winning11

查看: 10573|回復: 13

[hkzhou報告] [hkzhou報告] 朝 9 晚 6 CA 耐 力 戰 (有圖)

升級  93.33%

一星會員

朝 9 晚 6 CA 耐 力 戰

早兩日大清早7點多突然接到一個舊同事嘅來電,話好耐冇見,想搵我聚一聚,我當然話冇問題,一齊食早餐,點知佢話唔只食餐飯咁簡單,其實想我同佢上去走返轉咁話

真係唔明,其實平時搵我食飯打波都得姐,點解淨係去玩先得記我嘅我又唔係 Agent不過佢叫到,又咁啱有個場做緊推廣就快完好想去試,咁就一於詐病同佢黎個日間偷跳啦

約好一齊坐火車上羅湖,然後再轉大巴上到 CA,去到都已經十點,咁早桑拿當然未開門啦,我地就先去食過橋米線醫肚,68蚊一個雙人餐好豐富,好多野食,重有凍飲,水果送~超值

食到好飽就要搵節目啦,拿拿聲打的去目的地,去到都係11點桑拿未開門,我地就話先做按腳,不過佢地話按腳都未開,但就可以開間房我地等~抵讚

1.jpg 2.jpg

按腳房都幾好,夠乾淨又有洗手間,個部長幫我地叫左飲野就叫我地等等,話有技師返就帶俾我地,睇下電視吹下水,好快就到左12點半,部長帶左兩個技師入房問我地啱唔啱,我就真係冇乜所謂,朋友就淨係睇身材都話OK,咁就開始按腳。

兩個都係黎自廣西,手勢唔錯兼且有傾有講,氣氛幾好,不過我按左廿分鐘到就瞓著左,到瞓醒時只係睇到朋友同佢地玩得好開心,哈哈大笑,問玩乜玩得咁開心又唔肯講,話咁快就80分鐘按完,每位$35,再俾$15貼士,可能時間尚早未有客,D妹妹仔冇趕住走,再同佢地傾多陣計先走,過去桑拿部

去到桑拿部見到經理問我地有冇訂房,就話一大早未開門就到喇,就係唔記得打電話俾佢,又扮熟話上次同個王總一齊黎過,覺得好所以今次帶朋友再黎(睇新聞話全國姓王嘅最多)跟手問清楚價錢服務,原來訂唔訂房都冇分別~做緊推廣,都係免房費只收$38清理費(不過只限國慶假期間)~早知唔使扮熟啦

3.jpg 4.jpg

不過扮熟都有好處嘅,就係呢度最大嘅賣點,就係有兩間孖房設備,原本要預訂先有,但我地咁早到又扮到好熟咁就俾我地用啦 兩間桑拿房都算幾大幾企理,有水床,蒸氣,洗車椅,而且兩間房中間嘅客廳有個小舞台可以跳鋼管秀,囡囡方面就分A牌 $400,B牌 $500,Model $600,問過 D 囡囡,佢地都話其實係用高度黎分,不過如果你點嘅係Model,佢地就會跳 Part 鋼管舞你睇下,而呢間孖房最大嘅用途就係只要加多一百可以玩....交換人質喇不過要事先同主任講好

5.jpg 6.jpg

我地大概睇左六轉,每轉5到6個就揀好喇,係用制服分級嘅,我就要左個B牌,諗住留返個Model 俾個朋友,點知佢最後揀左個A牌,所以冇鋼管舞睇,不過都唔緊要喇,拿拿聲各自入房上戰場
(其實起初我都想揀 Model 嘅,不過諗深一層,如果我揀個B牌,而個朋友揀 Model 嘅話,咁就可以用$100就試到$600嘅美食好化算,但個朋友最後揀嘅係$400嘅A牌蝕焯 )

