winning11

查看: 14677|回復: 62

[hkzhou報告] [hkzhou報告] 唔 玩 唔 知 身 體 好

升級  93.33%

一星會員

唔 玩 唔 知 身 體 好

之前都有經常跑步練下氣,但近大半年就開始轉左玩三項鐵人耐力賽,雖然比長跑更為辛苦,但反而肥左兼身體差左,不過我玩嘅係新三項鐵人耐力賽,分別係跑山、潛水、吹風爐.....一切都係拜美國佬所賜........唔明? 唔緊要,你唔識呢D名詞表示你生活重係唔錯,唔好學喇工作上面壓力大增,日日做到冇停手,但又唔敢 Say No,好怕手停細佬停,身體好似衰老得好快,心理、生理都好疲累,好耐冇去玩個痛快,咁啱早前網上見到某師兄嘅小鎮試新場報告,非常吸引。同一時間鐵腳兄睇過後亦致電問我識唔識去,我表示之前坐朋友車經過見到知道大概位置,及後問左該位師兄資料後馬上出發,可惜到羅湖準備坐大巴去時一等大半個鐘都重未有車,鐵腳兄越等越急,結果唯有放棄,跳上另一架大巴去咗早前朋友介紹嘅另一小鎮試下到達目的地落車,馬上打俾靚女主任訂房,可惜我地遲左,錯過左睇Show時間,

咁就入房揀啦,房間硬件唔錯,燈光柔和,兩面牆都裝上大鏡,並附有健身球

因為響走 Show嘅時間已經俾人揀左一半,剩低嘅唔多,囡囡分AB牌及青蘋果三種,每次三到四個一列,先入兩批B牌嘅,發現其中有一個唔錯就記低號碼,繼續多睇睇,到第三批時有兩個為青蘋果(幼齒),其中一個身材樣貌相當不俗,但笑容欠奉,通常見到呢類亳無笑容嘅我都比較提防,但呢個囡囡真係好吸引我,就再記低號碼排作首選,鐵腳兄則依然未有心水(因為老兄佢比較鍾意成熟風情萬種個類),主任稱只剩低兩個A牌及三個B牌未睇,咁就睇埋再決定啦,但正準備安排一次過五個入嚟睇之際,鐘房就經對講機問靚靚主任之前個青蘋果有冇上鐘,話有人Mark鐘(正正就係我想揀那一個),不加細想馬上同主任講我上鐘,A牌都唔睇啦,拿拿聲入閘

床上の波兒
入到房,囡囡依然木口木臉,心裹面有點擔心,同佢閒談兩句後,佢就開始跳艷舞,一面跳就一面解除身上的束縳,我就認認真真咁睇清楚,囡囡皮膚白滑,身形非常誇張但面相仍帶多小稚氣,邊跳邊拿起香蕉響身上遊走,越睇越吸引,最後跳完舞將香蕉剝皮就往我嘴裡送,我起初唔肯,佢就先食一口,然後又要我食,話唔好浪費,睇見佢扁扁咀一臉洶氣嘅樣咁真係投晒降,冇辦法就食兩口啦,食完佢就哈哈大笑重錫左我一啖,跟手報鐘估唔到囡囡之後玩得好激,好快咁幫我清除束縳,然後BJ就地正法,跟住重笑笑口咁拉我入沖涼房洗白白,再黎個BM,初初睇見佢嘅身形咁誇張重擔心會係人造人,但BM嘅時侯就清楚知道絕冇基因改造成份,而且服務好用心

之後返到房就繼續ISO服務,依然冇偷懶做到足,無論口感,手感,質感都俾到我滿足感,令我響一個鐘頭內就能再次做回一個鐵漢,激發起我雄心萬丈,決定要有所作為,好耐都冇試過自我要求自己盡力而為咁大幹一場,我運起十成功力,用盡所學招式,由九淺一深漸進到九深一淺,傾盡全力大戰廿多分鐘,期間佢不時做起可愛樣子黎逗我笑,肢體上亦極配合,最後汗流浹背中完事,筋疲力歇瞓響床上到夠鐘,之後發工資及交換電話就出去會合鐵腳兄,原來佢之後搵左A牌上鐘,過程亦相當滿意埋單後再同主任寒喧兩句後,就同鐵腳兄去食飯保充體力,食完唔知去邊瞓過夜,就問鐵腳兄想唔想再戰桑拿,佢二話不說即贊成,可能大家都激發起小宇宙,想玩盡D
我就提議到隔離小鎮試一新場,馬上打的過去,如果係駕車人仕就相當合適,因為此場桑拿房附設有獨立車房,感覺亦頗安全
因為到達時已過十二點,所以囡囡剩低唔多,不錯我地都揀到心頭好,之後都係ISO服務,不過珠玉在前,今次就好似小左激情,感覺較為失色

瞓醒後坐大巴返深圳食飯再加個正骨保健,之後再返港,估唔到身體重保持得唔錯,不過當然主要都係睇下對手激唔激發到嘅......

升級  88.58%

三星會員

連走兩場....勁呀

升級  78.58%

三星會員

係呀,師兄講得沒錯,
今天全世界的一切不景,
都係拜美國佬所賜.....FXCK Uncle Sam, 凸
雖然如此,仍需苦中作樂,平衡一下心理與生理........

升級  33.33%

三星會員

你們所講的兩個鎮究竟係邊兩個?怎麼一點代名詞都冇呢?完全估不到是什麼地方!

升級  34.33%

三星會員

2連發! 好嘢! 果然身體好,有心有力呀!

升級  33.33%

二星會員

地点呢?边署啫?!

升級  72.83%

三星會員

嘩!!! Long Time No SEE

升級  30%

二星會員

完全估不到是什麼地方!Where?c-hing

升級  1.48%

二星會員

hkzhou兄.   好耐冇見!!   三項鐵人耐力賽... 好多兄弟都係咁

睇相片, 你第一個床上の波兒身材非常好啊...

hkzhou兄, 間場在哪個小鎮? 價錢如何呢?

升級  27.41%

二星會員

where it is? How much CHing.

升級  54.81%

二星會員

tell me where C-hing, what is the numbe of the BG???

升級  23.33%

三星會員

where are the towns

升級  56.67%

三星會員

ching呢個波兒,封左眼都睇到幾好樣喎,老身都掂,正!!

升級  59.33%

三星會員

C 兄間場在哪裡呀,攪到我都想同波兒一齊做運動添

升級  35.56%

二星會員

唔賭唔知時運高,
唔滾唔知身體好
a good man from hk but play in china.

升級  72.83%

三星會員

Brohter hkzhou, 係咪有拍Video, 女女 didn't know?!  

升級  94.81%

二星會員

hkzhou can u give me detail information

升級  1.48%

二星會員

我問左hkzhou兄,在未得佢同意之下益下各位淫虫

東莞清溪鎮鹿城酒店
羅湖商業城有大巴$30位 07:30~20:30一個鐘車程

升級  98.15%

二星會員

張相一睇就知好野來

升級  94.81%

二星會員

c hing thx for u information ... i will go as quick as i can..