83.7%

二星會員

琴日,心血來潮又去咗“銀海休閑會所”,好鬼懷戀9號果鍾激情。想去翻吃佢。佢到問部長,點知部長話佢“啱啱上咁鍾”,我一嚮都唔鍾意等人。叫部長介紹。部長話介紹個新嚟俾我。
    入貴賓房。部長就帶條女入嚟,真係好新。連製服都未嚟的切換就俾個部長叫咗入嚟。呢個係116號。樣ok,身材睇落都唔錯。未除衫,個個囡囡可以係差唔多,但一除衫,係龍係鳳即刻知。呢條女一除衫,我見到波仔ok,給手多少少。好挺下。之后佢幫我除衫。然后一起衝涼。
    囡囡沖完涼,我就摸混佢全身,其實想即刻上,但係咁快上就徙晒。因出完火就冇嘢好玩了。但呢場都係來來去去都係波哋、冰火咁啦。我冇開口囡囡就叫我轉身。其實我唔係太想轉身。因為玩後面都幾無聊嘎。但係成套服務係由背開始。冇計。照做。重要係先苦後甜。玩咗一陣背,其實我都冇乜感覺,。囡囡用口係咁啜我背脊,講真。又能用咩。我背脊D皮咁厚。根本冇乜感覺。
   跟住轉身,今次好D,玩前面感覺強烈好多,仲有玩前面亦係最後一PART嘅冰火。我個人覺得呢PART先係最重要。當睇到囡囡嘅櫻唇含住細佬。當堂已想出火口爆!但呢到只可以出一次。出咗就玩完,我當然忍住。忍得好辛苦,真係忍唔到啦。帶套上馬。
    有啲囡囡就係插入去先感覺到咩叫“海闊天空”,插咗等于冇插冇感覺。但呢條女嘅洞口就無闊又唔係窄。係啱啱好。第一嘢插落去就插啲走火。咁嘅洞口真係玩唔到好耐。我玩咗插十多分鍾。玩完。有少少快。不過出完火個人好relax,算啦。估唔到囡囡出完火都冇嗌走。仲坐係度同我傾偈。買單:480,有 coupon卡優惠30.

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
中女等我嚟
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  77.04%

二星會員

叫嬸嬸比左錢先吊佢, 明益佢

升級  90.92%

三星會員

乜佢唔係打掃房間既清潔呀嬸咩?