winning11

查看: 8773|回復: 5

[北蒲男爵報告] 23/7"飛仔"玩樂沙灣仁k飛虎隊

升級  1.83%

三星會員

轉貼:23/7"飛仔"玩樂沙灣仁k飛虎隊("即日來回")有相( By 無頭冬姑 )

各位師兄好
話說原本參加左"藍毛哥哥團" 7/23即日來回cp探險隊架小弟我
~滿懷高興諗主又可以去~~日落到~~過下夜啦.....
點知可能因為近排天氣陰晴不定架關係,搞到好多師兄都因為怕濕身,所以最後都係選擇留港消費....
最終cp探險團都因為參加人數不足以告吹(其實差一個人姐)
但...好景不常...正當我同某師兄打算做個乖乖仔架時候~~藍魔原來以經靜靜雞禁設下左個沙灣仁k迷暈陣啦
當我和某師兄一收到消息後...更係....明知山有虎...偏向虎山行啦....
就係禁我同師兄就組成沙灣仁樂飛虎隊又好衝衝忙忙禁囉齊...會用同要用架野上去啦
但因為消息來得實在太突然...我同師兄結果都搞左好耐先順利過關到達目的地~~~
一到達目的地...哈~~當然係先去救民囡出水心火熱當中啦~~就係禁係我細心請救下比我請救左個剛下海架囡.....(其實選佢個陣都唔知佢係剛下海....係之後玩玩下個陣佢自己講"之後我同師兄們都o左)
(話時話目的地....真係成個女兒國禁...一落車就比好多囡囡包圍....叫我地請救佢....真係唔係講小,,,起馬100個囡囡)
我心諗....哇....禁正....剛下海....我今晚一定要你以身相訐啦.......(刪50字~~)
其實當晚我見囡囡剛下海都有d唔係禁...忍心...欺負佢.....結果仲掉轉頭我調教左佢好多野tim....
題外話:係言談同...舉址之間我睇得到囡囡係沒有偏我的...我心係禁諗!...經我細心調查...囡囡其實可能只係一時貪玩...先落海洗下腳禁姐...
佢仲同我講我聽日就唔做....我問佢點解佢話唔想做......
但好景又不常.....最後囡囡都可能因為...第一次...怕......但我又唔想...強暴她...禁就算...我再搵個啦!
現送上剛下海囡囡照一張~

按圖放大
好在....之前都仲mark左個豹妹~~哈哈~~因為小弟都183...所以簡左個高高地168豹妹~嘻嘻~~當晚比我就地正法左...(豹妹唔記得影相...)
直我 一題架就係...當晚...某師兄...個飯盒.......某師兄...鐘意類型係幼幼型...以我就係成熟型...
雖然係唔會爭食....但...當晚我見到師兄...位幼幼飯盒..我都真係不禁...有d流口水...因為樣子同身材...都...係...可算一流..(可惜當晚囡囡係師兄架...如果唔係..我一定...哇哈哈)
最緊要係好反~~呢個囡囡好好反...又會一字馬...仲好多特技tim~~

1q之後我同某師兄就即日來回啦...因為上面風聲緊我都有d怕怕(但當晚非常安全~~風平浪靜)

升級  59.25%

三星會員

GOOD.CHING 多謝包膠!祝福好運!

升級  1.48%

二星會員

咁好玩?!

升級  53.33%

一星會員

good good ! thank you CHING

升級  53.33%

一星會員

I like the big breast girl

升級  6.3%

二星會員

嘩...