winning11

查看: 7728|回復: 10

[檸七王報告] CA/康城 A1之旅

升級  22.96%

二星會員

尋日約左個同事一齊上去CA HAPPY,佢係其他網度做咗D功課,就一心諗住去金龍島睇下啦!
我同佢約左3點半係九龍塘火車站等,最後差唔多6點先去到CA時間真係幾長下

去到之後搭左$10的士去到我地之前EXPECT的目的地,金龍島!
我地搵到個軍經理,佢見我地就帶左我地去睇Y台SHOW,6點3就有女入嚟啦!個台係幾好呀!(有相但宜家唔係屋企,返屋企後補)
我地睇左2轉,TOTAL都睇左AROUND 5,60條女,但我同我同事最後揀到可食用的3隻手指都數唔到,我指係揀到2個,我同事都係勉強揀到2個
個度D $600 MODEL真係得個高字,無啦!無樣無身材,點揀呀!!!
睇完2轉軍經理以為我地花多眼亂揀唔到,叫我地慢慢諗下,佢話6點半有新女返,可以等等再睇,死都等啦當然

等到6點9開始有D大陸佬走入嚟啦!軍經理話佢地個度有好多客,尋晚仲係個Y台場度有80個客揀女TIM呀?唔係呀嘛,80個客?有無吹水呀你,你個度好似都無80條女喎,我地已經開始懷疑佢講O嘅野啦!佢最後話晚班D女會正D,好!等~~~6點10,開始好多大陸佬走左入嚟,嘩!原來無吹水,7點未到已經10幾個坐晒係度等女啦!

7點鐘,D女入嚟啦!我自問記性唔差,一睇,E~~~咪又係個D,TOTAL都應該又係個5,60條女,哎呀!!!乜咁樣呀,so最後我地真係揀唔落手,軍經理見我地竟然揀唔落手就叫左幾個識跳舞的女出黎,一跳我見我同事有反應就叫佢即刻mark個女啦!10分鐘後跳完,不過已經有好幾個大陸佬馬上揀個條女,我覺得個條女都唔係好好樣姐,俾我就唔要啦! no.係孖7

咁我個同事問我揀唔揀,我心水只有2個,一個$400的,個樣ok,身材普通,另一個$500,無波,樣似miki,我like miki嘛,但係真係無波,所以最後都係揀唔落手

因為我同事都係好勉強揀左孖7,但係因為太多人揀選的關係,而且我地本身都係諗住11點先入房,基於條女會俾人搞左2次o嘅關係,我同事都揀左放棄

咁點好呢?7點幾鐘,我地假意騙那個軍經理話我地要去按個腳先再食埋dinner再返,落到2樓按腳之地,真係有之前師兄post o嘅得利o嘅$198環保吹奏按摩,但我地一心諗住走人,要試都係下次先試啦!

軍經理放左我地係按腳之地後走人,我地就同按腳個經理講我地要食野先要回來

出走恐怖之地後,好彩我同事去過康城,佢話去個度返食上次個件喎,好!有得落腳當然好啦!

去到之前佢馬上打去俾高經理,book房!book完我地再諗的士去康城
去到後馬上俾人拉左入去間好似琶雷舞房o嘅地方度睇女,5分鐘後我地就睇到女啦!
康城o嘅女唔係太多,十幾廿個$400(矮,樣子很young,唔知夠唔夠18好多,我唔like做教師),$500只有10個,樣子可以,比$400高很多,仲有10幾個$600
我不嬲都唔係咁介意食個d quality唔係太高o嘅女,始終軍費有限,精子無限都無用,換唔到錢
但係黎到e間場,我真係睇到幾個幾好o嘅model,最後我係2揀1,我問我個同事揀咩,點知我又聽得唔清楚就叫左高經理黎落order啦!

高經理先問我: "靚仔,你要幾多號呀?"
我:"我要A1"
高經理:"好呀!咁你呢?"佢望向我同事
同事:"你唔係話要第二個咩?我又係要A1喎"

高經理見我同事EE哦哦唔知佢UP咩野,又有好多大陸佬走左入嚟,SO佢就去咗SERVE其他客,叫我朋友慢慢諗下!

我地2個就係咁唔知點好,我同事又唔想唔要,但我又唔會讓俾佢,15分鐘的靜態後,高經理又過黎問我同事要邊個,佢竟然答A1,SHIT!!!高經理就咁叫左A1黎俾佢馬上上房,下~~~竟然食咗我揀個條女先!!!

佢2個走人後高經理問我要揀邊個呀?我都係答A1,佢話已經俾我個同事揀左,我話我無所謂,我等到12點先入房都無問題,係喎!遲D入房咪無問題囉!之後高經理就拖住我去睇房啦!佢真係成個身捱晒埋黎我度呀,都唔錯O嘅感覺呀!!!之後睇左唔同房,有$128,有$168,有$198,同埋$228,每一種唔同價錢會多左一D野,有安樂椅,空飛器材,吊環,同埋大浴缸TIM呀

我揀左$198後去咗食個飯按個腳先,按腳個度都有2個價錢,有$45同$78,$45係一般沐足,而$78會多左D手作仔玩下,諗住先出咁D貨先,但個哥哥仔話個沐吹員係無得揀,UM~~~3分鐘後有人入嚟,NG!!!可以SAVE D錢啦!入嚟O嘅係一個身穿低胸o嘅阿姐!好~~~可以專心d睇曼聯對利物浦!

