winning11

查看: 9532|回復: 8

[hkzhou報告] [hkzhou報告] Sauna 報 告

升級  93.33%

一星會員

又到左北上既日子,早前鐵腳老友失約令我上次
要孤身上路,所以今次一早就約實出發,不過近
排冇收到料有乜野新場試,就交由佢發板去邊到,
最後經佢審定再去一個小鎮舊地重遊,佢話暫時
印象最好個度,去親都幾滿意咁話,但我就略嫌貴
左D,因為鐵腳兄係一個既有品味又有要求既成
功男仕,所以佢對硬件既要求相當高,要衛生又舒
適既,俾貴D佢都冇所謂,周時都會話"又唔係搵唔
到,對自己好D至得既",唔錯唔係搵唔到,不過我
搵得小D姐,而且人仔越黎越貴喇,好吃力

經過差唔一個鐘既車程到達目的地,落車後見時
間尚早就同鐵腳兄四圍行下搵野食,突然間佢睇
見一間火鍋店標榜有梅花鹿肉食,就同佢入去食
下,需然唔識分真假,不過都幾好食,原本諗住映
下相既,但係因為隔離檯坐左兩個靚女,其中一
個著緊身衫既身形相當凸出,令我一路食一路望
住佢口心個ω字,唔記得映相喇,最後唔知道係D
鹿肉真係補身定睇得好野太耐,食飽就拿拿聲沖
上好酒店既桑拿度揀囡囡

雖然唔係好新,但硬件算唔錯,乾淨企理床夠大

有濕蒸有風筒,重有洗車椅同健身球

但我最關注既都係軟件方面,可惜兩個月冇黎,
發覺質素比以前差左啦,以前睇完五六轉起碼
有三四個難以取捨,今次好快就揀到啦,因為質
素冇以前咁平均,不過我地依然揀到心頭好

之後分房各自修行,過程都係大致上個D,先係
沖時做服務黎一發,不過今次有D特別就係我
擦乾身返上床時,囡囡問我要唔要幫我洗底褲,
我都係頭一次遇到,竟然有咁既服務,我隨口
話好,之後佢就去準備衣櫃拎去洗,我見到第一
時間跳落床快過佢去拎,睇一睇好在令次著住
條新買既,唔係平時著開個D霉霉爛爛咁,驚俾
佢笑,放心俾佢洗,自己就響床度抖下,洗完佢
就放響個毛巾櫃裏面焗,佢話兩個鐘就會乾,之
後就再做服務兼大戰啦,囡囡咁抵錫,我當然
有打賞多小俾佢啦,估唔到依家D服務真係無
微不至,送走佢睇下電視食埋個宵夜就大覺訓,
訓到第二日中午

有睇開我報告既都會留意到我同鐵腳去玩,通
常第二日都會搵間好既食店食返餐好既,今次
都唔例外,不過行左幾個圈都唔覺有乜特別野
食,結果揀左一間中午有任食火鍋$33一位,雖
然冇貴野俾你叫,但豬牛羊肉任食,D菜亦都幾
新鮮,重有好多配料隨你自己混醬,食飽飽就坐
車返香港,又等下次出發

升級  13.25%

三星會員

支持外賣仔有相精彩包膠

升級  90%

一星會員

回復 #1 hkzhou 的帖子

C Hing,

哪裡呢? 聯絡方面又如何呢? 謝謝!

升級  20%

一星會員

呵呵~好地方還是有人去~+86150&*^@4114

升級  59.63%

二星會員

今時今日呢D先系服務態度,D客先有回頭才可長做長有

升級  34.33%

三星會員

原帖由 blok 於 2008-4-3 06:15 PM 發表
底褲都洗埋 , 呢d服務咪為知very good囉

但係...唔知條褲干唔干得切呢?

升級  93.33%

一星會員

原帖由 肥佬 於 2008-4-4 12:50 PM 發表

但係...唔知條褲干唔干得切呢?   

又真係乾得切啊,訓醒著時熱熱地幾舒服架喎

升級  93.33%

一星會員

原帖由 blok 於 2008-4-8 02:46 PM 發表

係咪覺得好warm呢

感覺好温馨 Girl friend feeling

升級  5.93%

二星會員

go wor!