winning11

查看: 4804|回復: 5

[Deepwell報告] CA/龍濤樂

升級  40.74%

二星會員

今次再下一城,今次目標係莞式,但又唔想俾房錢,又要即日偷跳,所以決定去CA
起程搭荃灣直巴到皇崗,0925上車1005過埋關,跟手打算買華通1020飛去CA
點知話賣緊1050飛,都無計,唯有呆等,好彩1020車有位剩,後補多3個ching,我上埋去,1025開車,1105到CA錦一方
其實50蚊都幾貴,全程又唔開冷氣唔開窗,焗足八個字,但我又唔係東鐵人唯有硬食
去到錦一方後,又話無接駁車,叫我地去打的目的地,佢老味丫,無接駁車就唔洗搭佢啦,我第一次去CA咋,打的都唔知價又唔知車我去邊
真係好好彩,ching們話不如齊齊打的,唔識路都出路遇貴人,有個ching話去帝延酒店,我話去沙頭酒店,佢話順路不如齊齊打的
見佢問價,佢話ok,我就同佢同一的士,我問ching即係幾多錢呀
個ching話,大家香港人,無計o既,出得黎就梗係要互相幫手,仲要先去我個目的地,兼請埋我搭,真係十萬個多謝(希望該ching睇到啦)
1120到沙頭酒店,都知早得滯,四圍走走想食D早餐,見到附近有龍濤樂SN,金沙明珠K同埋後面有間沙頭花園酒店
週圍都得D整車房呀同民工食店,無野o岩食,剩係買o左枝可樂解解渴,無野睇都係直接去SN把啦
打電話俾小白菜(仔)訂房(訂房免房費),回覆話十二點幾個字先開,咁我就響酒店大堂梳化邊睇星期五邊等夠鐘
到夠鐘上一層到SN,入o左8號房,服務員話d囡囡化緊妝,要等10分鐘,話可以送我小食邊食邊等,我都係咁二叫杯野飲算,跟手影o左房間相
一心想試119,10分鐘左右,入o左兩件550蚊水手妹,話咁早得咁多返工,我要件白淨D,跟手開波
脫光後,又中神奇胸圍計,又係A級人馬...唉
過程都係ISO野,詳情不表,不過有個七色彩虹仙子o既工序幾過癮的

四川妹,19才,樣就似有線曾美華,都係上次向西快仔靚多多聲
(向西快仔無出報告,樣似AV女優來生光,不過再靚D但無服務)
第一次攻城都幾乾,第二次攻城就多返D水,隧道窄,外唇淺,小車牌,天生無腋毛,都算勤力
完事後想影相做報告,囡囡又係唔肯,無謂強人所難
返卓指數... 有得揀都唔會返卓
離開後大概兩點半,落返酒店大堂,一落樓梯有個女主任問服務得唔得,跟手派卡片話下次可以找佢
到哩一刻我先發現我由頭到尾都無見過棵小白菜囉
見佢咁熱情,問佢點買華通車飛返皇崗,佢帶我到服務台問,服務話無接駁車,咁我就自己一個人打的返錦一方
出到路邊,的士唔易找,第一架開得貴,第二架話唔識路,第三架還價後15蚊,都唔知有無貴到,剩係想到唔搭的唔通行過去咩
到錦一方,話今日無車回皇崗,我真係小佢老母啦,有來無返,黎o個陣又唔講喎,白白搭o左次的士兼浪費時間,我要office hr返到香港嘛!
我人生路不熟嘛,再打的到金沙角車站,今次唔洗講價都係10蚊咋喎,到o左個工地,原來就係車站
買o左35蚊羅湖飛,上車準時1500開,冷氣又涼,搭o左一個鐘返到羅湖,之後返香港,四點三去到上水,偷跳成功,任務完成!

今次洗費
莞式:RMB550
可樂:RMB3
荃灣直巴:HK$35
華通車:RMB50
去程的士:好人ching請
回程的士1:RMB15
回程的士2:RMB10
羅湖大巴:RMB35
火車:HK$18.8
Total HK$53.8 + RMB663 ,為起上黎 HK$800左右

今次貴上次好多,不過有條90後服侍,都OKAY,不過建議去SN都係要晏去,不過我剩係可以即日來,無辦法,不起勿插

升級  40.74%

二星會員

我o個件麻麻地咋,唔值推介

升級  72.83%

三星會員

神奇胸圍A級曾美華~~~  haha!

C Hing, 好趕下啊

升級  88.58%

三星會員

全程唔開冷氣唔開窗 ??  有無搞撚錯....

升級  1.48%

二星會員

CP真係好方便

升級  1.48%

二星會員

新西? 一係坐皇崗巴士, 去到皇崗再坐的士過羅湖