winning11

查看: 8270|回復: 9

[hkzhou報告] [hkzhou報告] 偷 跳 豪 情 之 十 二 瞞 徒 (有圖)

升級  93.33%

一星會員

偷 跳 豪 情 之 十 二 瞞 徒

一個壞消息
一直過住快上快落既偷跳生活相當乏味,突然響一個晴朗既下午接到一個扭轉命運既電話,老虎打黎喊住口咁話有一個壞消息要講我聽,話佢公司要全個部門響下一個星期六到澳門上堂培訓,星期日晚先返到香港,我要孤玲玲咁食即食麵啦,但對我黎講呢個根本就係好消息黎喎

我話唔緊要,以事業為重呀,我會自己安排好既啦,叫佢放心去....培訓啦,咁我當然都要搵人陪瞓啦,咁難得有機會明跳當然要玩得盡情D,一於去唱返晚K至得喇,唔係淨係只識得去桑拿既

拿拿聲召喚戰友出動,咁啱得咁橋有個兩年冇見既戰友想搵我去玩,我知佢去開K多就叫佢幫手訂房玩返晚,我唔係唔想我去訂,但係偷跳心法話我知一定要有後著,隨時都可能有變掛,萬一老虎今次係試我既,可能會令到我要自己遲上甚至去唔到,到時累埋大班兄弟兩頭唔到岸就唔好啦

團長唔易做
副團長亦深明大義幫我打點,訂好K房同酒店房,真係唔話得,團友來自港九新界唔同地方,最後約定五點正響羅湖關口等,但期間要等團友一齊上路加上塞車兼有四個極心急既團友臨時要唔跟大隊自行上CA,最後攪到遲左成個鐘至到關口,第一時間去買3枝黑牌過關,累左副團長白等一個鐘,真係要講聲Sorry,難得佢都冇嬲,一行8人即飛奔上車

坐大巴上到去都七點有多,失左小小預算,但先行四人打的就早半個鐘到,我地落車再轉的士去到佢地已經有兩個揀到,睇落唔錯,但我地遲黎一步,剩低既

質素非常參差,有幾件重好重量級添,唔通真係迎合唔同口味,呢度唔係CP花街(加二6點半就要到喇)只係得幾十個坐響度俾你揀既姐,真係唔知乜野世道,個個都鬥早咁去搶,遲一步都冇晒好野,想當年CP紅A要我地8點半前要到唔係唔留房,我地都媽媽聲,依家重趕過以前,唔駛催都個個鬥早搶食

副團長就醒目呀,一早留定好野返食,有囡囡乖乖咁等佢黎~真係幸福,相反我地就傍惶喇,響大堂度見到D囡囡買小見小,有團友連續睇中兩件都話唔方便,心都Down晒,最後響媽咪準備帶一班囡囡入房既時侯,一大班囡囡起身既同時俾我發現到有個著住鞋重高過我既長腿少女,即刻用奔雷手響人群中拉出黎好似搶籃板球一樣拖實唔放手,唔理佢方唔方便啦,陪下飲酒都好啊,即刻帶住佢幫其他團友揀,最後大部份人都搵到心頭好,睇睇錶都快8點,集齊人就慢慢返K房

細佬既事攪掂就到大既搵食,入到K房就將所有囡囡交低晒俾副團長一個人照顧,因為佢話唔肚餓,其他人就一齊去西餐廳食飯,個個都係叫個快餐拿拿臨食飽個肚就趕住返上K房玩

上返K房都係玩下骰盅唱歌飲酒,玩得咁上下就由副團長發起開始玩猜光豬喇,最後有兩個囡囡敗陣要光豬大概玩到十二點幾就準備上房,因為之前只訂左5間房但就有有7個人要房,所以要媽咪攪房,媽咪介紹去一間細酒店,不過幾低調兼佢拍心口話安全,最後為方便就去晒細酒店住包括我在內,其他5個就去桑拿過夜

酒店細細不過尚算乾淨企理,長腿妹妹換左便服成個OL咁更加合我口味,入到房囡囡就催去沖涼,因為沖涼房好細唔能夠一齊沖,我當然好聽話即刻去沖涼先,沖好就響床上等佢,估唔到囡囡好乖,全程自動波,過左一個愉快既晚上,瞓醒食完早餐再多一Q,之後陪我到12點先走~抵讚

捨命陪君子
打電話集齊所有人,副團長同囡囡依依不捨,話唔駛等佢,佢自己走,其他人就同我去搵埋桑拿過夜既團友一齊食午飯隨便賽後檢討,大致上都滿意,惟獨一個團友唔多滿意佢既囡囡早走,唯有同佢去桑拿補飛啦,帶左大隊去坐大巴就同兩個團友打的去桑拿

6.jpg 7.jpg

唔知係唔早得滯,間桑拿既囡囡好小,最後隨意揀左個就開始服務,呢間場既賣點係好似日本AV咁倒D水溶性既按摩油做BM,之後用水沖一沖就乾淨唔油膩,原來揀BM既,最後都俾個技師攪到要開大,不過招呼相當周到之後大家都累到死咁返香港

後記 :
J 君~本來預埋你既,好耐冇同玩過啦,不過你最後甩唔
         身我都好明白既,下次啦,加埋就13豪情啦

華D~重記得當年同你話行就行,著對涼鞋就殺過去台
        灣落D溝女幾咁疏肝,依家俾人鎖住不復當年勇,不
        過難得FOC萬人迷既你都一Call即到~抵錫

小石~下次條女坐檯個陣不停講電話就要提防啦,唔一
         定要出街既,有桑拿後著嗎  

升級  34.33%

三星會員

THANK YOU REPORT! 非常精彩!
十幾人一齊玩,你就開心啦!
呢D陣容,好難得架!  

升級  31.11%

二星會員

ching ,
下次 call 埋小弟. 湊夠 ocean 13. la

升級  42.22%

二星會員

點解師兄你d房永遠都好過我果d咁多既......

升級  56.67%

三星會員

好精彩,加上文筆又夠生動,正!!!

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
外賣兄,冇得項呀
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  11.92%

三星會員

Winning ◆11 哥◆

外賣兄出品,未必佳品
警告︰完全に18禁無修正なので注意。

升級  93.5%

三星會員

大夥人一齊上去吃喝玩樂都係自己嘅朋友!聽落都好好玩啦!不過自己啲朋友大部份有老虎,應該好難有咁嘅機會!
我希望有一個像<五星物語>中,擁有比人類對愛更為執著,更為堅守的fatima...!拉克西絲"ooh!...master...!!"

升級  93.5%

三星會員

幾時會有啲咁嘅團呀?ching?
我希望有一個像<五星物語>中,擁有比人類對愛更為執著,更為堅守的fatima...!拉克西絲"ooh!...master...!!"

升級  28.08%

三星會員

QQ
我昨晚都十人開團啦,,,不過冇影相...hehehe
曾經有一份至真既愛情擺係我面前,但係我冇去珍惜,
到冇左既時候先至後悔莫及,塵世間最痛苦莫過於此。
如果個天可以俾機會我番轉頭既話,
我會同佢講我愛佢,如果係都要係呢份愛加上一個期限,我希望係一萬年。