winning11

查看: 11783|回復: 10

[北蒲男爵報告] 再遇沙灣多水囡囡 (仲濕過上次)

升級  1.83%

三星會員

再遇沙灣多水囡囡,仲濕過上次

今次係小弟第3次出報告 ,係講返尋日14/4發生嘅事,不過都係沙灣!如果下次會再出報告嘅話,我諗應該會係CA 0架喇!不過可能到時懶就唔鬼出!

話說早兩個禮拜已經約好左幾位朋友一齊去藍毛個沙灣團玩個痛快0架喇!
尋日我就早左到,約埋blackhennessy同教皇亞力士兩位師兄食左飯先!差唔多食完嘅時候,藍毛同其他團友都到齊喇,有一位就後join
今晚好多人呀,好似差唔多10個!

今次塞車呀!不過喺車度同D 師兄有講有笑,都好快就去到k場喇!
喺k場樓下有條幼齒囡囡已經拖住我 …死啦,我唔係太記得佢係邊位喎..唔理啦,一路行一路諗,吖!有D印象喇,個幼齒好似就係我早幾個禮拜搵0個條女!
我之前都出過報告0架喇,就係呢位沙灣幼齒可愛多水囡囡喇 !
好啦!決定今晚都搵返佢啦!佢咁多水,諗起都鳩硬 ,加上上次同佢喺房談心談左半粒鐘囡囡都唔幫我吹 ,雖然我唔一定要吹嘅,不過都想挑戰下難度,睇下佢今次幫唔幫我吹,執多佢一劑!

好啦,都係0個D野啦,玩下骰中同十五二十咁啦,唔知點解見有位師兄好似玩到high晒咁,衫褲鞋襪都除晒,除淨條孖煙通 !見咁嘅情況,當然要行埋去睇睇搞邊科啦 !哈,原來呢條師兄同條女單挑大話骰,玩除衫喎 !正!不過條女好勁,最後要教皇出手,條女最後bra都要除埋 !呢位師兄又收埋囡囡個bra bra,呢個時候我梗係要行埋去抽水啦!條女一路搵自己個bra,我地就一路抽水,正到吖,波波又滑,揸到唔想停手呀!

團長今次又準備左一份禮物比我地抽奬,玩圍妹,點解我咁黑,今次又係我比人第一個淘汰出局..
原來份禮物係2粒骰仔嚟嘅,擇中咩野就要對方跟住做,例如揸下咪咪呀,模下屁股呀咁啦,但係唔知點解D囡囡好似好鍾意玩咁喎!

到11點幾嘅時候,唔理喇!上房 !
一路拖住囡囡上房,囡囡已經好溫柔咁嚟一個熊抱,結果我,要”咩”住囡囡入房 !
今次真係要讚下囡囡,佢非常之細心咁幫我沖亮,又慢慢咁幫我擦背,洗細佬都洗左幾分鐘 ,佢太溫柔喇,真係有D衝動就喺浴室搞掂佢呀 !鬼叫囡囡一早就扯晒lin旗,好似好鬼舒服咁咩!
咁就快快沖完快快上床!
呢個囡囡今次第二次見0架喇,上次同囡囡傾左半粒鐘都唔肯幫我吹,今次鍚左佢幾啖,問左佢兩次,佢就肯喎!仲要環保吹!
囡囡話佢第一次幫人吹,以前從來都無幫人吹過,不過話之佢有無講大話啦,佢幫我吹我就乜鬼都唔理 !囡囡真係吹得好生硬喎,間唔中仲咬到我弟弟添,不過唔緊要,所謂全個身體最軟又係0個度,最硬又係0個度,我細佬都硬晒啦,驚咩呀!
囡囡一路吹一路間唔中望下我,吹左5分鐘左右啦,見囡囡吹到面都紅晒,算啦算啦,我都夠喇,放佢一馬啦!
今次囡囡真係好好服務呀,又問我累唔累,幫我按下摩,又鍚我lin!
呢個囡囡好得多水,囡囡攬住我,我摸一摸佢妹妹先: !嘩!有無搞錯呀!仲濕過上次,我大脾同床單都濕晒,咁我搵兩條手指水溫先啦,正!溫度啱晒,水源當然唔駛講啦,多到不得了 !呢個時候我問囡囡點解咁多水嘅,佢就笑笑口咁喺我耳邊同我講“我想要呀”  
嘩,咁梗係即刻戴套上馬啦!仲等咩呀!
好鬼過癮,當我第一下慢慢咁插入去嘅時候,睇住囡囡下面D水流晒出嚟,爽到吖 !
都係0個幾招啦,最後狗隻式完成賽事,結果1比零!
今次真係爽到爆呀,射都射得特別多呀!鬼咩,成兩個禮拜無出野喇,今次一次過比晒幾億比囡囡喇!

同可愛囡囡大戰完之後,囡囡都好似好冧咁喎,又好細心咁幫我洗白白!
囡囡拖住我落返K房會合咁多位師兄,見咁多位師兄 D囡囡全部已經走晒!我知嘅,沙灣D女只會坐4個鐘,走晒都唔出奇!咁我咪問下我0個個多水可愛囡囡想唔想走先囉,佢竟然同我講佢唔走住,想陪我一陣,囡囡陪左我5個鐘都唔走,最後我都係俾錢佢走先啦,佢咁乖,比少少小費佢唔過份啦!

大戰完之後,好鬼想飲野,咁咪自己開一支啤酒嚟飲囉,吖!想話搵人再猜兩板啦,個個都話夠皮唔飲喇,係得明哥陪我癲!

因為有位師兄生日呀,我地開埋香檳飲埋先走,祝呢位師兄生日快樂,下次一齊再玩過!

死啦,我真係好鍾情幼齒,幼齒比較痴身,技術要慢慢調教,不過見D幼齒鬼死咁可愛,可能下次都搵返呢個囡囡返食第3次先!

原來只得我、教皇同另一位師兄返香港,其他嘅就去向西揼骨同食宵夜!團長同婷婷非常之細心幫我地call埋車,正!

今日早走呀,未夠1點就走,返到去都未夠3點,仲有時間入飯堂同幾位師兄吹多陣水都得添!
哈哈,我有運行呀,飯堂位黃生黑我唔死嘅,今次我食到好野喇!

我已經決定左喇,休戰一排,下一次去CA再食幼齒!

升級  14.81%

二星會員

正! 都想試試!

升級  59.25%

三星會員

好好,囡囡消費幾多。

升級  7.83%

三星會員

嘩, 條囡都好淫, 好好砌.......!

升級  4.81%

二星會員

又多水又多汁,得閒一定要拮
囡囡消費幾多

升級  59.33%

三星會員

幼齒多水 , 正呀
食神

升級  96.67%

一星會員

沙湾都几抵玩...300就有得玩有得食...

升級  12.96%

二星會員

又多水又多汁

升級  34.44%

二星會員

真係好爽呀

升級  0.37%

二星會員

想下都覺得硬哂呀

升級  60%

一星會員

好好,囡囡消費幾多