我揀嘅囡囡唔算好靚,但就幾有女人味,特別在一對迷濛嘅鳳眼有D攝人嘅氣魄,黎自大連但就個子矯小,後來傾偈先知原來係小數民族黎真係諗唔到入到房好細心咁幫我將衣服掛好,然後帶我到沖涼房洗得乾乾淨淨,叫我爬上豬肉檯就開始服務喇都係莞式指定服務,不過到轉身時唔記得同佢講唔好太激因為要留力,點知.....俾佢吞熗自行了結左 估唔到我連洗車底都未到就俾佢 KO 左唯有垂頭喪氣咁返入房等第2Q上場啦到佢返到入房,就開始傾偈,亦都俾多D時間自己回氣,傾左15分鐘度就再開始指定動作,但我要求只做兩個重點招呼以爭取時間,之後成功提槍上馬沖刺,囡囡亦相當配合,表現非常肉緊,有D激情,令到我好想盡力做到最好,最後大戰20分鐘汗流浹背中完事

正要閉目回氣之際,電話就響起.......原來係朋友個邊嘅囡囡問準備好未,定係取消.......當時真係身心好疲累,但係諗起只係俾一百就.......(貪小便宜) 望一望個鐘重有45分鐘時間就爬起身話冇問題,先沖個涼5分鐘後進行交換

過左5分鐘行出大廳時發覺朋友已經坐定係度等緊,好心急咁,我地就包住大毛巾用熗押住兩個人質出黎,不過好可惜我個支熗係指住地下嘅 本來交換人質儀式應該係好庄嚴嘅,但唔知點解我地兩個都忍唔住大笑....無論你讀過幾多書都好...到左某D情況底下......男人就係咁架啦

7.jpg 8.jpg

交換左之後就叫佢快速幫我進入況態,年紀大啦,哄哄佢求佢加多兩錢肉緊,最後都要攪成十分鐘先回復狀態,但對我嚟講真係幾辛苦,結果都係俾佢在上好免強下完成第三擊但之後就累得昏迷連囡囡相都冇映到不過朋友個邊就話冇問題,依然隨心所欲,真係路遙知馬力,不復當年勇

兩個靚女走左之後再休息15分鐘先有力爬落床去沖涼,之後著衫走人,到大堂時發現個經理等緊我地,問我地招呼好唔好兼且同我地講可以去西餐廳免費食個飯先走,最後我地都有食過飯然後坐酒店車到車站坐大巴走,完成3Q耐力戰

最後總結 : 雖然係細場但內部軟硬件都 OK,經理招呼好周到,而加多一百互換真係幾吸引,不過最好揀老友或玩得之人做柏檔,因為通常囡囡都會不約而同話你俾你個朋友勁好多嘅

升級  87.17%

三星會員

nice game!!!

升級  11.48%

二星會員

2個鍾頭,3q,師兄果然係體力驚人呀

升級  96.08%

三星會員

師兄識玩,GOOD!

升級  42.17%

三星會員

好詳盡好正既報告!
好野,你係得既!

升級  18.42%

三星會員

c兄好鬼強啊2中3q

升級  46.67%

三星會員

2個鐘3Q,C兄都幾了得呀...

升級  51.11%

二星會員

是不是4p一齊玩仲過癮呀…不知可不可以的呢

升級  56.67%

三星會員

精彩報告,有圖有文,高質呀

升級  78.15%

二星會員

Very good report! Support!
李尋歡...

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
終於見到你喇,外賣兄
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  96.08%

三星會員

師兄:
收到料CA有新場,要唔要去試試??
場名:金SAND威離C國際會所,
8日才開業,話裝修+設施超豪,暫時(新張期內)免康樂房費,
訂房就找陳經理.
不過我重未去過..........

升級  93.33%

一星會員

原帖由 wnlim123 於 2007-10-11 10:24 AM 發表
師兄:
收到料CA有新場,要唔要去試試??
場名:金SAND威離C國際會所,
8日才開業,話裝修+設施超豪,暫時(新張期內)免康樂房費,
訂房就找陳經理.
不過我重未去過.......... ...

多謝師兄報料,Sunday 去試下

升級  96.08%

三星會員

CA啲技師都差唔多價,
最緊要你覺得係唔係物有所值囉!
註:因為係新場,我同我啲FRIEND都未曾去過,....
今次等師兄去試先,好唔好?