80分鐘後阿姐走人,一個人睇波

10點幾俾人踢返出間沐足房,因為好多人啦喎!之後去咗我同事個間房繼續問A1的quality,佢話ok喎!即係唔係好好啦!係~~~唔係好好!!!心有D驚啦!但佢宜家SERVE緊ROUND 2,到我ROUND 3的時候唔知仲有幾多體力呢?好唔容易時間先去到12點多,高經理帶我去到最後我一改再改的$228戰場了

個場真係幾正,面對街景,好正!不過今晚好凍呢!!!A1話唔做服務得唔得,我問佢唔收錢得唔得呀?!!之後係入面攬攬錫錫都係不在話下,但係未報鐘前的沖涼個PART,真係無左毒龍鑽,吹奏都只係幾下就話唔想吹啦!仲叫我如果想爆係佢口就出聲,即係唔俾口爆啦!UM~~~

我個人會體諒D MM o嘅,唔想吹就算了,反正吹左5分鐘啦都,我同事佢話佢吹左15分鐘呀嘛!算~~~佢話唔吹爆可以做3Q,都好!
之後抹乾淨身後就返床上做服務啦!正當我等待享受服務o嘅時候佢話唔做服務得唔得呀,不如插佢啦!

嘩~乜咁懶都有呀!算~~~好!就開波做正經事先,反正有3Q,但佢之後個半個鐘都係同我攬攬鍚鍚,再吹左3個字,好堅啦!望望鐘,已經去咗九個字,點做3Q呀?快快快,咁之後就開始抽插佢啦!見係第一Q又有2Q係之後,所以我都唔分散注意力,快快交功課啦!反正第一Q係快少少呀啦!10分鐘過後派彩,齋男上女下,佢俾我插得好爽!雖然面容加聲音都係假的,但我鍾意!

係清潔完之後已經得返半個鐘,佢話不如過夜,$1000任做,E~~即係只加$400 JA WO,唔知大家覺得抵唔抵,我就係諗住人一世物一世,$1000就$1000啦!之後個半個鐘我地都係吹下水,含下JJ諗住出第二Q,但邊有咁快呀?我見仲有成個晚上,都唔勉強啦!叫佢示範下D用具我睇,佢又真係試喎,E條女可能真係累,但真係好有女朋友FEEL,我最鍾意就係E隻,真係MY CUP OF TEA!係示範中途我地又多用左一個套子,因為我真係係張歡樂椅上插佢呀!!!幾正~~~

2點半,上半場結束,1-0,佢話要休息下,食返D野補充體力!

3點半,佢真係無講大話返來了!一見到我就再一次攬住我係咁錫!之後就邊睇4仔邊ENJOY第二Q啦!嘩~~~好正!搞左多個POST,仲返去個張歡樂椅度玩啦!有剛剛的PRACTICE後,我地係個張椅度玩得好開心,估唔到張咁O嘅椅可以玩到咁多野,正!!!最後搞左OVER 30分鐘後先完事,好正!!!佢話佢自己都有高潮喎,你UP我就信啦!反正ED女UP10樣野9野都係假!2-0

5點我睇緊波o嘅時候佢又黎問我搞唔搞,搞~~~十幾廿分鐘後交貨!唔得啦!!!要回血啦!!!唔係星期一點返工佢仲問我要唔要~~~瞓覺!3-0

瞓到10點幾,當然要有morning Q啦!同佢嘴左幾下又黎,佢下面真係好好插,好正!4-0

11點幾自己沖涼,睇NBA,睇完12點幾打左陣NDS,等埋我個同事走人啦!1點幾同A1講拜拜,佢叫我要掛住佢喎,UM~~~好!!!今晚就唔記得啦!哈哈~~~

之後我就同我同事搭的話去長安酒店再轉中旅社巴士回來香港了

總括今次旅程1000 4Q,$228房費,$50沐足,$150來回車費+中途的士費用=$1450

相要處理一下先有,大家要期望一下啦!

向ca同cp講拜拜!
我愛我的沙灣囡囡!!!

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
仲長編過亞畢啲故仔喎,咁有心機,抵讚
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  22.96%

二星會員

咩野故仔呀?真人真事呀!
我地2兄弟差d為左條女反面呀!!!
向ca同cp講拜拜!
我愛我的沙灣囡囡!!!

升級  94.81%

二星會員

A1 i think can try next time thx

升級  33.33%

二星會員

快上图啦,睇下个A1系咪咁掂

升級  72.83%

三星會員

very detailed story~~~~ GOOD

1 Girl for you and your friend, 真係好夠老友啊

升級  1.48%

二星會員

同朋友前後腳「小」同一條女,我就唔一定得喇。不過洗成1500, 都幾貴

升級  22.96%

二星會員

挑,係友台出post俾d pk話係廣告佬,頂!
睇見都眼火爆呀!!!
火呀!!!
向ca同cp講拜拜!
我愛我的沙灣囡囡!!!

升級  59.33%

三星會員

快上相啦, $1500貴左D喎
食神

升級  54.5%

三星會員

30 minutes+

快D上相啦
等我地睇下A1係咪真係咁正
湯豬一族愛北征 十分淫賤又多情
二妃床上賣飛彿 少了西門不返叮

升級  1.48%

二星會員

檸七王兄, 呢2星期冇出外搵食咩?