winning11

查看: 9009|回復: 11

[robertchan報告] CA 金龍島 $58 八十分鐘 hj 沐足之謎

升級  10.08%

三星會員

CA 金蛇島 $58 八十分鐘 hj 沐足之謎
為迎合市場需要,CA 而家有好多場有超級正足餐,是包起機的:

金蛇島    $58 ( 80 分鐘)
新 x 虹   $98 (100 分鐘)
明豬國    $68 ( 80 分鐘)
隆賭匯    $95 (140 分鐘)
王甘      $77 (120 分鐘)

今次想講下金蛇島果種,要提醒一下準備去試既兄弟,一定要三思,因為金蛇島果個 hj 餐,其實係搵笨 7。

金蛇島這個 hj 正足,等同於 (正足 + 除褲 r 雀)。

這個餐之玩法,頭鐘之前半部與一般正足按法相同,到了推肚子那個環節,囡囡會拿一張 4吋 x 4吋大細之程序表出來,讓客人看一遍,然後跟住做。程度表的 heading 叫「金龍九式」,招式字眼與十八式差不多,但簡單得多。程序表內,分別有「頭鐘」、「次鐘」,與每鐘之內含招式。大部份激烈招式,都在「次鐘」。在次鐘有一個程序,是寫著"投懷送抱 3 分鐘".....

就咁睇表面,呢個餐係「80 分鐘足浴包 hj」,實際上並非做到足   。

在頭鐘最後十零分鐘,囡囡會擺個「床尾機」陣勢,離客人冇雷公咁遠,然後除左客人條褲,讓隻雀彈出來之後,就用十隻手指去"彈" 客人隻雀,有 d 似小學生吹木童笛咁既手勢,用手指尖禁下禁下....彈到一半,隻雀正想大叫之際,囡囡就會話...sorry,老細,頭鐘已完,加鐘嗎?.....到了這個"緊張"關頭,客人進退維谷,如果諗起程序表上所寫,次鐘有「投懷送抱 3 分鐘」,多數都會加鐘。。。唔加鐘,囡囡就會好似考試咁...time's up, pens down!即刻起身洗手,落鐘!

金蛇島呢招真毒辣!即係焗住要加鐘,各師兄小心中伏!  

如果要真正去玩"貨真價實"之 "沐足包 hj餐 ",即係一定有得出,唔會吊你癮果隻,可以考慮去明豬國、王金,試那些「超級足浴」,那個餐是介乎邪足(囡囡一般都是穿三點式或者只穿內褲 or 除哂) 與普通浴足之間的玩法。最好係入場後對部長說明你要求:「我要包 hj 的沐足,但不是推拿餐」

這種餐,有以下之好處壞處:

1. 有按腳、頂腰、鬆大腿這些正骨項目
2. 包 hj ,互動指數較一般普通沐足高
3. 價錢較邪足平,適合趕時間、但求一洩而唔想開大之蒲友
4. 技師可能沒普通沐足那麼靚
5. 時間較短

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
我就唔怕呢,
我比佢掂兩下啫啫,五秒之內我都出咗啦
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  1.48%

二星會員

咁扑街......
咁....肉隨針板上....點算好呢

升級  1.48%

二星會員

真係人生交叉點呀~~~~

升級  4.81%

二星會員

金蛇島呢招真毒辣

升級  59.33%

三星會員

谷住又唔得喎 , 呢招真毒
食神

升級  34.33%

三星會員

果然係賤招!!

升級  1.48%

二星會員

一係...唔加鍾, 立即在技師面前自己打飛機

升級  3.17%

三星會員

好耐冇玩邪足
大勝=鋤大姐
其他分身與我無關

升級  93.33%

一星會員

今天沐足妹說,  5月開始有新優惠, 甚麼沐足送沖涼之類,
沐足妹都好似知d唔知d, 等各位師兄証實下!

升級  2.96%

二星會員

hj only no good wor

升級  83.33%

一星會員

5秒你仲唔係早洩?