winning11

查看: 3283|回復: 3

[北蒲男爵報告] 沙灣團事後報告

升級  1.83%

三星會員

友情轉貼: 沙灣團事後報告( JackySam )
今次小弟好內無出 post, 今次都係有少少火先出番個,事原水兄話我 ja 條女個波,跟著比條女小 9 我  還要話比條仔聽我' ja '佢個波,火到我條女都幫我出唔到火  要上來呻下出出火,  今次參加左個 仁 k 團  我發現我好

似去左仁(慈) 卡拉ok 會友團    個個師兄都好似第一次初戀拍拖 feel 個個都好斯文,就係抱著個囡囡抱到實  又唔 'ja' 又唔'抄'又唔'嘴'   12點唔夠 d囡就唔見曬  仔就更加

唔見左一大半 攪到我囡囡都話要走先,我只好同媽媽玩,真係好鬼開心   

我個人覺得  而家各位師兄知唔知咩叫 仁 k  定係妳地覺得  因為上來玩 k 個價夠平 所以來玩個人人樂  各自修行團    咁樣落去只會變成好多私人團嫁 ja   

以上都係本人  心聲  睇左唔 like 小我都無所謂   

(小左樣野 tin 好多謝[北蒲]兄  妳個團攪得好好   來玩左兩次我都玩得幾開心  就係d 師兄玩得唔夠放

講真各位師兄妳地太斯文 d 囡囡真係會食著妳地上嫁  到後來成個  party 都一d都唔淫嫁啦

升級  59.25%

三星會員

CHING .去沙沙玩、係咁。衰過去旺角叫雞。貼錢買難受。沙咀現在好好過它!

升級  72.83%

三星會員

True!  Some C Hing are too 斯文, 好多都鍾意溫馨溫馨, sweet sweet. 去仁K, 最好more Crazy

升級  59.33%

三星會員

講得無錯
食神