winning11

查看: 5313|回復: 3

[kq007報告] 唔係窮人去的-陽光酒店-大長今同你起機

升級  83.7%

二星會員

坐落於五星級酒店的負一樓,陽光桑拿,以前是一間正規場,
改組後,現變成一個 5星級的機場, 在這裡,只會感到清靜及豪華,
你不會看到星期 五六晚,kp及fy 人頭擁擁的情況,
在這裡,一般都是酒店的商務客人及高消費的人客

身為骨區版主,當然都要去試試, 人一世.物一世,都要見識下,
當晚就如以往一樣,我去機場都是玩2Q, 2個都是全新bg,
以前從未做過骨場,一個是 xx號, b波 pink lin 重要幾靚女下,
可惜心態未能完全放開,有點拘緊,日後放開一點,應成大器,

第二個介紹的, 就是今次的主角----大長今,bg號碼 @*
朝鮮出生, 但居於長白山, 操純正普通話,32AB左右,
純情少女FEEL,無撈味,純過蒸餾水90-100磅左右,

開心的過程就由以下對白開始
我:你咩名呀
長今:我叫 xyz
我:物春野名呀, 我聽不懂,我的普通話很爛
長今:都話XYZ???,你聽不懂, 就叫我 28號啦,
我:物28 號呀, 我想叫你名喎, 28號, 大鐵人28號牙
長今:系呀, 咁你又咪名呀?
我:你 28號,我咪 27號 LAW
長今:在勁笑

PART 1
熟我的 C兄,知我一向不會寫 PART1, 今次要破例寫寫佢,
去FY,就有FY式, 到陽X, 就當然是陽光式,咁陽光式又有何不同?
就是真正全身推油, 對有要求的 C兄是個好選擇,的BG都要好出力下,
比按中式還辛苦,當然人客就最舒服,如果你不做推油的話,
就去其它 268場好過,

PART 2
有好的開始,就是成功的一半,個BG新做未夠2星期,以前又來系未做過骨場,
佢的手勢我都不敢期望,一開始就攬低佢, 男上女下,
個 feel 好正法, 點正法?好似讀中學時,第一次帶女同學回答家搞野,
我一路解佢件衫, 佢一路話唔好, 但只得輕微反抗,
柔弱的爭責,加上無助的神情, 真是非筆墨能形容,
小女波,不大不小, AB波左右, 最好的還是上下不格手,
須是新人, 但態度非常良好,
鐘意食新人的 c只, 都係果句,要去趁早

價錢:酒店客約470, 現做特價約370至 7月15日, 現有 VIP card 送,
        遲的仲有coupon 送, 最後埋單約29x,價錢記得不太清楚
        各c兄記緊入場前,先在前台問清楚$ 及各項優惠

升級  3.17%

三星會員

兩舊水機餐, 貴少少者
大勝=鋤大姐
其他分身與我無關

升級  17.25%

三星會員

二百幾兩打機,都係比多點錢開大好過

升級  26.3%

二星會員

新囡...搵日去試吓都好..