winning11

查看: 6232|回復: 6

[北蒲男爵報告] 沙灣 開心報告

升級  1.83%

三星會員

話說4月28號那天有點事﹐可以返回CP﹐便相約JS一齊去CP玩玩﹐帶佢去看看一些我發現已經失傳了的歷史﹐居然在CP還有﹗當年沒有機會參與﹐現在便想跟JS兄去玩玩﹗本來約定了4點半在旺角等﹐然後一起過CP的﹐怎麼知道人算不如天算﹗過不了香港﹐便改變計劃﹐去開工﹐準備下午再電話給JS﹐叫他自己過CP啦﹗

怎麼知道3點半打電話給JS﹐沒有人接電話﹐以為個死仔又瞓到死豬唔識醒﹗(PS﹕ 呢條死仔瞓唔夠便唔醒﹐電話都唔聽嘅)
便繼續工作﹐20分鐘後便有香港電話打過來﹐便知道系佢瞓醒打電話過黎﹐問我點解重系大陸﹐解釋一輪便甘甘甘...............然後話我們今天需要去沙灣喎﹐我便說去那個話說是180團呀? JS說不去啦﹐因為180是需要另外再買啤酒的﹐400一打﹐買一送一﹐我們感覺不花算﹐再商量去呢一個"開森吧"﹐因為一位C兄給了資料我﹐有車接送及打八折﹐在這裡再一次多謝這位不想出名字的C兄﹗﹗﹗(下一次有機會一定去試一試)
JS說唔去那個XX吧啦﹗因為生蔥今天好唔開心﹐需要去劈酒開心﹐唔好去試新野﹗便只有去返藍毛(北浦)的團﹐因為真是有開心質量的保証﹗系度打下廣告﹗覺得是廣告的話便唔使再睇落去呀﹗﹗﹗

便趕快把手頭的工作做完﹐再找工廠的司機送我去CP火車站﹐買票入閘﹐點知道買完看一看﹐6點8嘅車﹐唉﹗現在才6點鐘一定遲到啦﹗點知道過去閘準備搵個位坐低等下﹗點知道車長話有沒有去深圳﹐有就快D上車﹐當然三秒九飛過去啦﹗甘好彩關左閘都可以再放人﹗跟著上咗火車看看周圍有沒有靚女可以溝﹐點知道抇件都無﹐便休息一下﹐再打電話比JS﹐問佢系邊﹐幾點過到黎﹗話比佢聽我6點半便到啦﹗如是者到了深圳便下火車﹐一邊走一邊看下周圍的美女﹐發現原來現在在下面這一層都有CRH的票買﹐下一次搭完地鐵便唔使專登跑上地面去買票啦﹗﹗﹗

6點半便在關口X島茶餐廳門口等(老地方﹐去過藍毛團都知道在哪裡等)﹐藍毛﹕你係咪收左X島的回扣﹐約我們在這裡等﹐我們便會入去幫親食飯﹐呢一間野真係好難食﹐不過沒有辦法﹐鬼叫我由早上六點起床都未食過野﹐已經十二個鐘﹐再唔食會死啦﹗我跟JS及生蔥一邊食一邊等﹐如是者好多師兄來﹐只有睡魔是認識的﹐其它都唔認識﹐到了七點十分﹐藍毛便話快D埋單走人﹗便只有馬上叫人埋單走啦﹗便知道又比人搵笨﹐但是趕時間當然沒有去更正﹐又唔見左十幾蚊﹗因為條生蔥開始點餐時話杯野飲後叫﹐點知道後叫又唔話比人知道﹐條木嘴又當新叫﹐重新落單﹐便收多十幾蚊﹗所以下一次一定唔會再去﹗寧願行遠D去第二間﹗吃飯中間有師兄話﹐呢一間甘難食都食﹐唔食飽﹐等陣再飲好容易喝醉呀﹗(原來雖然難食﹐我們都沒有做錯﹐原因在後面會說)

我們一行跟跟隨藍毛行去三樓的停車場去坐車﹐在二樓便發現少了一個師兄﹐我們便在等候﹐原來是唔見左個公司PASS﹐等了好久﹐最後都需要打電話才返回來﹐結果都是搵唔到﹗再系度話提醒比師兄聽﹐過黎大陸玩﹐最重要是証件﹐如果唔見左回鄉証﹐身份証﹐問你點死﹗﹗﹗

去到三樓﹐一間大VAN﹐我們十一人連司機都可以載得落﹐剛剛好又唔迫﹗不過D藍燈太光晒死人﹗﹗﹗當然一邊開車﹐藍毛團長好盡責﹐介紹有幾多人﹐有幾多新人﹐當然唔係到BRIEFING下﹐講解下比D新人知道去到點玩點揀女啦﹐當然又少不了好多師兄吹水﹐其中當然最利害當然是生蔥啦﹗一邊吹水﹐好快便到了目的地~~~~~~沙灣
車開到花街道上﹐有些師兄還未下車便說﹐花街好靜呀﹗沒有人呀﹗(去過沙灣的師兄便知道花街在哪裡)
怎麼知道人一下車﹐那些奶牛﹑幼齒﹑妖精便開始從暗處跑出來﹐跟隨我們大隊人馬上樓﹐然後門 口已經有兩排人肉氣球在門兩邊等待﹐人進入房間必須要接觸到那些肉球﹗

