winning11

查看: 11920|回復: 21

[hkzhou報告] [hkzhou報告] 小 鎮 裹 的 日 與 夜

升級  93.33%

一星會員

小 鎮 裹 的 日 與 夜

早前收到一短訊得知有新場開,而差不多同時間朋友亦告之有另外一間新開張,叫搵日一齊去試,但我係偷跳一族,時間上難夾終於響一個晴朗嘅星期六機會突然來臨,老伴要出差兩日,不加細想馬上動身,邊行邊約人,可惜嘅係大部份朋友都計劃去唱K直落,但係我只想即日來回,去試下新場桑拿,最後連鐵腳兄都話唔得閒,唯有再次孤身上路
中午去到羅湖就即刻跳上大巴直上某個知名小鎮,雖然只係一個鐘車程,但係心態上覺得好似要半日時間咁耐,太耐冇去偷跳啦好心急好期待,不過心急都要先去醫肚,食飽飽就去試新場,但有兩個新場,唔知去試邊間,最後用摘亳決定,決定後就打電話俾經理訂房跟手打的去,去到酒店經理就帶我到 Show Room睇 Show,不過可能係新場嘅關係,(其實開左快三個月,不過一直未得閒去試)貨式唔係太多,經理就話係大部份已經上鐘嘅關係,唔知真定假

不過現場就真係好多人,細細一間房大約兩百幾平方尺,但就企滿近二十人,全部響單面反光玻璃前聚精會神揀自己嘅心頭好,而在旁嘅部長就全程講解每個囡囡唔同嘅特性及價錢,可能競爭多經濟前景又唔樂觀,呢期小鎮好多場都標榜玩得激,呢間新場亦唔例外,個別囡囡有特別服務迎合客人口味,有些甚至可以唔走正途,不過我對呢方面興趣不大,我始終較為注重質素,三個級別睇落好似分別唔大,只在於身高上,但我向來都比較鐘情嬌小玲瓏嘅,最後揀左中價五百嘅,因為喜歡佢笑起黎好親切好合眼緣,報上號碼之後,部長就安排囡囡走出Show Room響走廊比較光嘅環境下問清楚我係唔係揀佢,呢方面算做得唔錯,之後就先到一間按腳房坐低傾下偈等執房,可能真係生意太好啦,間房都坐左有三Pair等緊上房,我要左間豪華房都只係要50姐,普通房就免房費,等左十分鐘就上房啦

間房都算唔錯,企理又多鏡,入房就報鐘然後就開始服務,標準莞式程序,先響沖涼時交左一發,之後返入房繼續ISO服務,不過唔知係唔係要玩得特色過人,要帶驚喜俾客,有一Part

迴旋演奏環節做足三個圈,而且臨尾時更做出難度9.9分嘅倒立,並嘗試雙腳凌空有半秒至一秒咁耐,我當時以為自己睇緊Matrix,連呼吸都停頓埋,好驚佢失手,搵食姐唔使咁搏命架,最重要係我條命都響佢手上

如果佢失手嘅話,我諗我都返唔到黎打呢個報告,佢亦都可能會受傷,我諗佢其實可以去拍功夫片都得,唔知係咪係個個都會咁做,定係我揀呢個特別勁D,不過就真係幾驚喜喇
除左呢樣嚟講,其他服務都好用心做到足,所以雖然被赫一赫,但都可以順利完成任務(我都覺得自己好可怕)完成使命之後,再同經理寒暄幾句就去按個腳保身健體,休養生息
按完腳正準備打的返大巴站趕搭八點鐘尾班車到深圳返屋企等接老伴電話,點知老伴已經打到黎Check,知我響街外,唯有順便講話見悶諗住落街食飯兼去睇波,橫掂已經報到就索性玩埋過夜,原先諗過即刻飛車去CP同班老友一齊唱K,不過過到去都成九點,應該冇貨揀,最後決定留守小鎮

無 悔 三 震
先去食個飯,然後諗起一個好耐冇去嘅舊場,本身個場供應嘅貨式唔錯兼幾平均,不過搵開嘅女經理唔知係唔係持熟賣熟,總係覺得佢對我唔係好客氣,又成日都逼我要D貴房,所以隔左好耐冇黎,不過先前試完新場見質素普通,好自然就會諗起過往嘅好去處,預先打個電話約好要過夜房,跟住去到上Show Room睇睇貨式,囡囡分成六個等級,由四百到八百,但分開咁多個Grade我總係覺得有多小搵苯成份,不過就真係比先前個間多選擇好多

而且係不停咁巡迴行Catwalk,。有D重動作一致咁跳兩下舞,有晒台型,真係睇到唔願走,最後我都Mark左跳到好型個系嘅摩登女郎,原來重有特別服務添,Book定佢時間,跟住去網吧上一陣網再響樓下按個腳,校好時候就上去,上到去個經理話上緊鐘,要等多陣,之後又話冇晒平價房,只剩返貴房,無法千金難得心頭好,照等....
終於等左十五分鐘,響走廊見到經理帶埋黎,望清楚,發覺等都係值得嘅,近睇比響Show Room更靚,好清秀帶點書卷味,覺得唔應該響個度見到佢,應該響圖書館先見到呢類型女仔,好可惜佢要響呢度返工,重要對住好多又老又醜嘅麻甩佬,個心真係有D痛,好在我都唔算醜樣,跟住...個圖書館館長就帶我地去自修室度溫習功課

