winning11

查看: 4085|回復: 4

[北蒲男爵報告] 沙灣 囡囡bra都飛埋出嚟呀

升級  1.83%

三星會員

友情轉貼:  囡囡bra都飛埋出嚟呀 ( 小強@Ibanez )

今次係我小強@Ibanez第二次出報告 ,今次都係沙灣報告呀,今次都玩得幾開心!

話說31/3(二)無野做,無所事事咁上D台回下post吹下水咁,睇睇下又開始痕喇 ,同教皇吹下水,佢話今晚可能會夜D去藍毛個沙灣Party,搞到我又心癢癢,我都好想去,所以最後我同教皇約埋blackhennessy一齊起行!
結果我地3個9點左右先到步,其他ching已經一早到哂喇!
唔理咁多,第一時間當然係同咁多位ching飲柸先啦!真係好興幸第一次見到少爺賢,下次一定要join佢團玩下先!

簡女簡女簡女!因為已經9點幾,都知道質素高少少嘅囡囡已經比人簡哂 ,估吾到我最中意嘅幼齒型囡囡都咁搶手,無哂 !其實都見到有一個幾可愛0架,不過可惜睇一睇,無波0架喎,我仲大過佢,問你死未!所以都係算數啦,簡過第二個好過!因為諗住今次吾會上房,所以想搵一個有少少波嘅囡囡嚟揸下!
好失望呀,D可愛幼齒囡囡去哂邊呀!諗住打番比上個禮物二0個個幼齒可愛多水囡囡啦,點知個死女包又無覆我!夜喇,都係吾係喇,拿拿聲落街搵一件喇!
我知道呢個時候一定要降低要求,反正今晚我都只係想玩下,不如變下口味,玩下D未玩過嘅類型啦!結果我簡左個19歲吾鬼知佢邊度鄉下嘅囡囡,一睇就知佢係Senior嚟0架啦,平時我中意0個D都係妹妹仔,中意痴身痴世0個D!

上到K房,見到有位ching條囡好熟口面喎!最後我番到香港睇番藍毛之前出報告D相!哦,我記得喇,原來條女係我第二次去沙灣0個時見過0架喇,0個次係另一位ching mark佢嘅!宜家暫時叫佢淫蕩囡囡先啦,因為佢成日搞我細佬,哈哈!
吖,玩左一陣,發覺原來mark淫蕩囡囡0個位ching對我0個個囡囡非常之有興趣咁喎,係咁讚佢靚!而淫蕩囡囡又係咁搞我,差D褲都比佢除埋,見呢位淫蕩囡囡非常玩得,我揸佢波波 ,佢就搞番我jj,吾係講笑,我真係比佢搞到硬左 !吾硬就鬼啦!佢揸住我jj係咁搖係咁搖,我幾驚比佢搞到我成底褲都濕哂呀!呢個時候,我咪同呢位ching提意不如交換parter囉!原來ching都好想!好啦,吾理咁多啦,等我又抽下水先 ,喺其他ching嘅幫手之下都係除吾到淫蕩囡囡條褲,仲差D比佢除左我條褲!吾知點解呢個時候,我望一望我個囡囡啦,衣!點解成個bra飛左出嚟嘅?原來ching係除bra高手,一手扯起囡囡個bra!得左!呢個時候我當然要扮下好人幫囡囡帶番個bra啦,其實我不斷抽緊水 !
問一問ching係吾係真係交換parter,點知原來ching已經問左我0個位囡囡喇,囡囡吾肯呀,佢要痴住我!咁無辦法啦,我唯有問囡囡拎電話號碼,之後就即刻比呢位ching啦,吾緊要啦,下次先品嚐一樣ja。

有位ching一開始已經飲醉左,聽講佢好似吾開心。其實吾駛吾開心喎,上嚟玩為咩呀?當然係為開心啦!希望下次再有機會同呢位ching再玩過,因為佢一開始就醉左,所以都無機會問佢點稱呼呀!

嘩!淫蕩囡囡仲吾肯放手喎,搞完我jj之後用搞我pat pat,又無啦啦坐上我大脾係咁搖,真係想就地解決左佢呀!
呢個時候,隔離0個個紅衫囡囡好似好驚我咁,仲同我講我好鹹濕,叫我可好搞佢!算啦,佢真係好驚我咁,咁我吾搞佢啦!

成晚同咁多位ching飲下酒玩下骰中咁,咁又識到幾位新朋友喇,真係好開心!
時間真係過得快,好快就已經12點幾,要上房嘅ching都開始上房喇!一開頭我同自己講..”今次我係吾會上房0架喇”…點知比淫蕩囡囡搞到我好想出野,見教皇都拖囡囡上房,我都吾忍喇!上房上房,速戰速決!

上到房囡囡都好好服務喎,好細心咁幫我洗白白!佢幫我洗jj嘅時候我又手多多,對波都好好揸喎!
上到床,囡囡咩都自動波喎,吹簫樣樣都做到足 ,叫聲都幾好聽,叫到大大聲咁,搞到我high哂! 水量都幾充足!Senior果然吾同D!服務真係吾錯!記得我上個禮拜搵0個個可愛多水囡囡,我陪佢傾左半粒鐘最後都無幫我吹呀!其實吹吾吹我又無乜所謂嘅,不過有吹點都開心過無吹嘅!Senior D手法都Pro D嘅,我都吾知囡囡幾時幫我戴左個套喇!都係0個幾招啦,D ching話我次次上房都搞咁耐,起碼粒幾鐘先落番嚟,其實邊有咁勁吖,真係做到粒幾鐘咁勁咩,次次上房都係同囡囡談心乍!今次呢個Senior嚟嘅,所以幾招之下,推推下車,爆左!又派左幾億比囡囡!成個禮拜無出野喇陰公,所以今次射得特別多!

派完彩就拿拿聲落番K房,太掛住班ching喇!
等齊人就起程返香港喇!

咁都幾好吖,次次嚟都識到新朋友,又有女玩,又有得飲酒,得閒真係要嚟多D先得喇!大獲,開始上癮添!

雖然今次囡囡都ok ,不過我始終都係中意幼齒多D , 下次一定要早D到 !

升級  72.83%

三星會員

Good!  So much fun!

i don't like 幼齒, i like中女,

升級  78.58%

三星會員

師兄這個 party 的氣分很好,
多謝分享.

升級  59.33%

三星會員

最近要成班師兄玩得開心嘛, 我都好想去呀
食神

升級  53.33%

二星會員

How young do you want ? brother. 13, 14. or 15 ?