跟隨便是每個師兄都需要站立在沙發上黎跟那些MaMa說話﹐因為太多女了﹐不站立在沙發上面根本看不到那些囡囡﹐師兄們好努力地去選擇﹐我是沒得選擇了﹐因為一進來便有一個媽咪物體帶了一個女孩子到我面前﹐跟我說這個女孩子怎樣好怎樣可以﹐本來我都是聽了便算﹐沒有打算要的﹐怎麼知道那個媽咪物體將女孩子的衣服領口拉了一下﹐便露出好大的肉球﹐還說﹕你看看﹐還是PINK色的﹗來了不夠一星期呀﹗我說那試一試十分鐘啦﹗跟著囡囡便馬上樹熊一樣抱住我﹐整個大奶奶貼在我胸上﹐那種感覺好舒服的﹐我馬上把手伸進去感覺那種手感﹐再來車輪﹐看看這個囡囡能不能車﹐因為我是車輪一族﹐如果不能車便考慮要換人﹐怎麼知道囡囡真是很好聽話﹐甚麼都可以﹐再問一問是哪裡人﹐說是湖南的﹐唉﹗湖南妹都是我的克星﹐每次跟湖南妹都不開心﹐所以心在想要不要這個囡囡呢? 但是這個囡囡樣子不錯﹐奶子也好大﹐又肯車又聽話﹐怎樣辦呢? 結果也是給湘妹子一個機會啦﹗

其它師兄像睡魔便揀了湖北的大乳牛﹐36E都有﹐結果後來個個師兄都來摸一摸﹐睡魔還說﹕隨便體檢﹗JS揀了件福建的囡囡好好玩的﹐生蔥揀了件惠州的﹐全場最玩得最放的囡囡﹐因為生蔥來的時間在車上說﹐今天全部進來的女孩子都需要脫BRA BRA﹐如果唔係便出去﹗所以選好女便跟他的囡囡講﹐需要除爸爸﹐囡囡說唔得﹐當然生蔥不會給囡囡講贏啦﹐結果惠州妹妹是第一個將紅色的奶罩脫下﹐其它的女孩子便跟隨一個一個脫啦﹗我的囡囡也不會例外啦﹗我還幫手去除扣﹐慢慢地拿出來﹗之後當然方面好多啦﹗

八點半藍毛便問師兄們需要去吃飯未﹐我們四個人吃飽了﹐當然不去啦﹗那幾個師兄便帶同囡囡去吃飯﹐
HAPPY HOUR開始啦﹗睡魔跟生蔥的囡囡玩骰子玩得好利害﹗喝了不少酒﹐跟著生蔥不知道發了甚麼神經﹐便拿了一瓶啤酒跟睡魔說﹕吹了吧﹗跟隨自己便喝光﹐睡魔看著那瓶啤酒﹐又看看囡囡﹐都不知道是不是想囡囡幫他喝﹗結果當然是需要喝光啦﹗跟著睡魔便跟JS的囡囡玩骰子﹐不知道為甚麼給JS的囡囡踢了小睡魔一腳﹐那睡魔當然不服氣﹐需要JA番囡囡的奶波波啦﹗囡囡當然不願意啦﹗跟著當然是混戰啦﹐我們也幫忙去JA波除褲﹑除底褲啦﹗因為都有點醉意﹐當然其它也不放過啦﹗便到生蔥的囡囡﹐再當然是睡魔的大乳牛﹐這個囡囡還給解了拉鏈﹐拉低底褲﹐給我摸妹妹﹗囡囡不停地叫﹕老公救命呀﹗生蔥還在跟我們一邊玩骰子﹐一邊手伸進衣服裡面不停去JA波﹐只看見兩隻手在衣服裡面不停地轉來轉去﹗好不淫亂﹗這些當然是在那些師兄去了吃飯的時間發生的﹐這便是為甚麼早點吃飯﹐難吃都需要吃啦﹗不用浪費時間﹐還有人少一點便可以玩得瘋狂一點﹗

師兄們返回來便回復正常情況﹐當然都有JA來JA去﹐不過只是我們﹐那些師兄都好斯文的﹐都是跟囡囡玩下骰子﹐摸下手仔﹐其中有兩位師兄接到電話﹐有事趕快返回HK﹐那兩位師兄希望下一次有機會再玩過﹗
如事者到了十一點﹐當然是又到了開炮時間﹐因為沙灣囡囡坐台只有四個鐘﹐8點到12點﹐各位師兄自動自覺上房﹗

下刪一千字

我下來都已經是十二點半了﹐囡囡陪我返回K房﹐囡囡看見沒有其它女孩子在﹐全部都是有柄的及一件不能碰的無柄在﹐才說走啦﹗跟著我們看見JS腳軟地走入K房﹐當然是那件無柄的在等JS啦﹗走的時間那件無柄還送JS落樓添﹗睡魔的DINNER BOX又來找他﹐睡魔來的時間說﹐今天不會再見那個囡囡啦﹗結果咪系抱住走人﹗又一個說不會沉船﹐但是已經沉左的師兄﹗
各位師兄都玩得好滿意﹗希望有機會再一起再玩過﹗﹗﹗

升級  84.81%

二星會員

keep on posting !

升級  78.58%

三星會員

男爵出報告,點都要入黎支持吓

升級  88.15%

二星會員

差啲图片喎!

升級  54.5%

三星會員

30 minutes+

點解5食住玩呢?

我同王子次次刀係KTV 叫燒烤,
一鞭食一鞭玩!!

一百幾十刀食得好好啦!!
湯豬一族愛北征 十分淫賤又多情
二妃床上賣飛彿 少了西門不返叮

升級  94.81%

二星會員

why no overnight??

升級  1.08%

三星會員

poor report, no interest