個自修室都唔錯,有吊索有水床,又有加強腦記憶嘅歡樂椅,只係張水床唔太鍾意

不過入到自修室就乜野都唔得閒理,首先同佢坐低傾左陣偈,呢個係我嘅習慣,雖然我都叫做見過下世面,不過唔知點解對住佢竟然有D唔自然,明知佢剛剛落鐘但都忍唔住要咀落去,佢冇閃冇避好配合,好Sweet好Enjoy,錫左一陣之後大家都冇話題,佢就話不如開始做服務,我只有點點頭,跟住我點起一支煙,當時我好需要吸口煙定一定神,而佢就幫我解除身上嘅束縳用濕紙巾擦一擦就對我進行Oral Test,個Test好深入,好到題,個腦開始一片空白,跟住佢亦都解除束縳,帶我過去歡樂椅度一齊做熱身操,跟住返上大床做掌上壓,十分鐘到交左功課俾佢,之後響床上抱住佢再傾多陣偈,佢就拖我去水床度檢查身體,

呢類水床唔好地方就係太高,跟本唔可以做Body或劇烈運動,因為好易會跌落地,佢見我體力唔好,先由背開始錫均我全身睇下我有冇流淡汗,跟住翻轉我幫我洗頭重按幾下,然後用潔臉乳幫我洗臉順便同我按頭,手勢唔錯,我唔覺意就瞓著左,唔知瞓著左幾耐,當我醒返時見到佢又幫我補習Oral,我想起身,但佢用手壓低我,重加快答題速度,最後佢都要我Test滿分先肯收手,之後再沖身就返床上,我當時真係好攰,抱住佢睇電視唔想郁,不過佢話重有好多服務未做,我話年紀大冇力啦,但佢話唔信,跟住又開始重頭溫習

男人響每次劇烈運動後都有一段靜止期,年紀越大靜止期時間越長,好難一下子回氣,感覺又冇咁敏感,但係佢照樣好努力咁想我起死回生,可惜我只剩低三成功力,不過睇住佢咁賣力亦好享受,跟住佢拉我嘅手去佢嘅寶地,我當然配合佢有所行動,我發覺個度俾我感覺到有強列嘅渴求,當時真係好想自己後生十年,但力不從心,再過左幾分鐘後,佢用手將我隻手好似捉老鼠咁捉出黎,跟住同我講話佢需要一個真正嘅男人,我聽完有D嬲,跟住就發覺有度熱氣湧到丹田,然後同佢講我就係男人,當其時嘅神情就好似葉問話要打十個時咁堅定不移,最後都撻返著副偈,重同佢玩空中打韆鞦,大戰二十分鐘,完成司徒莫問嘅無悔三震,但就同無悔三震一樣大傷元氣,攤響床度好耐都爬唔起身,夠鐘送走囡囡就爬上床昏迷,瞓醒沖下身就急急腳仆返香港等電話,得返半條人命

升級  14.44%

二星會員

哇。正啊。。。POST D片出来睇下啦。哈哈
sad asd asd

升級  7.83%

三星會員

嘩, 好多野玩喎.
我都係鐘意夜多過日.

升級  15.58%

三星會員

司徒莫問既無悔三震....勁!!!!!
但係係邊個小鎮同邊問場呀?

升級  15.58%

三星會員

咁消費幾多呀

升級  59.25%

三星會員

這位專家師兄,這篇報告是否你本人,因為此篇作品已在友台出街。飛花版主(最爭人偷野、轉載)。無論怎樣都多謝報告!

升級  59.25%

三星會員

多謝專家CHING報告,友台那篇東?但現在要權限(多謝晒)!這篇報寫得好過癮!圖片亦精精精采

升級  10%

二星會員

Thanks CHING. you should have video...good good..

升級  1.48%

二星會員

精彩~~~

特別係那張吹奏相片

升級  30.75%

三星會員

外賣師兄嘅Post,幾時都咁Pro!

升級  10.74%

二星會員

可否告知小镇及事發地,等本人也可分享。

升級  2.96%

二星會員

got me very fired up now, very good report

升級  37.08%

三星會員

QQ
老人家能能有體力

升級  14.81%

二星會員

Where can I find this place??
Good, Nice

升級  78.58%

三星會員

图文並茂,讚!
rekk 發表於 2009-5-9 09:39 AM

外賣兄嘅大作,幾時都咁精采.............

升級  23.92%

三星會員

好多野玩! 正

升級  15.93%

二星會員

can tell me the place?many thanks!

升級  5.56%

二星會員

犀利犀利......

升級  66.67%

一星會員

應該系常平啦···唔使講嘢··
少女的祈禱

升級  14.44%

二星會員

hkzhou师兄 你D文章我好钟意睇~够晒盏鬼!~支持你!