winning11

查看: 5304|回復: 9

[北蒲男爵報告] 沙灣 大戰勁多水之可愛囡囡

升級  1.83%

三星會員

沙灣大戰勁多水之可愛囡囡

呢幾個月keep住都得閒就上嚟睇下其他師兄出嘅報告,但係小弟就一次都未出過。見今日無聊,等我又學下其他師兄咁出下報告先  ,點都叫做第一次,希望各師兄要插小弟嘅都唔好插咁大力,比下面啦。
話說就咁嘅,喺3月24號晚小弟同其餘5位師兄就參加左藍毛嘅沙灣團。不過小弟下晝3點左右已經到達羅湖, 死啦, 咁多時間, 咁有咩搞呢?
諗到呢度就細佬已經有D痕喇 ,諗住去按個斜骨先啦,點知原來唔鬼記得帶VIP卡,所以都係即刻打消念頭算喇,下次先。
咁多時候,行去羅湖村望下女都好!點知一行入村口已經比幾個雞婆圍住先喇,不斷問我要唔要女,心當然想要啦,不過都係諗住行村望下就算,唔諗住食啦,因為聽講嚴打,博唔過!
入到村,都有幾十條女喎,有幾條都幾索,仲要係幼齒,啱晒我 !不過都係0個句啦,今次都只係諗住睇下女,要玩嘅都諗住今晚喺沙灣先發炮啦!

團長包車去到沙灣某K場,咁啱又唔塞車,7點幾已經到左。
經過以前簡女嘅經驗,今次一嚟我就企左上梳化上面睇女,見到幾十條女個個都話”簡我啦簡我啦”,不知幾high !食波餅食到我細佬都站立散禮呀 !唔係講笑!今次見到好多幼齒嘅,咁啱晒我啦!最終簡左個聽話幼齒囡囡!吖,唔可以咁講, 應該係幼齒囡囡簡左我!摸一摸先,嘩!!!皮膚又白好滑,收貨!
我知簡女就好睇個人喜好嘅,有D 師兄就中意D飲得猜得,但係講真,我就只睇樣嘅,我要白淨可愛系,加上聽教聽話咁就得0架喇!

一嚟就同各師兄猜幾板先啦,唔理咁多,今日只想飲酒,諗住飲醉都無乜所謂, 點知我忽略左身邊嘅可愛囡囡,囡囡即刻行埋嚟嚟一個熊抱,真係乖。
今晚同咁多位師兄都玩得幾開心,大家都幾啱嘴形,吹下水, 唔錯唔錯。
見到咁多位幼齒囡囡喺度,當然個個都要抽下水啦 !不過我都唔會過份嘅,始終唔知咁多位師兄介唔介意,如果搞到大家唔開心就無謂啦!
最想揸爆教皇條囡囡,玩骰中定玩咩都好,下下針對我,係唔係都開我嘅!

好多師兄都覺得沙灣唔好玩,係嘅,講女講服務當然一定唔夠CP好啦,不過我覺得最主要係有一班啱傾又好玩嘅朋友一齊玩下同飲下酒,起碼沙灣唔算遠, 即日來回都唔係好辛苦,所以小弟就對沙灣唔會抗拒嘅,不過要過夜嘅CP點都會係我嘅首選 !
飲到咁上下,幾位師兄都問我上唔上房,我上呀!上完就拿拿聲走人返香港啦!

可愛囡囡好私文,其實都明知無咩服務0架喇,講明先,平時囡囡幫唔幫我吹都無咩所謂嘅,但係今日唔知點解屎忽痕,好想搵條女吹下 !
一入房,當然係一齊沖亮先啦,沖完個涼,囡囡好過癮喎,攬住我同我傾偈傾左半粒鐘,咁當然啦,呢個時候我都有抽下水咁啦!心諗囡囡咁溫柔,加上都同佢傾左半粒鐘啦,應該幫我吹嘅,咁我就示意叫佢幫我吹下囉,點知囡囡唔肯,好失望呀!算,戴套上馬!呢個時候,點解張床咁濕嘅,摸一摸妹妹先!吖,原來個衰妹已經濕晒,好水到不得了,濕到成床都係  !唔想下面D 師兄等我咁耐, 都係速戰速決啦!過程唔多講喇,來來去去都係0個幾招啦, 聽住囡囡可愛嘅叫聲之下終於忍唔住, 咁就比左幾億佢!
搞完野拿拿聲沖沖身就回合各位師兄回程喇!
咁多位師兄真係唔好意思,搞到各位要咁夜先走得。
問囡囡攞左電話,遲D睇下會唔會搵返佢啦!
死,早知影一影相啦!咁都唔記得 !

有師兄提意再去向西食多件!唔好喇,雖然我都想,不過第二朝有重要事要做,下次先啦!

同兩位師兄繼續喺車上討論D台, 時間過得真係快, 唔經唔覺傾到落車, 咁下次先一齊飲過啦!

升級  59.25%

三星會員

CHING .去沙沙玩、係咁。衰過去旺角叫雞。貼錢買難受。沙咀現在好好過它!

升級  72.83%

三星會員

其實Sand Bay都not very close, last time, i go to Sand bay from Lo Wu.  it takes me 40 mins in Taxi.  40 Mins, can go to CP

升級  59.25%

三星會員

沙Bay .Only no far,適合短時間偷跳!ching話:即日來回。如果齋飲酒、不如去水圍的bar。方便捷徑。

升級  35.25%

三星會員

沙灣d場請我都唔去玩呀

升級  30.75%

三星會員

蘿蔔青菜各有所好, 最重要都係玩得開心啫!

升級  59.33%

三星會員

氣氛好好,聽完都想去
食神

升級  20.37%

二星會員

而家沙灣有茶舞架
通常我地請半曰假,下午三點到,玩到七,八點返屋企交人...

升級  59.25%

三星會員

版主,可以將這遍報告搬到小說版

升級  1.48%

二星會員

沙灣太多o靚妹, 好有深圳Feel...我唔鍾意太o靚妹, 我鍾意中女, 最好識詩辭,時事,經濟.......