winning11

查看: 4286|回復: 3

[robertchan報告] CA 懷舊場 - 榕丸休閑中心

升級  10.08%

三星會員

CA 懷舊場 - 榕丸休閑中心
CA 榕丸休閑中心

榕丸休閑中心,是一間金三角鄰近的沐足場,與金隆睹位置好接近,行去龍記鋼材途中一定見到。由金三角乘 5 號大巴往天地無限方向,10 分鐘可到,正正門口有一個站。

但我卻由金三角步行至榕丸,花了 12 分鐘。。。。

去到樓下,一個十分豬的部長出黎招呼我,我問有咩套餐,佢話:

沐足           $42  80分鐘
中式           $98  90 分鐘
中式 VIP 房    $118 獨立洗手間之房間
浪漫式         $208  與黃金的玩法一樣,有囡囡沖涼,波推,光豬按摩,hj...
帝王式         $398  一條龍服務

第一次來,不冒險,我選了普通沐足。

這間場開左好耐,一直都低調,最近開始搞桑拿,不過仲未高調 promote,有一個問題,就係桑拿唔夠靚女。

榕苑有 2,3, 5 樓,睇落規模同隆賭匯有得揮,不過真係好舊,好有港龍 feel.....我比服務員帶上 2/F...感覺很舊式,又冇咩裝修,根本唔會有咩興趣做一 d 較高的套餐...或者3/F, 5/F 會好 d ,不過睇2/F d 裝修真係好唔開胃。

12:00pm 呢個鐘數真係一個客都冇,我差唔多包哂成層 2/F..: ....成層樓大約有廿零間房,有兩個好後生之男服務員。。。女部長問我要乜技師,唔洗講啦,要走肥後生兼夾靚...部長對我笑一笑就走人,唔知係未笑我,話我要求高。。。   

囡囡到..........唔係下話! ...又老又縐皮又醜!典型 OSIM (old蟬) 一隻....我是但一樣要求都達唔到。

....我對囡囡講,我想換一個技師.....囡囡好失落,但好有禮貌咁同我講,呢個班技師都上鐘了,這個時間要等,放心吧,我按正骨很好的。。。我見佢真係幾可憐,我諗佢都比人彈慣,我諗諗下,都係算啦,$42 姐,做次好心啦........

為了減低成本,我不用藥水,亦諗住唔加鐘,我同囡囡講我約左朋友,按一個小時得啦。。。

囡囡原來來了長安幾年,一直都是做工廠,剛來了榕苑一個星期......我睇佢都係老實人,所以同佢都幾好傾。。長安所有正足都是黃的....呢間場,都唔例外。囡囡按正骨技術雖然唔太好,但睇得出好比心機,她見我冇乜興趣,於是......提早推肚子與 r 雀。。。。

雖然她穿的是暴露吊帶裙,與黃金那些差不多,我總覺得是一隻豬穿上人類的衣服,無論佢點按,想我起頭都難。。。

囡囡又見我咁冇心機,出絕招....推推下肚,突然擒上黎...拉高我件上衫,用個口好似拔火罐咁去「啜」我兩粒 lin....嘩,真係好鬼大力.....我仲以為佢同我刮沙!  ....佢見我又好似好驚咁,於是又出另一招!.....佢個嘴...唉,其實都未得我同意,猛錫我個肚、腰、手臂..最囉命....錫我條頸...用舌尖"了" 我隻耳孔....我不停掙紮、典來典去、格手......都搞佢唔掂,佢真係好老練,用右手由頭到尾捉住我隻雀,不停咁卒.........我終於都比佢搞到硬哂!..我今日先發覺,一個正常男人,如果比夏胃姨擒住....比佢捉住猛咁卒,如果手法好,是一樣可以起頭的。

最後,到鐘,我冇出到.......不過,我上身成身濕哂,唔係我 d 冷汗,而係佢 d 口水! ....

埋單 $42...我比 $50囡囡,$8貼士比佢......在前台停留左一陣,問那個較為好樣小小的部長拎左張卡片,她的態度很好,叫我下次去試一條龍。。在短短幾分鐘,見到幾個正足技師行過,全部都係 3X.......唔係胸圍,而係年齡。。:

技師對我說,由金三角有 5 號巴士途經榕苑,在門口有一個站,直去就係天地無銀,下次去天地/肥脆灣可以試搭。

整體評語

呢個場太舊了,技師太老了,而且價錢我唔覺得好平,不如行過小小去金隆賭好過。不過.....如果唔怕 OSIM,我相信這間場的技師,肯定玩得放過 5 個島與王甘。

升級  54.5%

三星會員

30 minutes+

射射OSIM包膠
可惜我5洗驅風
湯豬一族愛北征 十分淫賤又多情
二妃床上賣飛彿 少了西門不返叮

升級  30.75%

三星會員

OSIM 啱哂阿花喎

升級  1.11%

二星會員